Iltafiiliksiä olohuoneessa

Tästä postauksesta tulikin enemmän yöpostaus kuin iltapostaus. 😀 Unohduin nimittäin tuijottamaan elokuvaa enkä huomannut ajankulua. Tässä kuitenkin pari eilisen puolella napattua fiiliskuvaa olohuoneesta uudessa mustavalkoisessa asussaan.

Fiiliskuvia mustavalkoisesta olohuoneesta Omakotivalkoinen

Suuri Tupla Kupla on niin kirkas valaisinteholtaan, että kameraa on lähes mahdoton säätää niin ettei lampun tuottama valo häikäisisi. Luonnossa valo on ihanan valkoista ja olohuoneen tunnelma on lähes taianomainen. Kunpa saisin tämän taltioitua myös kuviin.

Fiiliskuvia mustavalkoisesta olohuoneesta Omakotivalkoinen

Hayn kaksi tarjotinpöytää ostin hetki sitten ja päätin pitää ne molemmat. Sohva on niin suuri, että yksi iso pöytä olisi ollut liian pieni, pienemmästä koosta nyt puhumattakaan. Yhdessä ne ovat sopivan kokoiset sohvaan nähden ja vielä kun saan mustan Kubus-kynttelikön ostettua niin syksyn pimeys saa saapua.

Fiiliskuvia mustavalkoisesta olohuoneesta Omakotivalkoinen

Perjantai-illan kuvista poiketen, on seinähyllylle tänään ilmestynyt muutama isompi valokuvakehys Clas Ohlsonilta. Näihin tulee huomenna täytettä ja mielessä onkin jo useampi idea sisällön suhteen. Nyt uppoudun hetkeksi pelaamaan Candy Crush-peliä odottaen koska superväsymys iskee.

Kauniita unia kaikille kukkujille ja hyvää huomenta aamuvirkuille!


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.