Musta Hobbyhall Pouf-rahi

Lupasin teille, että teen postauksen Hobbyhallin mustasta Pouf-pallorahista lähikuvien kera. 🙂 Kuten kuvasta huomaa, pintamateriaali on tuollaista paksua narua, jonka veikkaan olevan puuvillaa. Silmukat ovat tasaisen kauniit, eikä täyte vilku silmujen lomasta mistään kohtaa. Rahin mitoiksi ilmoitettiin Hobbarin sivuilla, että halkaisija on 50cm ja korkeus 40cm. Tarkistusmittasin omani ja mitat pitävät paikkaansa, vaikka rahi näyttääkin mittojaan suuremmalta luonnossa. 🙂

PP1016209.jpg

Rahin musta sävy ei ole ihan pikimusta, vaikka musta onkin. Kuvaisin, että naru on ikäänkuin hieman haalistuneen oloinen ja esim mustan Muuton pippuri-myllyn vieressä rahi näyttää harmahtavalta. Tätä eroa ei kuitenkaan kovin selvästi huomaa, jos rahin vieressä ei ole muuta mustaa. Olen välillä turhankin pikkutarkka värisävyistä ja luulen että tämä pieni “haalistuma” ei kaikkia häiritse. Ei minuakaan varsinaisesti, mutta se on mainitsemisen arvoinen seikka kuitenkin. 🙂

PP1016218.jpg

Rahin täyte on hieman joustavaa styroksin tyyppistä ainetta. En tiedä tarkalleen mitä se on. Joustavuuden ja napakuuden perusteella se voisi olla kumia, mutta sormella narun rakosista tunnustellessa se tuntuu ihan styroksilta. Jonkinlainen sekoite lienee ja vaikuttaa oikein näppärältä ja kestävältä täytteeltä. Istuinmukavuus on hyvä, rahi on aikuisen takapuolelle oikein passeli ja sopivan korkuinen. Hieman pyöreä muoto saa rahin keikkumaan eikä siinä ole varsinaista pohja-puolta. 

PP1016213.jpg

Rahi on kaikinpuolin oikein kiva ja hintaansa nähden varsin passeli tuote. Päätin palauttaa oman rahini, koska oman kodin sisustuksessa se jää hieman irralliseksi elementiksi. Tytön huoneeseen sitä alunperin suunnittelin, mutta rahin koko on turhan suuri pieneen huoneeseen. Olohuoneessa rahi taasen näyttää liian pieneltä, kun ympärillä on paljon tyhjää tilaa, iso matto, järeä sohva yms. kookasta. Tästä syystä rahi saa luvan matkata takaisin ja toivon etten tule myöhemmin katumapäälle. 😀 

Posteljooni tuo muuten illalla Annon mustavalkoisen Laituri-maton, joten kohta nähdään millainen on maton valkoinen sävy ja kuinka paljon vaalea loimi loistaa mustan raidan kohdalta. Toivottavasti matto on ihana ja sellainen kuin haaveilen… <3 Postailen teille tästäkin erikseen, meni syteen tai saveen. 😀 Peukut siis pystyyn että matto on täydellinen!!

2 kommenttia “Musta Hobbyhall Pouf-rahi

    1. Tiia: Matto on Pappelinan muovinen Svea-matto. Aivan huippu matto. 🙂 Omani ostin Sisustus Saganin nettikaupasta, mutta jälleenmyyjiä on muitakin kuten Länna Mobler ja Stockmann (tavaratalot).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *