Raitaa, tehosteita ja inspiraatiota

Halusin poimia teille nähtäväksi minua viime aikoina erityisen suuresti inspiroineet sisustuskuvat, joista olen ammentanut fiiliksiä tähän oman kodin syyskuntoon laittamiseen. Mustaa, raitaa ja graafista. <3 <3 <3 Tein pienet kollaasit, joissa inspiskuvan lisäksi tuotekuva, jonka avulla saa luotua tismalleen samaa henkeä oman kodin sisustukseen. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-05%20koht

(Via)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-05%20koht

(Via)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-05%20koht

(Via)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-05%20koht

(Via)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-05%20koht

(Via)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-05%20koht

(Via)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-05%20koht

(Via)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-05%20koht

(Via)

Kahlasin eilen läpi Annon tuotevalikoimaa ja ihastuin Raita-tyynyyn, Aito-pussikanasettiin sekä puuvillaiseen Lankku-mattoon. Näissä olisi juuri oiva ripaus mustaa, jotta mustan osuus sisustuksessa jäisi selkeästi vähemmistöön. 🙂

Tytön huone kaipailee mattoa ja tuota Lankkua mietinkin, että sellainen olisi tosi kiva. Se myös näkyisi olohuoneen ja keittiön puolelle oven ollessa auki, joten se toisi silmän iloa myös muualle kotiin. Valkoinen raita on sopivan valkoinen valkopainotteiseen sisustukseen (kertoo Annon tuote-edustaja) ja materiaalikin on puuvillaa…Hmmmm 🙂 Pussilakanasetin osalta olen hyvin skeptinen, sillä raidallisista liinavaatteista ei minulla ole kuin erittäin huonoja kokemuksia värjääntymisen suhteen. Oli merkki mikä tahansa, sama ongelma toistui joka kerta ja aikoinaan olen omistanut kuusi mustavalkoraitaista pussilakanasettiä. 😀

Utelias kun olen, haluan antaa Annolle mahdollisuuden yllättää minut erittäin positiivisesti ja toivottavasti sekä matto, pussilakana että tyynynpäällinen vastaavat toiveitani kaikin puolin. 🙂

Mukavaa alkanutta viikkoa!

(Tuotekuvat valmistajien sivuilta, inspiksiin linkit kuvien alla)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

32 kommenttia “Raitaa, tehosteita ja inspiraatiota

 1. Meille juuri viime viikolla kotiutui Annon raidalliset tyynynpäälliset ja täytyy sanoa että olen iloisesti yllättynyt! Ne olivat mustaVALKOISET! Niin usein valkoinen on luonnonvalkoinen. Näissä ei ollut, joten käyttöön jäi 🙂 Laituri maton väri muistaakseni ei ollut puhdas valkoinen, joten sen vuoksi se aikoinaan lähti palautukseen! Mutta ihania inspis-kuvia sinulla, osaa itseltä jo löytyykin mutta silti kivaa seurata sinun ajatuksia mustavalkoiseen sisustukseen! 🙂

  1. Heli: Super hyvä että valkoinen on valkoinen. 🙂 Laituri on tullut myyntiin joskus touko-kesäkuussa ilmeisesti ja annon oman ihmisen mukaan se on kunnon valkoinen. En ole itse mattoa nähnyt livenä, joten vielä en osaa sanoa miten asian laita oikeasti on. Jos hyvin käy niin perjantaina saapuu matto ja teen siitä sitten heti postauksen. 🙂

  2. Aiiii, mikähän matto mulla sit ollut kun mä tilasin maton jo talvella!? Olisko ollut helmi maaliskuussa?! 🙂 Anttilasta kuitenkin matto oli… Ja olisin voinut vaikka väittää että oli tuo laituri. Mutta yli hienoa jos se on nyt sit valkoinen! 🙂 Postausta jään siis odottamaan. Samoin sitä olohuoneen uutta valkoista mattoa… Mielenkiinnolla odotan että vastaako se odotuksia! Jos vastaa niin mäkin taidan heti uskaltaa tilata sen 😀

  3. Heli: Olisiko sinulla se villamatto?? En muista mitä kaikkea valikoimassa oli alkuvuodesta, mutta ainakin sitä paksumpaa villaista raitamattoa oli. :)<br />
   <br />
   Teen postauksen Laiturista, oli se sitten hyvä tai ei. Toivottavasti olisi, ettei tarvitse alkaa palauttelemaan. 🙂

 2. Mulla on ollut ulkokäytössä koko kesän nuo Annon kapeampiraitaiset tyynynpäälliset ja ne ovat olleet tosi laadukkaat. Nyt kun haluaisin niitä lisää niin olipa valmistus kuulema lopetettu ja voi harmi joka paikasta loppuneet. En ymmärrä miksi juuri mustavalkoinen loppui kun niitähän menisi vaikka kuinka paljon.

  1. SanMa: jos tarkoitit tuota samaa raitatyynynpäällistä kuin tuotekuvassa, niin sitä saa ainakin Kodin1:sen nettikaupasta. 🙂 Ja uusimmassa NetAnttilan kuvastossakin sitä oli. 🙂

  2. Tarkoitin tuota Annon Polku tyynynpäällistä, ylimmän kuvan keskimmäinen tyyny. Ne on loppuneet tavarataloista ja netin kautta ei ole myynnissä.

  3. SanMas: Ää, niin tietysti, tuota tiheämpi raitaista. 🙂 Sitä en ole nähnyt vähään aikaan, joten toivottava on että sitä valikoimaan uudestaan. 🙂

  1. Pieni lintu: Näin toivon. 🙂 Aika ison faceliftin on Anno kyllä tehnyt, joten luotan siihen että tuotteiden laatuunkin on panostettu enemmän kuin ennen. 🙂

 3. Tuossa lankku matossa mustissa raidoissa kuultaa valkoinen läpi… ei hyvä =(<br />
  <br />
  Askossa on myös samanlainen raita matto, mutta siinä se musta värjää valkoiset kohdat.

 4. Vink vink, jos haluat vitivalkoisen ja mustan raidallisen maton, suosittelen hakeen Askosta olikohan nimellä BLOCK matto tai jotain. Juuri nyt tarjouksessa ja eri kokoisia vaihtoehtoja. Meille juuri kotiutui kaksi sellasta, pitkä kapea ja isompi ja olen niin love niihin. En itekään tykänny noista Annon matoista 🙁 Meillä on Annon kolmiograafiskuvioiset tyynyt ja ne haaleni pesussa 🙁 Toivottavasti nuo on parempi laatuista

  1. Haaveilija: Block-mattoa olenkin jo käynyt katsomassa, se on nyt tarjouksessakin saman hintainen kuin Annon. Ehdin kuitenkin Annon jo tilaamaan, joten katson ekaksi sen ja jos sen värit eivät natsaa niin sitten harkitsen tuota Blockia. 🙂

 5. Just eilen ostin nuo annon raidalliset tyynynpäälliset! Ne on tosi raikkaat! En kyllä tiedä uskaltaako niitä koskaan pestä mutta hyvältä ainakin näyttävät nyt! Marimekolla on sellaiset ihanat mu/valk raidalliset trikoo lakanat, ne on niin ihanan tuntuiset!! Sikolla on ne punaisena, kerran testanneena 🙂

  1. Sofia: Eivät olleet hinnalla pilatut, minulla jostain syystä ilmoitti kassalla hinnaksi 4,95 eli puolet normista. En tiedä miksi, mutta en tosiaankaan pane pahakseni. 😀 jos menevt pilalle niin laitan suoraan roskiin sitten, tai värjään dylonin napilla kokonaan mustaksi. 😀

 6. Meille kotiutui lankku-matto edellisviikolla ja valkoinen väri oli kyllä ihan valkoinen eikä esim. Beige. Matto ei ole vielä käytössä, joten kokemusta maton kestävyydestä ym. Ei ole. Kivoja inspiraatiokuvia olet koonnut, kyseinen &quot;väri&quot;maailma on tällä hetkellä omaakin sydäntä lähellä 🙂

  1. Sofie: Saa nähdä millainen on sävy, onko se nyt sitten valkoinen vai hieman kermainen. 🙂 Pieni kermaisuus ei haittaa, mutta jos se on ihan kellertävä niin sitten saapi matto mennä takaisin. 😀 Peukut pystyssä täällä odottelen. 😀

 7. IHANIA JUTTUJA!! Mun on pakko saada noi pallovalot ja tota Annon Lankku-mattoa muistuttavaa Askon versiota (Block) ehdotin juuri miehelle leffahuoneeseen ja se sai hyväksynnän. Ei siis tarvitse enää vääntää kättä 🙂 Toivottavasti se matto on yhtä hieno myös livenä!

  1. Jossu: Niin on! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Valopallot on Ellokselta bongatut ja saatampa itsekin sellaiset myöhemmin tilata jos niitä on vielä jäljellä. :D<br />
   <br />
   Block-matto on hyvä, ja tarjouksessakin vielä. Jes, hyvä sie!!!! 🙂 &hearts;

 8. Ihan huippuja jutskia oot bongaillu :)<br />
  <br />
  Voihan kiikk mie kamppailen noitten annon raita-tyynynpäällisten kanssa, hankinko vai en… hankinko vai en… ja vieläkö niitä tosiaan edes saa…. :-/

  1. Soili: Minulla kassalla hinta näytti 4,95 eli puolet normista. 😀 En tiedä mistä se johtuu, oliko joku kamppis eilen vai mitä ihmettä… Siihen hintaan raaskii ostaa, vaikka olisi hutiostos lopulta. 😀 Hihiii. 🙂

 9. Laita pyykkikoneeseen sellainen värinkerääjäliina jos pelkäät että lakanat värjäytyy. Ne todella toimii ja kaikki väri imeytyy liinaan eikä näin värjää lakanoita 🙂

  1. Sanna ja Ulla: Loistava niksi, kiitos molemmille vinkistä!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

 10. Maton valkoinen ei todellakaan ole puhdas valkoinen. Itseäni se ei haittaa,mutta luulenpa ettet kelpuuta:)

  1. Jenni: Kääks, toivottavasti olisi erissä eroa ja minulle putkahtaisi valkoinen raitamatto. *peukut pystyyn* Jos se on kellertävä niin takaisin saapi mennä sitten. Siinä tapauksessa kipaisen hakemaan Block-maton omaankin kotiin. 🙂

 11. Annolla on kyllä nyt tänä syksynä ihania tuotteita! Nuo sohvatyynyn päälliset taidan ostaa, jos niitä vielä on ja tuo matto kiinnostaa kans. Annon lakanoista on vaan parin vuoden takaa sellainen kokemus, kun meillä on joitain ollut, että ovat aika kovia, siis usemmankin käyttökerran ja pesun jälkeen vielä sellaisia koppuroita. Yhdestä pussilakanasetistä haalistui värit aika nopeasti. Voihan olla kylläkin että näissä uusissa laatu parempi.

  1. Johanna: Heillä on tosi ihania juttuja nyt syksyn valikoimassa. &hearts; Keväälläkin oli ihania tuotteita, mutta minulla on pieni kammo vuosien takaa Annon tuotteisiin ja reklamointiin, enkä ole sen vuoksi viitsinyt pahemmin edes valikoimaa tarkastella. Nyt päätin antaa Annolle uuden mahdollisuuden, koska sitä on kehuttu niin paljon blogeissa ja muuallakin. 😀 Toivottavasti nämä raitapussarit ei ole kovin pahoja koppuroita. Jos ovat niin saavat kai sitten toimia päiväpeiton korvikkeena tytön ylimääräisessä 150x200cm peitossa. 😀

 12. Kysymys ei tähän postaukseen liity, mutta mielipidettäsi Muuton myllystä kaipaan. Kaunis on, mutta olen kuullut huonoa toimivuudesta, etenkin pippurin osalta. Toimiiko sulla, entäs Jensenin myllyt?

  1. Leena: Muuton mylly on toiminut ihan hyvin ainakin tähän asti. Se tuntuu hieman löysältä ja vaikka pippuri on pehmeähköä n(tai ehkä juuri siksi) välillä tuntuu että pippuri jää ikäänkuin jumiin siihen terään, mutta yleisesti se on kuitenkin tosi hyvä ja minusta toimii yhtä hyvin kuin esim Peugeotin myllyt. Georg Jensen on taas sitten aivan huippu. 🙂 Se jauhaa mitä hyvänsä ilman ongelmia ja terää voi säätää. Suolasta ja pippurista saa ihan hienoa &quot;hiekkaa&quot; tai sitten sellaista isompaa raetta, miten haluaa. Jensen on täys 10, Muuto 8,5 – 9-. 🙂

  2. Leena: Lisään vielä että molemmilla on koneiston osalta pitkä takuu, en mista oliko Jensen jopa elinikäinen mutta Muuto on 25v. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *