Uusi yöpöytä – Hay Tray

Makuuhuone on kooltaan melko pieni ja Ikean Malm-lipaston ilmestyttyä toiselle puolelle sänkyä, ei huoneeseen enää mahdu kuin yksi yöpöytä. Oven ja oksarekin puolelle ostinkin Hayn valkoisen Tray-tarjotinpöydän, joka sopii loistavasti huoneen muuhun sisustukseen ja toimii iltaisin laskutasona puhelinta ja muuta pientä tavaraa varten. 🙂

P1015741.jpg

Pöytä on jauhemaalattua metallia kauttaaltaan ja tarjotinosa on irrallinen elementtinsä. Koko on medium, eli 40x40cm. 

P1015748.jpg

P1015745.jpg

Orkidean ruukku sopii muuten täydellisesti neliönmuotoiseen valkoiseen pöytään ja ruukun aluslautanen on kuin pieni tarjotin itsekin. 🙂

Pahoittelut Lanttuleikkurille, että postausta en ehtinyt tekemään ihan aamun ensi tunteina, kuten lupasin. <3 Tässä nyt kuitenkin mattimyöhäsen postaus Hayn Traysta. 🙂

Mukavaa uutta alkanutta viikkoa kaikille! <3 Ja jes, loppuviikosta lämpenee ilmat! 🙂

27 kommenttia “Uusi yöpöytä – Hay Tray

 1. Meillä on sama pöytä mustana olohuoneessa. Tosi kätevä, koska kokonsa puolesta sopii moneen paikkaan, monikäyttöinen! Vähän samaan tapaan kuin Kartellin Jolly 🙂 Helposti seilaa sitten huoneesta toiseen.

  1. Kristiina: Tämä Tray sopii kyllä moneen käyttöön. 🙂 Olkkarissakin se oli kiva, mutta yksistään liian pieni kun sohva on niin leveä. Yöpöytänä tämä yksittäinen Tray on suorastaan loistava. 🙂

  1. tiina: &hearts; &hearts; &hearts; Sänky on kokonainen runko, eli pääty ja laidat. Se käy kehikoksi tavallisen 160x200cm kokoisen jenkin tai runkopatjan ympärille. 🙂

 2. Just hyvä kun on vaan yksi yöpöytä! Mua on jostain syystä alkanut viime aikoina ärsyttämään liika symmetrisyys ja silmää miellyttää huomattavasti enemmän kun sängyn vieressä ei molemmilla puolella ole samanlaiset yöpöydät tai jos vaan toisella puolella sänkyä on yöpöytä. 🙂

  1. Irina: Nö höh, toisaalta liian symmetrinen sisustus voi vaikuttaa liian laskelmoidulta. 😀 Minä tykkään edelleen parillisesta määrästä, mutta yritän opetella pois siitä että kaikkea pitää aina olla vähintään kaksi. 😀

 3. Lanttuleikkuri antaa anteeksi moisen. Onhan nyt kesä, eikä eletä kello kaulassa.<br />
  <br />
  Menen taas tänään vähän silittelee pöytää ja juttelee myyjän kanssa tilausajoista. Jos se sais nopeammin päätökset tehtyä mikä versio pöydästä tilataan.<br />
  <br />
  Ei voi sanoa muuta kuin että pöytä on kaunis! Ja harvinaista herkkua vielä lisänä se että pöytä on aika edukas.<br />
  <br />
  Helteitä odotellessa.

  1. Lanttuleikkuri: Itse haaveilen omaan olkkariin sekä matalaa neliötä että tätä saman kokoista kuin makkarin. Ne olisi yhdessä täydelliset. &hearts; &hearts; Mutta jos yhden pöydän vaan tulen joskus hankkineeksi niin sitten se on se 60×60 matala versio. :)<br />
   <br />
   Pitkulainenkin on kyllä kiva, joten pahaan paikkaan olet joutunut. Kumman tahansa sitten valitsetkaan, niin uskon että kokonaisuudesta tulee perfecto! &hearts;

 4. Toi on UPEA! Itekin haaveilen tosta Traysta, mutta toistaiseksi sille ei löydy paikkaa… Jaksan kyllä edelleen ääneen ihastella teidän kodin uutta ilmettä, se on ihan täydellinen &hearts;

  1. Jossu: Tray yllätti positiivisesti. 🙂 Se on painava ja kestävää tekoa, vaikka näyttää niin kevyeltä. Jos joskus on tarvetta pienelle (tai suuremmallekin) pöydälle niin Traylle annan oman ääneni ehdottomasti. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos ihanaiseni! &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

 5. Ihana, ihana &hearts; &hearts; &hearts; Ei kykene muuta sanomaan, haukon henkeä ;0)<br />
  <br />
  Kiitos tästä postauksesta, sain vihdoin ja viimein miehen ylipuhuttua, et meillekin tulee nuo yöpöydiksi. Vain vuoden kesti taivuttelu, nyt vaan kun tulisi alennuskoodi näihin niin laitan heti tilausta menemään ;)<br />
  <br />
  Oletko ollut tyytyväinen tuohon sänkyyn laadullisesti? Saako helposti pyyhittyä &quot;liat&quot; pois?

  1. Johanna: Hihiii, ja JEEEE! 😀 Alekoodeja siis odotellessa. :)<br />
   <br />
   Olen ollut tosi tyytyväinen. Kaikki lika on lähtenyt pyyhkimällä joko kuivalla tai veteen kostutetulla liinalla ja runko on vankkaa tekoa. Ei mitään pahaa sanottavaa, eikä ole myöskään tarvetta vaihtaa tai uudistaa sänkyä, edes ajatuksen tasolla ei ole käynyt mielessä. 😀 Olen edelleen aivan rakastunut tuohon nahkarunkoon ja päädyn tikkaukseen. Ovat kivan simppelit ja sopivat sekä siihen vanhaan romanttisempaan sisustukseeni että tähän uuteen neutraaliin tyylisuuntaukseen. 🙂

  1. Janzu: jeps, juuri niitä valkoisia olen kytännyt iät ja ajat jo. 😀 Ai vitsi, pitäisiköhän kilauttaa tutulle Kajaaniin jos kävisi kurkkaamassa olisiko Maxissa niitä minullekin… Kiitos vinkistä! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. saparo: Verkkokaupan sivuja olen kytännyt, mutta myymälätilannekin on näyttänyt nollaa tai miinusta. :/ Voi kökkö, täytyy varmaankin käydä Jätkäsaaren Verkkokaupassa varmuuden vuoksi katsomassa kun siellä päin loppuviikosta muutenkin liikuskelen. 🙂

  3. Jos Jätkäsaaressa käyt, ehdottomasti käy Verkkokaupassa. Mä etsin yhtä Brion osaa kuumeisesti, missään Stocka, Sokos jne ei ollut sitä valikoimassa ja kun kysyin Briolta, sanoi Verkkokauppa tilaa mitä vaan. Joten menin käymään ja tilasivat. Meni varmaan 2 – 3 viikkoa, mutta lopulta osat sain. <br />
   Ihan varmasti sama lopputulos tulee puhelimitsekin, mutta itse kauppa oli juuri avattu ja halusin vähän &quot;sivistää itseäni&quot; käymällä paikanpäällä.<br />
   Haluamani osa oli vielä pieni ja edullinen.

 6. Hei, mistä olet ostanut tuon valkoisen, neliskanttisen kukkaruukun? Olen yrittänyt etsiskellä, mutta kaikki löytämäni ovat olleet sellaisia &quot;likaisen&quot; valkoisia:(

  1. Vanilja: Ostin sen Prismasta. Myös Stockmannilta (ja heidän nettikaupasta) löytyy tismalleen samaa ruukkua myynnistä. 🙂 Ja nämä ovat kaikki vitivalkoisia. 🙂

 7. Mikä sinun sänkysi on? Tai mistä se on hankittu? Meillä olisi sängyn uusiminen edessä ja tuota sinun sänkyäsi olen kovasti ihaillut. Oletko tehnyt siitä omaa postausta?

  1. maisa: Sänky on Palorannalta, merkki on Kare Design ja malli ice cube. Sänky on pelkkä runko, eli päädyt ja laidat omine jalkoineen. Sänkyyn pitää erikseen joko tilata siihen kuuluva laveripohja patjoja varten tai sitten runkopatjasänky omilla jaloilla ja petarilla. Minulla on patjoina kaksi 80×200 kokoista Ikean runkopatjaa (eli se kovareunainen jenkkisängyn alakerros) ja siinä päällä paksu petari koossa 160×200. :)<br />
   <br />
   Viime kesänä / syksynä tein sängystä parikin postausta, eli kohta vuoden on se on meillä ollut eikä moitteen sanaa ole. Hyvä runko ja laadukas keinonahka (joka näyttää ja tuntuu aidolta vaikkei sitä ole :D). 🙂

 8. Tosi hieno pöytä, pääsi minunkin toivelistalle 🙂 Koliseeko pöytä, kun siihen laittaa tavaroita? Sehän oli metallista tehty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *