Kun kotona on MUSTAA :)

Käväisin tänään Clas Ohlsonilla ja ostin kaksi mustaa valokuvakehystä sekä mustan North Lightin roikkalampun tuunaustarvikkeineen. Tästä se mustan lisääminen sisustukseen lähtee… 🙂

P1016009.jpg

Kokeilin muutamaa erilaista asettelua kehyksille, mutta kumpaakaan en ollut täysin tyytyväinen. Kehykset siirtyivätkin jo kuvaamisen jälkeen toiseen paikkaan odottelemaan parempaa ideaa. 🙂 Halusin kuitenkin taltioida teille tämän muutoksen, jonka musta tuo tullessaan. 🙂

P1016008.jpg

P1015996.jpg

Roikkalamppuni on tismalleen samanlainen DIY-projekti kuin se aikaisempi valkoisella johdolla ja raitalampulla oleva. Ainoastaan johdon väri on vaihtunut ja lamppu on kirkas, eikä raidallinen.

P1015997.jpg

P1015993.jpg

Tamminen mini-norsu pehmentää valkoisen ja mustan terävää kontrastia kivasti, mutta luulen että tykkään ehkä enemmän pelkästä mustavalkoisesta. Yritän kuitenkin ujuttaa tuon tammen mukaan piensisustukseenkin, etten toistaisi taas samaa virhettä kuin aikaisemmin jolloin tammea oli vain ja ainoastaan lattiassa. Lattialle kun ei vähään aikaan tulla mitään tekemään, on se saatava sopimaan sisustukseen. 🙂 Ja se mitä et voi peittää, pitää korostaa. 😀

P1015992.jpg

P1015989.jpg

Kolmella irrallisella esineellä ei vielä pitkälle pötkitä kokonaisuuden hallinnassa, mutta hyvän startin tästä kuitenkin saa. 🙂 Muutama koristetyyny, musta Kubus-kynttelikkö ja hieman hienosäätöä niin johan vörkkii. 😀

Huomiseen! 🙂

23 kommenttia “Kun kotona on MUSTAA :)

 1. Anteeks, mutta on ihan pakko kysyä, että onko tuossa taulun tekstissä kirjoitusvirhe? Pitäiskö siinä lukea inTention?<br />
  <br />
  Toi roikkalamppu on kyllä kiva idea. 🙂

  1. Katja: Uskoakseni tuo sana on tarkoituksella tuossa muodossa, mutta tarkoittaa samaa asiaa. Lieneekö runoutta vai puhekieltä, sitä mie en osaa sanoa. :D<br />
   <br />
   Tuo lamppu on kiva mustanakin ja sopii tuohon roikkumaan ehkä jopa paremmin kuin valkoinen. 🙂

  2. Pitäisi, tuo on erittäin yleinen kirjoitusvirhe ja tuo dailypositivequotesin virheelle on netissäkin naureskeltu. Muuten kauniisti aseteltu tuo virke, muttei tosiaan puhekieltä tai runollinen tapa kirjoittaa sana intention.<br />
   <br />
   Ripaus mustaa kehystää hyllykköä hienosti!

  3. Nana: Googletin mielenkinnosta tuon sanan ja näin tosiaan on. 😀 Ja aika moni muukin on näppäillyt väärin, koska hakusanalla löytyi mitä ihmellisimpiä juttuja. Yhdessä blogissa se on jopa oma tunnisteensakin, jonka alta löytyy useita postauksia. 😀 HIhiii. 😀 Ja bändi löytyy tuolla nimella (saksalainen) ja yhdessä kirjallisuuden julkaisussa on myös typo-kärpänen päässyt iskemään. 😀 No näitä sattuu ja tuon tekstin fontti ja asettelu on minusta niin kaunis, että menkööt toistaiseksi. tai sitten lisään mustalla tussilla T:n siihen alle. :D<br />
   <br />
   Musta toi kyllä kivan silauksen. On ehkä hieman kodikkaampaankin nyt. 😀

 2. Ei ole kirjoitusvirhettä, intention = tarkoitus. Oikein hyvä ajatuslause, pitäis tosiaan elää jokainen päivä niin, että sillä olis tarkoitus 🙂 Mä pidän kans mustan ja valkoisen liitosta. Nyt syksyn hiipiessä poistan hempeitä kesävärejä ja lisään mustaa kehiin!

 3. Perskutarallaa, siinähän muuten on kirjoitusvirhe! 😀 Minä täällä viisastelin ja itse missasin ed. kommentoijan pointin. Oh well, sattuuhan näitä:)

  1. Blondi: Hihiiii. 😀 😀 <br />
   <br />
   En tiedä onko tuo virhe vahingossa vai tahallinen, inention-sanaa (sanamuotoa) tunnutaan käytettävän aika paljon…. Mutta en tosiaan tiedä mikä tämän kyseisen lauseen kirjoittajan oikea tarkoitus oli. 😀

  1. Marke: Jes. :)<br />
   <br />
   Radiossa ei ole nyt johtoa, kun kyllästyin musiikkitarjontaan, enkä ole sitä kuunnellut kuukauteen. Radiolle mietin parempaa paikkaa muualta, koska se on ehkä aavistuksen liian massiivinen tuohon Stringiin, vaikka mittojen puolesta onkin kuin siihen suunniteltu. Keittiön hyllyllekään en sitä enää haluaisi, mutta katsellaan mihin se lopulta majoittuu kun saan kotia kuntoon. 🙂

 4. Musta sopii hyvin valkoisen kaveriksi, ainakin mun mielestä 🙂 Nyt lisäät vähän vielä harmaata joukkoon ja käy pian niin, että mä ilmaannun kimpsujeni ja kampsujeni kanssa sun oven taakse muuttoaikeissa ;D

  1. Dara: Luulen että aloittelen maltilla tällä kertaa ja pelkällä mustalla. 😀 Muuten tulloo taas &quot;överit&quot; ja pakkaan kaikki mustat ja harmaat hus pois vex. 😀 Tuo parketti kun tuossa lattialla kelluu, niin se olkoon se pakollinen kolmas värisävy valkoisen ja mustan ripauksen kanssa. 🙂 Ja jos innostun harmaasta niin osoitan sitte sinuu sormella, senkin Dara! 🙂 &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Olet ihana! &hearts; &hearts; Halauksia! &hearts;

 5. Jos pidät kehyksiä nojailemassa seinää vasten, kannattaa katsoa, ettei niistä irtoa mustaa väriä seinään. Mulla nimittäin on kehyksiä nojailemassa kaappien päällä ja seinään on mustista jäänyt ilkeitä jälkiä. En saa niitä pois vaikka millä olen yrittänyt 🙁 Pakko siis pitää kehykset aina samassa paikassa.

  1. Rita: Kiitos miljoonasti tästä neuvosta!!!! 🙂 Tuossa seinässä on vielä melko tuore maalikin, joten saattaa napata kiinni väriä. Ja kehykset on öljysävytteistä puuta, eikä sellaista viilua joten riski on olemassa. Thanksis! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Näyttää oikein kivalta. Ripaus mustaa sopii sisustukseesi kuin nenä päähän :)<br />
  <br />
  Tää torvelo ei ois kyllä tajunnut mitään kirjoitusvirhettä 😀 Täytyyköhän syynätä omat tekstitaulut suurennuslasin kanssa. Ties mitä niissä lukee – varsinkin kun olen ne itse kirjoitellut 😉

  1. Satu: Hihiii, kirjoituskärpäset on persoonallisia, joten virheistä viis. 😀 Tuo teksti on kaikin puolin kauniisti kirjoitettu ja aseteltu, joten kirjain sinne tai tänne, eip haittaa. 😀

  1. Love: hahhahahahaaa, sinä senkin inspis! 😀 Sinun nurkkaus oli niin kiva, että sekin oli syynä sille että avasin sydämeni avoimesti mustalle värille vuosien jälkeen. 😀

 7. Moi! Pöllähdin tänne blogiisi etsiessäni tietynlaisia valaisimia makkariin. Ja tässähän se valaisin olisi 🙂 Onko tuo riippuvalaisin oma DIY vai mistä olet sen hankkinut? Etsin nimen omaan tuollaista valaisinta jonka saa pistorasiaan eikä kattoon..<br />
  <br />
  Kiitos jo etukäteen vastauksestasi 🙂

  1. Sirpa: Tuo valaisin on Clas Ohlsonin osista itse tuunattu. Osina on sokeripalalla varustettu johto, erillinen seinäpistoke sekä tuo iso lamppu. Alla osat mitä tuunaukseen tarvitset:<br />
   <br />
   Johto-osa lampun pidikkeellä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.clasohlson.com/fi/Lampunpidin-ja-kangaspäällysteinen-johto/36-4356&quot; target="_blank">http://www.clasohlson.com/fi/Lampunpidin-ja-kangaspäällysteinen-johto/36-4356</a><br />
   <br />
   iso lamppu<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.clasohlson.com/fi/Halogeenilamppu-Glob/36-5266&quot; target="_blank">http://www.clasohlson.com/fi/Halogeenilamppu-Glob/36-5266</a><br />
   <br />
   seinäpistoke<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.clasohlson.com/fi/Pistoke-ja-virtakytkin/36-1047&quot; target="_blank">http://www.clasohlson.com/fi/Pistoke-ja-virtakytkin/36-1047</a><br />
   <br />
   <br />
   Tosi helppoa on vaihtaa johdon päässä oleva sokeripala seinäpistokkeeksi, tein postauksen siitä ohjeineen (tee kaikki muut vaiheet, paitsi ritiläkuvun lisääminen):<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/08/valaisin-diy-work-lampin-tapaan-sis-ohjeet&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/08/valaisin-diy-work-lampin-tapaan-sis-ohjeet</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *