Pikainen Blogikirppis

Muutama tavara pyörii jälleen meillä turhan panttina ja ajattelin näpytellä ne tänne blogin puolelle myyntiin. 🙂 Samat tutut ohjeet kuin aina ennenkin: 

Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti. Hinta on ilmoitettu sekä tuotteen otsikossa että tuotetiedoissa. Tämä pyyntihinta on se, jolla tuote myydään ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle sähköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen pois (sähköpostit __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi). 

Osalle esineistä on VAIN NOUTO meidän kotoa Helsingistä. Postituksen mahdollisuus ilmoitetaan myyntitiedoissa ja postimaksun summa tulee ostajan maksettavaksi (yleisin on kotimaan peruspostipaketti, 7,40 euroa).

MYYTY! LAMP GUSTAF MONACO-SEINÄVALAISIMET (2KPL), HINTA YHTEENSÄ 100 EUROA

P1015636.jpg

P1015638.jpg

2kpl Lamp Gustafin valkoisia Monaco-seinävalaisimia. Varjostin kangaspintainen, valaisimen kantaosa kromattu. Kirkas johto. Max 40w / E27-kanta. HINTA YHTEENSÄ 100 EUROA! Nouto tai postitus – postituskulut 7,40 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

EDIT: Lukijallani Suvilla on myynnissä vastaavat valkoiset Monaco-valaisimet Huutonetissä. Jos siis jäit harmittelemaan näitä minun lamppujani, niin vielä on mahdollisuus saada ikiomaksi Monacot Suvin kautta!

http://www.huuto.net/fresco/kohteet/lamp-gustaf-monaco-seinavalaisin-2kpl/274782183

___________________________________________

MYYTY! 2KPL KARTELL JOLLY -PÖYTIÄ, HINTA YHTEENSÄ 120 EUROA

P1015063.jpg

2kpl Kartellin kirkkaita Jolly-pöytiä. Mitat 40x40x40cm. Pöydissä näkyy hieman käytönjälkiä, mutta ovat silti ehjät ja perussiistit. Myydään vain yhdessä! HINTA YHTEENSÄ 120 EUROA! HUOM! VAIN NOUTO KOTOAMME HELSINGISTÄ! MYYTY!

______________________________________________

MYYTY! 7KPL RIVIERA MAISONIN HENKAREITA, HINTA YHTEENSÄ 18 EUROA

P1015651.jpg

7kpl Riviera Maisonin nimikkohenkareita. Valkoista puuta ja jokaisessa toisella puolella uniikki teksti. HINTA YHTEENSÄ 18 EUROA! Nouto tai postitus – postituskulut 7,40 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

____________________________________________

LEGO STORAGE BENCH KELTAINEN, HINTA 20 EUROA

P1015654.jpg

P1015653.jpg

P1015657.jpg

Uudenveroinen Legon keltainen storage bench. Järeää tekoa, kestää aikuisen painoa. Pehmustettu ja turvallinen lastenhuoneessa, pintamateriaali helposti puhdistettavaa ja likaa hylkivää. Mitat 61 x 30,5 x 31,5 cm. HINTA 20 EUROA! Nouto tai postitus – postituskulut 7,40 euroa lisätään hintaan.

______________________________________

MYYTY! Villa Stockmannin jättikokoinen valokuvakehys, HINTA 30 EUROA

PP1014401.jpg

Villa Stockmannin jättikokoinen krominen valokuvakehys. Mitat 40x48cm. HINTA 30 EUROA!  Huom! VAIN NOUTO! MYYTY! 

_______________________________________________

MYYTY! Villa Stockmannin suuri valokuvakehys, HINTA 20 EUROA

PP1014404.jpg

Villa Stockmannin suurikokoinen valokuvakehys. Mitat 32,5x38cm. Muotokuva ei sisälly hintaan. HINTA 20 EUROA!  Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

__________________________________________

Jos löysit itsellesi jotain kivaa ostettavaa niin pikapikaa sähköpostia osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi!!!!

Maksu noudettaessa käteisellä (tai tilisiirtona ennen noutoa) ja postitettaessa pankkitilille.

YHTEYDENOTOT VAIN SÄHKÖPOSTITSE!

Käsittelen viestit saapumisjärjestyksessä!

Vastauksessani saattaa kestää hetken aikaa, mutta vastaan jokaiselle jokatapauksessa. 🙂

 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Pikainen Blogikirppis

 1. Voih! Olisin NIIN halunnut nuo valaisimet, jotenkin jo toivoin että laitat ne sinne huutonettiin kaikki, mm. sen päiväpeitteen ja muut, kun aikaisemmin niin päätit. Ei vaan ehdi töidenkään vuoksi päivystää koneella, joten nää meni sivu suun, höh. Hyvä kuitenkin, sait nopeat kaupat ja tavarat löysivät nopeasti uudet kodit. Meitä on vaan varmaan useampikin, jotka vois kilpailla hinnan kanssa, joten sulla mahku saada niistä enemmän kuin mitä pyydät. 🙂

  1. Mari: huutonet on uudistuksessa jälkeen hirveän hankala. Ja olisin näillä myynneillä ollut tehomyyjänä ja joutunut maksamaan komissiota yms rasittavaa ylimääräistä säätämistä. Vanha huutis oli niin paljon parempi. :/ <br />
   <br />
   Haluan päästä nopeasti ja vaivattomasti eroon itselleni turhasta ja tämä pikainen blogikirppis on itselleni helpoin tapa siihen kun en omista autoakaan kirppisteissuja yms varten. Enkä halua missään nimessä hintakilpailua, vaikka sillä saattaisin saada enemmän. Olen hinnoitellut tavarat sen mukaan mitä itse niistä maksaisin jos ostaisin ne käytettynä. Tavarat ovat käytettyjä kuitenkin ja itse ajattelen, että kun ne ovat riittävän kauan palvelleet minua, ne voivat edullisesti jatkaa kulkuaan toisaalle. 🙂

 2. Hei! Ihailen kyllä energiaasi ja aikaansaannoksiasi. Olen jo pari iltaa lyhentänyt verhoja ja vain puolet olen saanut tehtyä… Onko sinulla jotain hyvää vinkkiä miten saisi pellavaverhot sileäksi?

  1. Sabina: hihii, verhojen lyhennys on kamalaa. 😀 olen itse vähän turhan suurpiirteinen ompeluun ja joutuisin itse purkamaan ja aloittamaan alusta niin monta kertaa että minulla menisi tällä tarmollani siihen silti viikkoa. 🙂 Ei käy kateeksi. :)<br />
   <br />
   Höyrysilitysrauta ja -lauta on hyvä keino silittää pellavaa. Tavallisella raudalla ilman höyryä en ole onnistunut itse saamaan niistä täysin sileitä. Myös mankeli on loistava, jos esim taloyhtiöstä tai naapurilta sellainen löytyy. 🙂

 3. Moikka!<br />
  <br />
  Mari, joka haikailit noiden Monaco valaisimien perään, mulla on ne nyt myynnissä huudossa ihan uusina. Jäänyt kaapin perälle odottamaan asennusta ja nyt luovutan niiden kanssa ettei varmaan tule tapahtumaan :D<br />
  <br />
  Ja Miia, laitoin linkin sun blogiin mun huudossa, sulla hyvin noi valaisimet kuvattuina,kun itsellä vielä bokseissa niin ei saa samaa kuvaa kun seinällä valo päällä. Toivottavasti ok!<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.huuto.net/fresco/kohteet/lamp-gustaf-monaco-seinavalaisin-2kpl/274782183&quot; target="_blank">http://www.huuto.net/fresco/kohteet/lamp-gustaf-monaco-seinavalaisin-2kpl/274782183</a&gt;

  1. Suvi: Mie laitan sinun huutislinkin lisäten suoraan postaukseen. 🙂 Joku onnekas saa itselleen Monacot myös. 🙂 Ja on ok. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *