Pikainen Blogikirppis

Muutama tavara pyörii jälleen meillä turhan panttina ja ajattelin näpytellä ne tänne blogin puolelle myyntiin. Ohjeet ovat samat kuin aina ennenkin: Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti. Hinta on ilmoitettu sekä tuotteen otsikossa että tuotetiedoissa. Tämä pyyntihinta on se, jolla tuote myydään ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle sähköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen pois (yhteydenotot miia(a)omakotivalkoinen.fi). Osalle esineistä on VAIN NOUTO meidän kotoa Helsingistä. Postituksen mahdollisuus ilmoitetaan myyntitiedoissa ja postimaksun summa tulee ostajan maksettavaksi (yleisin on kotimaan peruspostipaketti, 7,40 euroa).

Lamp Gustaf Monaco seinävalaisimet Omakotivalkoinen blogikirppis
Lamp Gustaf Monaco seinävalaisimet Omakotivalkoinen blogikirppis

Lamp Gustaf Monaco-seinävalaisimet (2kpl)

Myynnissä 2kpl Lamp Gustafin valkoisia Monaco-seinävalaisimia. Varjostin kangaspintainen, valaisimen kantaosa kromattu. Kirkas johto. Max 40w / E27-kanta. Hinta yhteensä 100 euroa! Nouto tai postitus – postituskulut 7,40 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

EDIT: Lukijallani Suvilla on myynnissä vastaavat valkoiset Monaco-valaisimet Huutonetissä. Jos siis jäit harmittelemaan näitä minun lamppujani, niin vielä on mahdollisuus saada ikiomaksi Monacot Suvin kautta täältä: ➤ huuto.net/lamp-gustaf-monaco-seinavalaisin-2kpl/274782183

Kartell Jolly pöydät Omakotivalkoinen blogikirppis

2kpl läpinäkyviä Kartell Jolly -pöytiä

Myynnissä myös 2kpl Kartellin kirkkaita Jolly-pöytiä. Mitat 40x40x40cm. Pöydissä näkyy hieman käytönjälkiä, mutta ovat silti ehjät ja perussiistit. Myydään vain yhdessä! Hinta yhdessä 120 euroa! Huom, vain nouto kotoamme Helsingistä! MYYTY!

Riviera Maison puuhenkarit Omakotivalkoinen blogikirppis

7kpl Riviera Maison puuhenkareita

Myynnissä 7kpl Riviera Maisonin nimikkohenkareita. Valkoista puuta ja jokaisessa toisella puolella uniikki teksti. Hinta yhteensä 18 euroa! Nouto tai postitus – postituskulut 7,40 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

lego Storage Bench säilytyspenkki keltainen Omakotivalkoinen blogikirppis
lego Storage Bench säilytyspenkki keltainen Omakotivalkoinen blogikirppis
lego Storage Bench säilytyspenkki keltainen Omakotivalkoinen blogikirppis

Keltainen Lego Storage Bench säilytyspenkki

Uudenveroinen Legon keltainen storage bench. Järeää tekoa, kestää aikuisen painoa. Pehmustettu ja turvallinen lastenhuoneessa, pintamateriaali helposti puhdistettavaa ja likaa hylkivää. Mitat 61 x 30,5 x 31,5 cm. Hinta 20 euroa! Nouto tai postitus – postituskulut 7,40 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

Villa Stockmann valokuvakehys kromi Omakotivalkoinen blogikirppis

Villa Stockmannin jättikokoinen valokuvakehys

Villa Stockmannin jättikokoinen krominen valokuvakehys. Mitat 40x48cm, kunto uudenveroinen. Hinta 30 euroa!  Huom, vain noutona meiltä kotoa! MYYTY! 

Villa Stockmann kromattu valokuvakehys Omakotivalkoinen blogikirppis

Villa Stockmannin suuri valokuvakehys

Villa Stockmannin suurikokoinen valokuvakehys. Mitat 32,5x38cm, kunto uudenveroinen. Muotokuva ei sisälly hintaan. Hinta 20 euroa!  Huom, vain nouto kotoamme. MYYTY!

Jos löysit itsellesi jotain kivaa ostettavaa niin pikapikaa sähköpostia osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi. Maksu noudettaessa käteisellä (tai tilisiirtona ennen noutoa) ja postitettaessa pankkitilille. Käsittelen viestit saapumisjärjestyksessä ja vastaan jokaiselle. 🙂


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.