Iltafiiliksiä olohuoneessa

Tästä postauksesta tulikin enemmän yöpostaus kuin iltapostaus. 😀 Unohduin nimittäin tuijottamaan elokuvaa enkä huomannut ajankulua. 😀 Tässä kuitenkin pari “eilen” napattua  fiiliskuvaa olohuoneesta uudessa mustavalkoisessa asussaan.

P1016282.jpg

Suuri Tupla Kupla on niin kirkas valaisinteholtaan, että kameraa on lähes mahdoton säätää niin ettei lampun tuottama valo häikäisisi. Luonnossa valo on ihanan valkoista ja olohuoneen tunnelma on lähes taianomainen. Kumpa saisin tämän taltioitua myös kuviin. <3

P1016286.jpg

Hayn kaksi tarjotinpöytää ostin hetki sitten ja päätin pitää ne molemmat. Sohva on niin suuri, että yksi iso pöytä olisi ollut liian pieni, pienemmästä koosta nyt puhumattakaan. Yhdessä ne ovat sopivan kokoiset sohvaan nähden ja vielä kun saan mustan Kubus-kynttelikön ostettua niin syksyn pimeys saa saapua. 🙂

PP1016337.jpg

Perjantai-illan kuvista poiketen, on seinähyllylle tänään ilmestynyt muutama isompi valokuvakehys Clas Ohlsonilta. Näihin tulee huomenna täytettä ja mielessä onkin jo useampi idea sisällön suhteen. 

Nyt uppoudun hetkeksi pelaamaan Candy Crush-peliä odottaen koska superväsymys iskee.

Kauniita unia kaikille kukkujille (ja hyvää huomenta aamuvirkuille)! 😀 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

15 kommenttia “Iltafiiliksiä olohuoneessa

 1. Toivottavasti tämä musta kausi on hyvin lyhyt…. kokonaan valkoinen oli juuri se teidän kodin ihanin juttu!

  1. Anna-maria: En osaa sanoa kauanko tämä kestää, ehkä kevääseen tai ehkä pitempään. 🙂 Aika näyttää. 😀 Sen olen oppinut, että koskaan en enää vanno mitään suuntaan tai toiseen, muutakuin sen että valkoinen on aina ykkönen. 😀

  1. anonyymi: Kiitokset. 🙂 Ne ovat varastossa tällä hetkellä enkä ajatellut laittaa niitä esille ainakaan hetkeen. Ehkä sitä oma tekemiin &quot;tauluihin&quot; suhtautuu turhan kriittisesti, mutta näen niissä paljon pikkufiboja jonka vuoksi en halua niitä esille. 😀

  1. Pieni lintu: Thanksis! &hearts; 🙂 Tyynyt suoristelin ihan kuvien ottamista varten. 😀 Ja pyyhin pölytkin, hihiii. 😀

  1. Remppis: Seinähylly on Ikeasta, siinä on kaksi korkeakiiltoista Lack-hyllyä vierekkäin eli kokonaisleveys on 220cm. Matto on Pappelinan valkoinen Svea. 🙂

 2. Hei Miia! Blogiasi on mukava seurailla, kun jaksat postailla ahkerasti ja kodissasi tapahtuu paljon muutoksia. Noin suuret muutokset tietysti tuntuvat myös hurjilta, mutta lukijana muutoksiasi on mielenkiintoista seurailla. <br />
  <br />
  Kysyisin sinulta, minkä korkuinen sohvanne istuinosa on? Olen suunnitellut meille tuota isompaa Hayn tarjotinpöytää, mutta se on mittansa mukaan niin matalan oloinen, että mietin tuntuuko se ihan hölmöltä meidän sohvan kaverina. Teidän tilaan näyttää ainakin sopivan mainiosti!

  1. heini: Hihiii. 🙂 Blogin kautta varmasti näyttääkin siltä että jatkuvasti tapahtuu isoja asioita, mutta täällä paikan päällä eläessä se ei tunnu siltä. Oikeastaan maalaamiset ovat olleet ainoita jotka ovat saaneet hetkellisesti arkirutiinit sekaisin tavaran siirtelyineen. :D<br />
   <br />
   Sohvan istuinosa on 36cm korkeudella lattiasta mitattuna. Sohva voisi minusta olla ihan hyvin korkeampikin tuon matalamman tarjotin pöydän kanssa. Kymmennenkin senttiä lisäkorkeutta voisi olla. 🙂

  2. Niin eiväthän tekemäsi muutokset tietysti hirveätä sotkua kotiin ole varmasti aikaan saanut, mutta tyylillisesti ne kyllä melko suuria ovat! 🙂 Ja hieman samanlainen mielenimuuttaja olen minäkin, nytkin haluaisin kovasti vaihtaa olohuoneen kalusteet sohvaa lukuun ottamatta hieman selkeimpiin. Blogistasi olenkin jo välillä kerännyt rohkaisua, sillä eihän monet muutokset loppujen lopuksi kovin suuria ole tai syö edes juurikaan rahaa, kun myy vanhat hyväkuntoiset tavarat ensin pois :)<br />
   <br />
   Nyt saatankin pistää trayn tilaukseen piakkoin, sillä meidän sohva on n.42cm korkea istuinosastaan ja tuskin se sitten kovin hullulta näyttääkään 🙂 Kiitos vastauksestasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *