Anno Aito – mustavalkoista raitaa

Annon mustavalkoraitaiset Aito-pussilakanasetit on pesty, rumpukuivattu ja pedattu sänkyyn odottamaan ensimmäistä nukkumiskertaa. 🙂 Nämä olivat jo heti paketista avattaessa erittäin positiivinen yllätys, sillä kangas on ihanan sileää ja värisävyt intensiiviset, valkoinen on vitivalkoinen ja musta pikimusta. 

PP1016264.jpg

Ensimmäinen pesukerta jännitti, koska aikaisemmat mustavalkoraidalliset liinavaatteeni ovat aina värjääntyneet, jonka seurauksena ne ovat olleet musta-vaaleanharmaat tai musta-likaisenvalkoiset. 😀 Lyhyellä 40-asteen pesuohjelmalla, nestemäisellä pesuaineella ja  nurinpäin käännettynä nämä pesin ja ihan samassa kunnossa tulivat ulos kuin menivät sisäänkin. Kuivausrumpuun laitoin kuivumaan ja toivoin ettei lämpö haalista mustan raidan väriä, mutta sitäkään ei onneksi tapahtunut. 🙂 

PP1016258.jpg

Älkää välittäkö lakanoiden ryppyisyydestä, ne on ihan omaa syytä kun en jaksanut alkaa silittämään. 😀 Ja aamulla ne olisi viimeistään olleet ryppyiset, kun niissä yö on nukuttu. Mikähän siinä onkin, että siivota kyllä jaksan päivittäin ja imurointikin on oikein kivaa, mutta silitys ei maistu sitten yhtään, yök. 😀

PP1016265.jpg

Näitä Annon Aitoja voin suositella kaikille raitafaneille lämpimästi. Ovat aivan napakymppi, varsinkin edulliseen hintaansa nähden. <3 Ja pakko antaa nyt Annolle muutenkin kiitosta, sillä kaksi tuotetta kolmesta on vastannut tai jopa ylittänyt odotukseni. 🙂

Mukavaa päivänjatkoa kaikille! <3

22 kommenttia “Anno Aito – mustavalkoista raitaa

 1. Kauniit ovat! 🙂 Kun kerran noin kehuit ja pesussakin pitivät värin, niin klikkasin ne ostoskoriin myös tännekin matolaan 😀

 2. Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa ja pidän tästä uudesta sisustustyylistäsi. Mustassa tuo särmikkyyttä valkoiseen sisustukseen. Edellisessä postauksessa kerroit ostaneesi Askon maton. Itselläni on sama, mutta laatu on todella surkea 🙁 Mattoa ei kuulemma saa puistaa &quot;perinteisin&quot; menetelmin. Itse tein niin ja matto suoranaisesti hajosi käsiin. Sain uuden tilalle, joka oli paketissa sen haettuamme. Kotona huomasimme sen olevan täynnä silmäpakoja. Nyt on menossa kolmas, jonka laatu ei myöskään valitettavasti mairittele :(<br />
  En tiedä miten otat vastaan palautetta blogistasi ja ymmärrän, jos et halua tätä esille. Mutta mielestäni blogisi on jotenkin nyt &quot;jämähtänyt&quot; paikalleen. Postaukset ovat vähän itseään toistavia. Sisustustyylisi vaihtuu tiheään, hankit uusia tavaroita, teet niistä tuote-esittelyjä, menet huone kerrallaan, hankkiudut eroon ostamistasi tavaroista ja sama alkaa taas alusta. Pidemmän päälle tuo on tylsää, tasaista eikä siitä saa mitään enää irti. Blogi on varmasti sinulle, kuin oma lapsi, mutta jotenkin se on alkanut olemaan hieman sieluton. Liian pinnallinen on varmasti myös oikea sana. Olisi mukava joskus lukea postauksia täysin jostain muusta, kuin kodistasi. Vaikka lempi sisustusliikkestäsi. Mielestäsi blogisi tarvitsee hieman tuulestusta ja jotain uutta!

  1. Tiia: Voi höh, tosi kurjaa jos ja kun matto on tosiaankin noin surkeaa laatua. :/<br />
   <br />
   Otan palautetta blogistani oikein mielelläni vastaan sekä hyvässä että pahassa, kunhan se on asiallisesti ilmaistussa muodossa, kuten sinun kommenttisi onkin. :)<br />
   <br />
   Itse en koe asiaa ollenkaan näin. Olen viime viikkoina ollut enemmän innostunut bloggaamisesta kuin pitkiin aikoihin. 🙂 Olen keskittynyt huomattavasti enemmän kuvaamiseen kuin koskaan ennen ja näpytellyt postauksia suurella intohimolla. :D<br />
   Kävin läpi vanhoja postauksiani tuossa taannoin ja tulin itse siihen tulokseen että sen lisäksi, että olen kehittynyt ihmisenä, olen kehittynyt myös sisustajana ja bloggaajana. Tässä ohessa on myös blogini kehittynyt. Ja parempaan suuntaan minusta, onneksi. 😀 Ymmärrän, että koet blogini jymähtäneen paikoilleen ja kaipaatkin sisustussisällön lisäksi muitakin aiheita. Blogini on kuitenkin sisustuspainotteinen, joka painottuu nimenomaan oman kodin sisustamiseen (ainakin toistaiseksi, kohta voi olla nimittäin hieman toisin) ja muu sisältö on vain satunnaista. Lisäksi joudun miettimään hyvin tarkasti mitä blogiini kirjoitan, koska niistä keskustellaan varsin ikävään sävyyn milloin missäkin. :(<br />
   <br />
   Otit esimerkiksi lempparisisustuskauppani, joista haluaisit lukea. Ne ovat täysin samat kuin aina ennenkin eli Stockmann, Paloranta ja Finnish Desing Shop, joten niistä postaaminen olisi ehkä joidenkin lukijoiden mielestä hyvin tylsää ja vanhan toistoa. Toki mielelläni tämän toiveesi toteutan, koska hyvästä palvelusta ja valikoimasta ei voi koskaan kirjoittaa liikaa tai liian positiivisesti. :)<br />
   <br />
   Bloggaaminen on itselleni harrastus, ihana ja rakas sellainen, enkä halua ottaa &quot;turhia&quot; paineita blogini tulevaisuudesta tai sen kehittämisestä. Se kehittyy kanssani samaa vauhtia, joka ehkä on vain liian hidas, mutta sille en oikein mitään mahda. :D<br />
   Haluan myös, että ymmärrät etten voi ihan kaikesta henkilökohtaisesta sisustussisällön lisäksi postaillakaan, vaikka halua riittäisikin. :)<br />
   <br />
   Haluaisin kuulla sinulta mitä uutta kaipaisit? Millaisia aiheita? MIllainen blogi sinusta on hyvä ja mielenkiintoinen? 🙂 Tämä auttaisi ymmärtämään ehkä paremmin sen. mitä tarkoitat jymähtämisellä ja uusia ideoita ota ilomielin vastaan. 🙂

  1. Dreamer: Lakanat tuntuvat sileiltä ja pehmoisilta. Ne oli pesemättömänä vähän jäykät, mutta pesun jälkeen (ja rumpukuivauksen) tosi pehmoiset. Ja minusta jopa vähän viileähkön tuntuiset, vaikka viime yö oli hiostava. 😀

 3. Hei lakanat kannattaa aina pestä 60 asteessa mikä useinmiten onkin ohjeena, liian alhaisessa pesulämpötilassa peseminen voi aiheuttaa värien leviämistä…( itse sen myös kokeneena ) 🙂

  1. Laura: Pesuohjeessa suositus on 60 astetta, kuten yleensä kaikissa lakanoissa. Minulla aiemmin on värjääntynyt kun olen pessyt tuossa korkeammassa lämpötilassa. Nyt ajattelin kokeilla, mitä tapahtuu kun pesuaste onkin vain 40. 😀 Seuraavalla kerralla sitten se 60. Ja niitä värjääntymisen estäviä pesuliinoja pitää ostaa tulevaisuuden varalle, niitä on suositeltu.<br />
   <br />
   Ja rumpukuivausta ei suositella ohjeen mukaan, kuten kuviollisissa yleensäkin on se kielto. Itse en sitä halua noudattaa ja omalla vastuullani kuivasin ne koneen avulla. Rumpukuivaus haalistaa varsinkin mustia värejä aika nopeasti, mutta toivon että nämä Annot kestäisi siisteinä siitä huolimatta ainakin puolivuotta. <br />
   <br />
   Olen vähän laiska ja kuivaan rummussa kaiken mitä mitenkään vaan pystyy, mutta suosittelen kaikille muille pesu- ja kuivausohjeiden noudattamista. 🙂

 4. Ihanat, mäkin haluan nämä! Onko noi miten ohutta kangasta? Oma täkkini on kuviollinen, niin mietin, että näkyyköhän ne kuviot valkoisista kohdista läpi…

  1. Jossu: On aika ohutta ja valkoisesta saattaa kuultaa läpi peiton kuviot. Tai oikeastaan olen aika varma, että vähäsen kuultaakin, jos kuviointi on värillinen. <br />
   Jos sinulla on valkoiset pussilakanat olemassa, niin nämä raidalliset voi laittaa niiden päälle. Silloin ei kuulla läpi, vaikka idea kahdesta pussilakanasta päällekkäin kuullostaakin hieman hassulta. Toisaalta siinä on se hyöty, että se suojaisi peittoa tosi hyvin. 😀

 5. Kerrotko vielä onhan tuo valkoinen kirkkaan valkoinen eikä luonnonvalkoinen? 🙂 Petyin itse yhteen Annon mattoon, jossa raita oli melkein pellavanvalkoinen 🙁

  1. Ninni: tarkoitatko näitä Aito-pussilakanoita? Nämä ovat ihan totaalisen vitivalkoiset, eivät yhtään kermaan vivahtavat. 🙂

  1. Mä voisin muuttaa sun tyttären huoneeseen! Meillä vallitsee olohuoneen tyynyissä samat värit nimittäin! 😛

 6. Moi! Mistä tilasit nuo lakanat? Haluaisin kovasti toisen tyynyliinan tohon, mutta kaupasta ei tunnu löytyvän. Eikä… Nyt kun uudestaan selasin kuvat, niin tajusin, että settejähän on kaksi. Miksi on niin vaikeaa valmistaa erikseen myytävää tyynyliinaa? 🙁

  1. mp: Settejä on tosiaan kaksi, en ole löytänyt erikseen myytävää tyynyliinaa minäkään. Tästä Raita-kuosista olisi kyllä loistava saada myös pelkkää tyynyliinaakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *