Viikonloppuna luvassa…

Viikonloppu tulee olemaan touhua täynnä ja ohjelmaan kuuluu mm. shoppailua, junamatkailua, ystävien treffaamista, maalaamista, poraamista, sisustamista ja kahden kohteen sisustussuunnittelua. Postauksia putkahtelee todennäköisesti melko runsaanlaisesti. 😀 Postauksissa tulee vilahtamaan ainakin seuraavat jutskat:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-19%20koht

Tämän illan otan kuitenkin löysin rantein ja heittäydyn kohta sohvan uumeniin tuijottamaan leffaa. Viettäkää tekin ihana perjantai-ilta ja palaillaan aamusella taas asiaan. <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

7 kommenttia “Viikonloppuna luvassa…

  1. Lotta: Thanksis. 🙂 Seinä on saatu paikkamaalattua ja neljä reikää porattua. Reikiin kiinnitin String-hyllyn josta tein postauksen hetki sitten. 😀 Junamatkailtukin on jo tänään ja käyty lankaostoksilla uutta tyynynpäällistä varten. Ja ehditty tapaamaan liuta ihania naisia. 🙂 Vielä olisi hommaa tälle illalle vaikka kuinka, alkaen siitä että lakanat menevät pesuun nyt ja illalla takaisin sänkyyn jotta pääsen taas lauantai-rutiinini mukaisesti nukkumaan ihanan puhtoisiin ja tuoksuisiin lakanoihin. &hearts; &hearts;

 1. Mä niin haluan myös ton pöydän !!! Paitsi mustana kiitos.<br />
  <br />
  Pitäis vaan ekaks keksiä mitä teen vanhalle pöydälle, miehen hommaama ja varmaan vois vähän loukkaantua jos ehdottaisin vaihtoa.<br />
  <br />
  Olen muuten muutamalta pöydän käyttäjältä kuullut että naarmuuntuu tosi helposti. Joku suojasysteemi olis varmaan hyvä miettiä etukäteen.<br />
  <br />
  Ihmettelin kovasti miksi halusit eroon kivoista hengareista mutta sulla olikin jo uudet mielessä. Innolla odotan sun uusia ostoksia.<br />
  <br />
  <br />
  <br />
  m

  1. Lanttuleikkuri: Ja kohta sinulla on sellainen. ;)<br />
   <br />
   En tiedä miten sitä voisi suojata naarmuuntumiselta ilman että se näyttäisi siltä että pöydässä on pöytäliina…. Itse en meinaa suojata lainkaan, jos naarmuuntuu niin sitten niin. 😀 Automaalaamossa saa helposti ja aika edullisesti maalautettua sen uudestaan, jos naarmuja tulee niin paljon että se alkaa häiritsemään. 😀

  1. Lukija: Tänään on ollut kyllä varsinainen vauhtipäivä. 🙂 On keritty tapaamaan ystäviä, reissamaan junalla satoja kilometrejä edes takaisin, shoppailtu, syöty, maalattu, porattu ja sisustettukin… Ja kahlattu läpi huonekalukauppoja. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *