Viikon projekti – seinälamput veks ja jotain kivaa tilalle

Olohuoneen seinällä vuosia olleet seinävalaisimet saavat viimein lähtöpassit ja huomenna illalla alkaa seinän vimmattu maalaaminen. 🙂 Reikien pakkeloinnit teen aamulla kukon laulun aikaan, jotta ne ovat kuivat kun palaan kotiin ja pääsen suoraan hommiin. Seinälle on teipattu hassu neliö erästä juttua varten, mutta siitä kerron teille vasta loppuviikosta. 😉

P1015622.jpg

Tuleva lauantai alias siivouspäiväni tulee olemaan touhua täynnä, joten hyödynsin tämän päiväisen vapaani kunnon siivoamiseen. Nyt lattiatkin kiiltävät taas puhtauttaan ja kotona tuoksuu Maison Belle. 🙂

P1015625.jpg

Teipatun neliön kohdalle on tulossa jotakin kivaa, mutta pidän teidät jännityksessä vielä muutaman päivän. Sen verran voin vihjata, että se jokin tulee olemaan valkoinen ja idea ei ole minun. Vastuun otan tietenkin itse, mutta pääsyyllinen ideointiin on tällä kertaa joku toinen. 😉 Hihiii. 😀

P1015618.jpg

P1015629.jpg

Sieltä se Malm-lipasto pilkottaa makuuhuoneesta. <3 <3 <3 Se on kuin sinne tehty ja onneksi  sain raahattua sen siskon avustuksella kotiin. Enää ei tarvitse katsella liian täyteen ahdettua oksarekkiä tai vaatemyttyjä tuolilla. 🙂

Aurinkoista mieltä ja ihanaa iltaa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

23 kommenttia “Viikon projekti – seinälamput veks ja jotain kivaa tilalle

 1. Onko noita verhoja ollenkaan Stockmannin nettisivuilla? Paljon maksoivat? Todella kauniit. Oletko kokonaan poistanut ne silkkiverhot (myynyt jo kentiäs?)

  1. Elina: Pellavaverhoja ei näyttänyt enää olevan nettikaupassa. Yksi verho maksoi 69,90 euroa. Silkkiverhoja on edelleen, olkkarissa on yhdet silkkiset molemmissa reunoissa ja aikuisten makkaria lukuunottamatta löytyy silkkiä ikkunoista edelleen. 🙂

 2. Ihana ja inspiroiva blogi.<br />
  Olet sisustuksen moniosaaja ja kotisi on kaunis.<br />
  Jatka samaan malliin!<br />
  Aurinkoisia päiviä!

 3. Kauniit ja elegantit nuo New York valaisimet. Onko sinulla mikä huonekorkeus? Minulla 2,5 m niin mietin olisivatko hyvät. Kiitos! 🙂

  1. Jutta: Meidän huonekorkeus on 2,85m ja lamppujen alareuna on 2m korkeudessa. Yläpuolelle jäi noin 30cm, eli ei kovin paljoa ja jos lamppu olisi yhtään korkeammalla niin se näyttäisi siltä että se olisi kiinni katossa. <br />
   <br />
   Jos lamppu saa olla teillä alempana, eli sen alta ei kuljeta suoraan niin siinä tapauksessa se kävisi. Tai jos asukkaiden pituus on selvästi alle 180cm. 🙂 Muussa tapauksessa valitsisin hieman matalamamman varjostimen valaisimen, eli en tätä New Yorkia. 🙂

  2. Jutta: ole hyvä. 🙂 Prismassa ja Anttiloissa on hieman matalampaa mallia saatavana, muuten on identtinen versio tästä New Yorkista. kannattaa kurkistaa, jos asioit jommassa kummassa putiikissa. 🙂

 4. Missä kuvat keittiöremontista????!!!! Hehkutit sitä koko kevään melkein joka postauksessa ja nyt mitään ei kuulu! Peruuntuiko koko remontti eron takia?

  1. Hortensia: Remppa viivästyy, mutta toivottavasti ei kovin paljoa. Viivästyminen ei liity eroon vaan toimituksellisiin virheisiin joita selvitellään. :/

  1. Olivia: Tässä katsellaan ja mietitään päivä kerrallaan, mutta time out on otettu. Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. KK: Sinin mikrokuituliinalla ja yleensä kuivana. Tahroihin suihkutan jotain yleispesuainetta ja samalla rätillä sitten vetäisen lian pois. 🙂 Kaikenlaisia huiskuja ja vimpaimia olen kokeillut, mutta ei ole Sinin liinaa voittanutta vielä löytynyt. 😀

 5. Verhoista vielä sen verran, että oletko varma että hinta oli 69,90? Kävin Stockmannilla tänään eikä siellä ollut tuolla hinnalla olevia pellavaverhoja. Oli vain 54,90 hintaisia? Muistatko noiden verhojen mittoja?

  1. Elina: Hinta oli juuri tuo ja verhon mitta on 145x260cm. Stockmann on myynyt kyseisen valkoisen verhon loppuun, eli sitä ei enää saa. :/ Juuri selvittelin asiaa itsekin, kun olisin vielä yhden verhon tarvinnut, mutta eipä ole jäljellä ei. 🙁 Beigeä löytyi ja CASA Stockmannin ohuempaa pellavaverhoa. Ensi keväänä vasta tulee mahdollisesti lisää jos on tullakseen, eli sinne saakka on odoteltava. Hobbyhallista katselin Koodin verhoja, jotka tulee ilmeisesti samasta tehtaasta kuin Stockmannin omat merkit. Ne eivät ole ihan samanlaiset, sillä niissä näkyy yläosan ripustuslenkit ja ne ovat lyhyemmät, mutta värisävy saattaa olla tismalleen sama. En uskaltanut ostaa niitä mututuntumalla, joten en voi varmaksi vannoa sillä en pääse vierekkäin niitä vertailemaan näiden Villa Stockmannin verhojen kanssa.

  2. No voi ei! Onneksi uudet verhot eivät nyt kuitenkaan ole pakkohankinta. Voisitko vielä kertoa, mikä oli ensimmäinen tuplakupla koko jonka hankit? Ja onko tosiaan siinä mediumissa kellertävä valo? Saako sen kuitenkin S:N ja XL:n kaltaiseksi valkoiseksi? Valaiseeko S myös koko huoneen?

  3. Elina: Siispä odotellaan molemmat ensi kevääseen asti. :)<br />
   <br />
   Eka tuplis oli M-kokoinen. Se on keltaisempi kuin S ja XL, mutta ymmärtääkseni sen sisäosan lampun voi vaihtaa valkoisempaan ihan itse. Tarkkaa lamppua en siihen osaa sanoa, mutta valaisin liikkeissä ostaan neuvoa ja ohjeet lampun vaihtoon tulee tupliksen mukana. :)<br />
   <br />
   S valaisee paremmin kuin M, koska valo on kirkkaampi ja valkoisempi. S:n valoteho ei tee huoneesta kirkasta, mutta valaisee kyllä koko makkarin kokoisen huoneen ihan hyvin. XL:n teho on jo päivänvalolamppua vastaava, joten sillä valaisee ison ison huoneen turhankin kirkkaaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *