Hay Wire -henkarit

Pähkäilin useamman viikon valkoisten Hay-henkareiden ja vaaleanhopeisten Nomess Copenhagenien välillä ja päädyin valkoisiin henkareihin. Halusin että henkari erottuisi mahdollisimman vähän sekä oksarekistäni että Hayn Loop-naulakosta ja valinta oli lopulta lähes itsestäänselvyys. 😀 White for me, please! 🙂

P1015672.jpg

Yritin kuumeisesti metsästää näitä valkoisia Hayn henkareita pitkin Helsingin kauppoja, mutta huonolla menestyksellä. Joko ne eivät kuuluneet kaupan tuotevalikoimaan tai olivat tilapäisesti loppuneet. Meinasin jo heittää hanskat tiskiin, kunnes muistin että FDS:n nettikaupassa olen näitä valkoisiakin nähnyt joskus. Kaksi viiden henkarin pakettia lähti tilaukseen ja eilen illalla saapui lähetys kotiovelle. 🙂

P1015669.jpg

Henkarit ovat todella vankkaa tekoa, eivätkä ne ole lainkaan sellaiset joustavat rimpulat kuten ulkomuoto antaa ymmärtää. Näissä henkareissa voi roikottaa painavia laukkuja ja takkeja huoletta, eikä henkari jousta milliäkään. 🙂 Materiaali on terästä, joka on maalattu valkoisella jauhemaalilla. Itse henkari on varmasti ikuinen, eli kestää kovassakin käytössä vähintään seuraavat 50-vuotta. Maalipinta luultavimmin kuluu ajansaatossa, mutta ne saa maalattua helposti uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Voittaa siis perinteiset puuhenkarit ja niiden irtoavat liimaukset mennen tullen. Tämä oli hyvä ostos. 🙂

P1015668.jpg

Muistaakseni joku teistä lukijoista pyysi minulta infoa tuosta henkarin koosta ja siitä venyttääkö se pahasti paitojen olkasaumoja. Pitkää käyttökokemusta minulla ei vielä ole, mutta uskoisin että venymistä ei tapahdu sen enempää kuin puisillakaan henkareilla. Näiden Wire-henkareiden päät on pyöristetyt ja muotoilu myötäilee paidan olka- ja hihasauman muotoa täydellisesti. Pieni ura pitää liukkaankin paidan paikoillaan henkarilla. 🙂

Ihanaa lauantaita kaikille! Päivällä tulossa postausta olohuoneen pakkeloidusta seinästä ja seinälle ilmestyvästä ylläristä. 😀

18 kommenttia “Hay Wire -henkarit

 1. Joo, paljon kivemmat nämä ovat kuin entiset, varsinkin tässä tarkoituksessa.<br />
  <br />
  Meillä hengarit ovat ikivanhoja, tukkumyynnistä peräisin ja kun ne toimii, ne ole edes ajatellut vaihtoa. Tosin ne on vaatehuoneessa, ovien takana, ahkerassa käytössä.<br />
  Eteisessä on perinteiset Ikean perusmallit.<br />
  <br />
  Me käydään aika usein Ikeassa, asutaan suht lähellä ja voin sanoa että aina näen jonkun joka niitä ostaa. Ajavat asiansa.<br />
  <br />
  Missä on Hay.n pöydän postaus ??? Odottelen. <br />
  <br />
  Mä kirjoitinkin edelliseen että olen halunnut jo pitemmän aikaa samaa, mustana. Sinun nopeutesi innoittamana ehdotin aamulla miehelleni jos ostettaisiin uusi. Mies sanoi hmm. Alkoi jo lupaavalta, yleensä sanoo ei. Ongelma on että edellisestä pitäisi päästä eroon ja huutis on täynnä halpoja sohvapöytiä. Mutta kohta on 1 enemmän. Siinä olen tarkka, edellinen pitää laittaa eteenpäin ennen uuden hommaamista ja noita sohvapöytiä kun ei voi tosta vaan lähteä jonnekin viemään.<br />
  <br />
  Mutta eka askel on jo otettu.

  1. Lanttuleikkuri: Ikean henkareita meilläkin on ollut viimeiset öö, en edes muista kuinka monet vuodet. 🙂 Riviera Maisonin henkarit olivat aivan ihanat teksteineen, mutta aavistuksen verran liian romanttisia minun nykyiseen makuuni. 😀 Ja halusin että myös ripustuslenkki on valkoinen, eikä teräksinen kuten kaikissa aikaisemmissa henkareissani oli. :)<br />
   <br />
   Huomenna tulee…. 😀 😀 Sie senkin rontti! Arvasit. :)<br />
   <br />
   Wau, jos mies ei heti tyrmännyt ideaa niin sehän on yhtä kuin suostumus. 😀 Nyt vaan vanha pöytä myyntiin (huutonet, tori.fi ja facebook-kirppikset) ja heti kun se on mennyt kaupaksi niin uusi ihana Hay kotiin. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Toivotaan siis nopeasti syntyviä kauppoja jotta saat viimeinkin ikioman Hayn. &hearts; &hearts; &hearts; Ilmoittele sitten koska onni potkaisee, et varmasti tule katumaan tätä vaihtaria. 🙂

  2. Kameraa jo viritellään… Löysin leveän hayn, luulen että päädyn siihen. Laitan lähtöhinnaksi euron, jos vaikka jollekin kelpais. Pöytä on ihan puuta, eikä lastulevyä. <br />
   <br />
   Tästä tämä lähtee !!!

 2. Nappivalinta. Esittelitkö joskus taannoin jonkun ihanan valkoisen ulkokalustesarjan haavejutuissa…oon nimittäin etsinyt sellaista enkä nyt sit löydä mistään päässäni olevaa kuvaa 😀 vai oliko jonkun toisen blogissa :/

  1. Taina Borisov: Esittelin parvekekollaasissa valkoisen polyrottinkisohvan ja ruokailuryhmän, jotka olivat Hobbyhallista. Keväällä tämän postauksen tein ja sittemmin ostin kyseisen sohvan omalle parvekkeelle. Tätä sohvaa ei enää ole valkoisella rungolla, vain harmaa runkoista on jäljellä.

 3. Hei Miia!<br />
  <br />
  Tämä ei liityn postaukseesi, mutta ajattelin kysyä sinulta asiasta 🙂 Onko sinulla kokemusta yrityksestä ninmeltä laatuvalaisin.fi? Yrityksen toimipaikka on Helsingissä, mutta postittavat postikuluitta valaisimia. Haaveissa on Keraplastin Triple-valaisin, joka olisi siellä alehintaan. Mietin vain, uskallanko tilata.. Onko luotettava yritys jne.

  1. Laura: Laatuvalaisimesta en ole koskaan itse tilannut mitään, mutta ystäväni on ja hän oli tyytyväinen sekä palveluun, toimitukseen että tuotteeseen. Kaikki meni niinkuin piti ja toimitus tuli viikossa kotiin. Itse uskaltaisin tilata sieltä, ja säännöllisesti käynkin heidän valikoimaansa ja tarjouksiaan läpi. 🙂

 4. Aivan ihana tuo oksarekki, niin persoonallinen ku kellään ei ole tismalleen samanlaista, vosi olla hyvä idea myös meidän eteissäilytykseen. Muuten mistä olet hankkinut tuon viimeisessä kuvassa ensimmäisenä olevan valkoisen neuleen? Näyttää sekin aivan mahtavalta!! 🙂

  1. Lintunen: Ei ole kenelläkään ihan tismalleen samaa vaikka saman tyylisesti valkoinen oksarekki olisikin. 🙂 Itse tykkään tuosta löytämästäni puunoksasta muodon osalta, sopivan kaareva ja ohenee toiseen päähän hieman. &hearts;<br />
   <br />
   Neule on Zarasta ja ilmeisesti se on syksyn mallistoa. Ei ainakaan ollut alessa, vaikka onkin hieman kesäinen. 🙂

 5. Tuo oksa kaikkineen on niin ihana &hearts; Nuo mustat upeat kengät oksalla kiinnittävät aina huomioni, näkisin ne niiiin mielelläni omassa hyllyssäni! 😉 &hearts;3

  1. Katja: Onneksi oksa on sen verran paksu että kengät pysyvät siinä. 🙂 ne on minusta superkivat ja tyttö ei saa niitä leikkeihinsä kun ei yletä niihin. 🙂

 6. Vaikka ne edelliset henkarit oli i h a n a t, niin kyllä nuo uudet sopivat vaan paljon paremmin tuohon oksarekkiin 🙂 🙂

  1. saparo: Edelliset oli myös kauniit, mutta nämä metalliset kokovalkoiset sopivat paremmin tähän uuteen tyyliin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *