Riviin (ja laatikoihin) järjesty!

Tytön tuhannet duplot ovat olleet pitkään isossa valkoisessa punoskorissa, josta niitä on poimittu leikkeihin. Kori on ollut niin painava, ettei tyttö ole saanut sitä nurin ja sen vuoksi pienimmät ja tietysti myös ne parhaimmat duplot ovat ajan saatossa valuneet korin pohjalle ja tytön saavuttamattomiin. Aamupäivällä päätin että asia täytyy korjata ja lajittelimme yhdessä tytön kanssa duplot läpinäkyviin vetolaatikoihin, jotta leikit sujuisivat jatkossa helpommin. 🙂

P1015602.jpg

Kaiken kukkuraksi nämä Nomess Copenhagenin muovilaatikot ovat kuin tehty Kartellin Invisible -pöydän alle. 🙂 Kolme laatikkoa mahtuu vierekkäin ja kaksi päällekkäin, kun ylempi laatikko on malampi. Eikä ylemmät laatikot kippaa päälle kun ne avaa, koska pöytä on niin painava. Suunnittelematon mutta täydellinen yhteensopivuus. 🙂

P1015600.jpg

P1015604.jpg

P1015603.jpg

Myöhemmin syksyllä olisi tarkoitus ehtiä ostamaan erivärisiä ja -kokoisia Legon palikka-säilytyslaatikoita, kun niitä tulee uusi erä Verkkokauppa.comiin. Niissä olisi kätevä säilytellä näitä duploja. Siihen asti kuitenkin mennään tällä ratkaisulla ja nyt on helppo rakennella prinsessalinnoja ja huoltoasemia, kun tarvittavat osat ovat kaikki kädenulottuvilla. 🙂

P1015607.jpg

Punoskoriin siirtyi tytön sekalainen sakki erilaisia leluja. On astiaa, barbia, ponia ja pehmolelua sikin sokin. Kori on kuitenkin nyt sen verran kevyt, että tyttö saa sen omin voimin kaadettua lattialle ja pääsee halutessaan penkomaan sen sisältöä. 

Minä jatkan vapaapäivän viettoa hyökkäämällä lipaston kimppuun ja järjestelemällä sen sisällön helposti hallittavaan kuntoon. Sen jälkeen vuoronsa saa kylpyhuoneen kaapit. 🙂

Ihanaa päivää kaikille ja palaillaan taas illalla! <3

10 kommenttia “Riviin (ja laatikoihin) järjesty!

 1. Mä en ole kartellin tuotteisiin aiemmin perehtynyt mutta saako tuota tasoa / pöytää korkeampana? Meinaa tuo olisi täydellinen idea nuorelle neidille meikki ja kampauspöydäksi. Ja varmaan menisi vanhemmallekkin naiselle. Just nuo laatikot, vaikka päällekkäin sivuun ja iso peli pöydän yläpuolelle.

  1. Maria.R: Tätä ei ole korkeampaa, mutta ruokapöytä löytyy. Se ei tietenkään ole tälläinen kapea sivupöydäksi tai kampauspöydäksi sopiva…<br />
   <br />
   Etolassa on ollut joskus muinoin tämän tyylinen sivupöytä ja korkeus on passeli työpöytä tai kampauspöytä käyttöön. Muovin väri oli siinä valkoinen, en tiedä olisiko saatavilla kirkastakin versiota. :)<br />
   <br />
   Olisiko muuten aivan ihana kokonaisuus jos olisi Kartellilla tai jollain merkillä 40cm syvää ja 120cm leveää korkeampaa pöytää. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Laatikot toiseen reunaan ja Kartellin kirkas muovikehyksinen peili siihen päälle. OMG miten ihana se olisi! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Maria: Huomasin, mutta valkoista ei ole sielläkään saatavilla missään isommassa kokoluokassa. Eikä keltaista kuin kasi-nappulaisena. Haluaisin keltaisia neliöitä ja valkoisia isoja ja neliöitä ainakin. Kenties jos harmaana vielä jostain löytyisi (joskus on ollut) niin olisin kiitollinen. Ihmeen huono saatavuus näillä on, kun toimitusajat on valkoisille laatikoille kaikkialla aina 8-10 vkoa, eli kuukausia.

 2. Mä myin just kirpulla meidän vimpat lego-säilytyslodjut kun ne oli jotenkin niin vitsin epäkäytännölliset ja hankalakäyttöiset.

  1. Sannis: Voi röhkö. Olisin ostanut sinulta ne pois jos olisin äkännyt että olet viemässä ne kirpparille. :)<br />
   Meillä on vasta yksi loota mutta se on osoittautunut tosi kivaksi käytössä. Ja plussaa siitä että ne voi pinota päällekkäin ja säästää lattiatilaa. 😀

  2. No joo,.en mä ehkä enempää kommentoinukaan 🙂 Mua jotenkin ahdisti noissa laatikoissa se avaaminen..oli muka kauheen hankalaa nostaa koko kansi pois päältä 🙂

 3. Moikka Miia! Kiitos kivasta blogistasi. Olen itsekin miettinyt kyseistä Kartellin pöytää, mutta käyttötarkoituksena eteisen penkki, jonka päällä voisi istahtaa ja laittaa kengät jalkaan. Olen yrittänyt etsiä tietoa siitä paljonko painoa pöytä kestää, mutten ole löytänyt mistään. Osaisitko sinä arvioida olisiko ihan liian hutera sellaiseen käyttötarkoitukseen. Tai tulisiko sinulla mieleen jotain vastaavaa vaihtoehtoa penkiksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *