DIY-projektina alpakka-tyynynpäällinen

Käväisin tänään pikavisiitillä lankakaupassa ja olin siskoni lailla kuin lapsi karkkikaupassa. 😀 Valikoimaa oli hyllymetreittäin ja visiittini tarkoitus oli löytää paksua ja pehmoista lankaa seuraavaan tyynynpäällis-projektiini. 

P1015703.jpg

Kun näin ja hyppystelin tätä Vikingin Eko-Alpakkaa, tiesin että muita vaihtoehtoja on enää turha katsella. 🙂 Lanka on kuin pumpulia, kirjaimellisesti. Ja värisävyltään identtinen sohvan ja pellavaverhojen kanssa. <3 <3 <3

P1015699.jpg

Neljän kerän ja puolen kilometrin verran lankaa sylissäni marssin tyytyväisenä kassalle ja kohta aloitan puikkojen (nro 8) kalisuttelun. 😀 Tyynynpäällisestä olisi tarkoitus tulla 50x100cm kokoinen, eli sellainen iso pitkulainen. Sohvalle sitä ajattelin, mutta aika näyttää minne se tulee kulkeutumaan. 🙂

Nyt iltapalat napaan ja tyynynpäällisen kimppuun! Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

2 kommenttia “DIY-projektina alpakka-tyynynpäällinen

    1. Love: Hihiii. 🙂 Todellakin, olen ihan innoissani langoista ja kutimista. 😀 Kiikkustuoli puuttuu, samoin räsymatto sen alle ja sellaiset tuohitossut. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *