Tasapainoinen mustavalkoinen asetelma

En malttanutkaan mennä illalla ajoissa nukkumaan, vaikka väsyttikin niin vietävästi. 🙂 Siirtelin tavaroita edes takaisin tytön mentyä untenmailla ja sain aikaan itseäni miellyttävän asetelman keittiön puolen seinähyllyille.

PP1016199.jpg

Karsin osan hyllyillä olleista tavaroista pois ja vähensin teräksen määrää tuntuvasti. Se jo yksistään rauhoitti kokonaisuutta ja minusta tämä on nyt kivan näköinen. 🙂

PP1016201.jpg

PP1016202.jpg

Iittalan lasit ja kannu eivät mahtuneet kaappiin, joten ne ovat esillä niin kauan kunnes saan keittiöön uudet kaapit ja enemmän tilaa astioiden säilytykseen. Artekin Siena -sarjan pannulaput odottavat uutta keittiötä, enkä raaski ottaa niitä käyttööni vielä. Ne ovat onneksi tosi kauniit sisustuksellisestikin, ja saavat olla esillä myös uudessa keittiössäkin.

PP1016205.jpg

Tulostin uuden tekstiprintin (Pinterestistä löysin tämänkin) ja käänsin kehyksen vaakasuuntaan, jotta se mahtui seinähyllyjen väliin. Tämä mietelause on täyttä totta ja muistuttaa minua siitä, että positiivisella asenteella saavuttaa enemmän hyvää itselleen, kuin nurinkurisella ja negatiivisella. Vaikka olenkin melko positiivinen luonne, on silti hyvä välillä muistuttaa itseään positiivisuudesta. Elämä ei ole tehty liian helpoksi ja huonoja päiviä mahtuu minunkin viikkoihini. 🙂

PPP1016206.jpg

Muuton musta ja valkoinen mylly ilostuttaa minua suuresti hauskalla muotoilullaan. Joidenkin tavaroiden osalla on selkeä ero siinä, kumpi on tyylikkäämpi – musta vai valkoinen. Myllyissä musta onkin ehdottomasti parempi ja näyttävämpi kuin valkoinen kaverinsa. 🙂

PP1016208.jpg

Artekin mustavalkoinen Siena-kuosi on myös mieluisa. Nämä pannulaput jäävät, mutta ostamani Siena-tarjotin palautuu kauppaan takaisin. Tulin siihen tulokseen, että sille ei ole järkevää käyttöä ja vaikka ihana onkin, niin palautukseen menee. 🙂

Mustan Pouf-rahin suhteen olen kahdenvaiheilla ja teen teille siitä oman postauksen risuineen ja ruusuineen myöhemmin tänään. Hobbyhallin seinälampun ehdin palauttamaan jo eilen, koska siinä ei ollut töpseliä laisinkaan, enkä halua tuunailla 70e arvoista valaisinta. 😀

Ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille ja palaillaan myöhemmin tänään! <3

24 kommenttia “Tasapainoinen mustavalkoinen asetelma

 1. Hauskat nuo pippurimylly. Kuin lasten leikkipalikoita koottuna päällekkäin, leikkisät mutta samalla tyylikkäät. Noista hyllykuvista tuli mieleen se kun kaverit kysyi kerran, meillä ollessa, että miksi sulla on työtasoja mutta niissä ei saa olla mitään tavaraa. Mä rakastan avaraa. ja jos on kaunis pinta, meillä olohuoneen tason päällä lasit, niin ei se kaipaa mitään tavaraa siihen. se on kaunis niin.

  1. Maria.R: Ne muistuttaa tosi paljon palikoita. 😀 Ensin en niistä kauheasti tykännyt, mutta nyttemmin ne ovat minusta tosi kivat ja niiden hauskuus on juuri tuossa palikkamaisessa asettelussa. 😀

 2. Täällä kun käy paljon sisustusporukkaa, tiedustelisin, onko kellään Marokkolaista nahkapouffia ja millä olette sen täyttäneet? Luulin, että pouffin (isompi koko) tulee myös iso tyyny sisälle, mutta pelkkä nahkahan sieltä tilataan.

  1. Satu: Itse en osaa välttämättä kysymykseesi nahkapouffin täyttämisestä vastata, mutta mieleeni tuli että sen voisi täyttää säkkituolissakin käytettävällä täytteellä. Täyttöpusseja säkkituoleihin on ainakin joskus myyty K-Raudassa.<br />
   <br />
   Jos haluat ostaa rahin valmiina niin 1.9 aukeaa Zoco Home-nettiputiikki, josta löytyy Marokkolaisia Pouf-palloraheja:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.facebook.com/zocohome&quot; target="_blank">https://www.facebook.com/zocohome</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.zocohome.fi/&quot; target="_blank">http://www.zocohome.fi/</a&gt;

 3. Arjen estetiikan mestari. Upea inspiraation lähde. Ihminen isolla I:illä. Kiitos.<br />
  <br />
  En ole aikaisemmin kommentoinut ainuttakaan blogikirjoitusta tai -kuvaa mutta nyt kun oma koti – ei valkoinen mutta entistä valkoisempi ja valoisampi – on valmistumassa (Helsingin keskustassa sijaitsevassa asunnossa tehty linjasaneeraus kevään ja kesän aikana ja viimeistely – omat muutokset – loppuvaiheessa) haluan kertoa miten tärkeitä ja iloa tuovia postauksesi ovat olleet – aivan jokainen niistä – omalla tavallaan! <br />
  <br />
  Toivottavasti jaksat kirjoittaa ja kuvata vielä pitkään ja onnea omien projektiesi kanssa 🙂

  1. Jacita: Apuva, ihana ihminen olet ja mitä kaunein ja nöyrin kiitos kommentistasi. Se toi todellakin auringonpaisteen suoraan sydämeeni. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 🙂 :D<br />
   <br />
   Ainakaan vielä ei ole näkyvissä muutoksia bloggaamiseen suhtautumisessani ja olen saanut kohtuullisesti järkättyä aikaa postauksien tekoon, vaikka työmääräni onkin kasvanut siviilielämässä. 😀 Ainakin toistaiseksi jatketaan yhtä suurella innolla ja sydämellä postailua kuten ennenkin. 🙂

 4. Minulla on tuollainen marokkolainen pouf ja täytin sren ylimääräisillä koristesisätyynyillä ja ihan nukkumatyynyillä.<br />
  <br />
  Onko sulla Miia jo käyttökokemusta noista Muuton sirottimista?ulkonäkö miellyttää kovasti, mutta muistelisin lukeneeni, etteivä toimisi kovin hyvin…

  1. K: Loisto vinkki! :)<br />
   <br />
   Muuton myllyistä valkoinen on ollut käytössä jonkin aikaa ja omani on toiminut ihan ok. Siinä on maustepippuria ja muutamia kertoja myllyn terä on jäänyt jumiin tai raksuttamaan tyhjää, mutta ravistelulla on saanut pippurit asettumaan takaisin balanssiin. Ihan täyttä kymppiä en antaisi myllyille, mutta ei nämä missään nimessä ole huonotkaan. Koneiston osalta käyttömukavuus on hyvin samanlainen kuin vanhassa Peugeotin perusmyllyssä. Muuton koneistolla on 25-vuoden takuu, mutta en tiedä miten takuuasiat hoidetaan, myyjäliikkeen vai Muuton kanssa. Toivottavasti en saakaan tietää ja omat myllyni säilyvät käytössä ehjinä. 😀

 5. Saako noita Eva Solon takkeja ostaa erikseen? Sulla oli aiemmin valkoinen?<br />
  Edellisessä postauksessa näkyy olkkarissa kaksi Tray-pöytää, onko nämä siis yöpöydän lisäksi?<br />
  Saisiko näistä jotain kuvaa, olen itsekin miettinyt kahta erikokoista, tosin ajattelin ostaa mustan ja valkoisen.

  1. anonyymi: Takkeja saa myös erikseen, mutta niissä on rajallinen värivalikoima. En ole varma saako valkoista takkia erikseen ilman lasikarahvia. <br />
   <br />
   Hihiii, sinä tarkkanäköinen. 😀 Jep, olkkarissa on nyt kaksi Trayta lisää mutta en tiedä pidänkö molempia. Mietin vielä päivän pari mitä niiden kanssa teen. Voi olla että kahdessa pöydässä on liikaa (toinen on 60×60 ja toinen 40×40), vaikka yksinäinenkin pöytä on hieman hassu mittasuhteiltaan sohvan kanssa. Teen postauksen joko huomenna tai ylihuomenna, kun ensin setvin mitä mie meinaan tehdä. 😀

 6. Hei,<br />
  <br />
  kiva että olet lisännyt mustaa sisustukseen, mutta hyllyjen koristelu on minusta vähän turhan &quot;tasapaksuinen&quot;. Mä pidän enenmmän sisustuksesta, missä on särmää ja minusta näin aseteltuna on menty sieltä missä aita on matalin. Yks, kaks tavaraa per hylly ja kaikki allekain samassa kohtaan. Helppoa, mutta aika tylsää.

  1. Mea: MIelipiteitä on monia. Koskaan en voi kaikkia miellyttää ja itselleni sisustankin. Aita ei todellakaan ollut matalalla kun tunnin verran sommittelin ja tuijottelin erilaisia vaihtoehtoja. 😀 Ehkä se ulospäin näyttää siltä että pari tavaraa on vaan sirosti ja turvallisesti sommiteltu hyllyille, mutta kyllä on aikamoinen työ sovittaa erikokoisia tavaroita niin että ne ovat harmoniassa toisiinsa nähden. Esim mustaa Eva Solon kannua ei voi laittaa minkään muun viereen kuin taulun, ilman että viereiset tavarat näyttävät pikkiriikkisiltä miniatyyreiltä. Tämä koski myös Muuton myllyjä, jotka ovat luonnossa hyvin paljon pienemmät kuin mitä kuvien perusteella voisi ollettaa, eikä niitä voi laittaa minkään isomman esineen viereen. Alessin kori on toinen ongelma, koska se on tosi suuri kaikkeen muuhun verrattuna. Sitä ei voi laittaa yhtään ylemmäs, eikä sen viereen voi laittaa muutenkaan oikein mitään. 😀 Eli vaikka lopputulos näyttää helpolta ja tylsältä niin se oli aika vaikea projekti, tylsästä lopputuloksesta huolimatta. :)<br />
   <br />
   Ja halusin harmoniaa enemmän kuin mielenkiintoa. Mielenkiintoisia kohteita meidän kotoa löytyy muualta, joten jokaisen hyllyn ja seinustan ei minusta tarvitse olla mielenkiintoisesti aseteltu. Mutta tämä siis vain oma mielipiteeni. 🙂

  2. Ei ollut tarkoitus pahoittaa mieltäsi ja mielipiteitähän on niin monia. Mutta mä olen ymmärtänyt aiempien postausten perusteella että haluat yksilöllistä ja uniikkia sisustusta, nyt nämä hyllyt näyttävät kaupan somistukselta. Minusta näin sisustaen upeat yksittäiset tavarat hukkuvat massaan.

  3. Mea: En pahoittanut mieltäni. &hearts; &hearts; &hearts; Tietyllä tavalla haluankin yksilöllistä ja uniikkia, mutta se ei ole pääprioriteettini sisustamisessa. Etsin kyllä uniikkeja ideoita ja tuotteita, mutta jos niille ei sydän syki niin en osta tai tuunaa niitä silloin. Itse ajattelen, että persoonallisuus tulee esille sisustuksesta pikkuhiljaa kun kaikki muu loksahtaa ensin paikoilleen. Keittiö uupuu, makkarin seinät on maalamatta, kylppäri päivittämättä jne. Kun nämä saa kuntoon, alkaa oikea kerrostaminen kotona. Nyt mennään pienillä asioilla eteenpäin siihen asti, ja sen jälkeenkin. 🙂 Vasta minä vaihdoin sisustustyylin A:stä Ö:hön hyvin lyhyessä ajassa, eikä tämä koti ole vielä viimeiseen asti fiilattu. Hommaa on vaikka muille jakaa ja siinä ohessa yritän matkata oikeaan suuntaan. 🙂

  1. Satu: Hyvä että minusta oli kuitenkin edes jotain apua. 🙂 Ja tuossa ylempänä K kertoi oman niksinsä, eli sisätyynyjäkin voi käyttää pouffin täytteenä. 🙂

 7. Tosi kauniilta näyttää hyllun somistus! Ja kiitos vinkistä tuosta nettiputiikista! Jos sinulla on muita hyviä vinkkejä uusista nettiliikkeistä, niin otan ilolla niitä vastaan. Itsellä kun ei oikein riitä aika selata nettia ja etsiä uusia kivoja juttuja.. Mukava, kun saa jotain uusia vinkkejä!:) Sinulla on mennyt sisustus minun makuuni oikeaan suuntaan! Paljon ihania juttuja ja joka päivä kurkkaan uudet postaukset! Mielestäni myös laiturimatto oli kaunis tytön huoneessa, mutta vaihtoehtojahan kyllä riittää..

  1. Ansku: Voisin tehdä ensi viikolla postauksen muutamista uusista kivoista nettikaupoista, joiden valikoimaa olen ihastellut. Ne eivät ole marokko-teemaisia, mutta tuotteet ovat muutoin ihania. 🙂 Kiitos ehdotuksestasi! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ps. hyvä että tykkäsit vinkkaamastani nettikaupasta. 🙂

 8. Kiva asetelma muuten, mutta kuvassa – en tiedä näyttääkö samalta luonnossa – silmiin hyppää vähän tuo Artekin pannulappusysteemi. Se on ihan hiukan korkea, rikkoo vähän kokonaisuutta. Kokeile vaihtaa kannun kanssa paikkaa? (Vai muuttuuko painopiste sitten liikaa yläkanttiin…)

  1. Anna: painopiste on aivan katastrofaalisen näköinen jos koria siirtää edes yhden pykälän ylemmäs. :/ Tämän kanssa olen taistellut siitä saakka kun nuo hyllyt tuohon tulivat. Kori on vain yksinkertaisesti aivan liian suuri seinähyllylle, mutta minulla ei ole sille muutakaan paikkaa ja haluaisin sen olevan esillä. Tarkoitus on laittaa siihen omenoita seuraavaksi. Pannulaput ovat sen vuoksi korissa, että saisin kokonaisuuteen tasapainon tuolla mustalla. Ne menevät kyllä kaappiin omppujen tieltä kohta, vaikka haluaisin nekin esille. Ei vaan ole paikkaa muualla nyt vielä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *