Kolmen kuvion kopla :)

Yritän päästä eroon parillisesta ajattelumallistani, jossa kaikkea on oltava vähintään kaksi samanlaista kappaletta. 🙂 Ostin kaksi uutta koristetyynynpäällistä ja tavoistani poiketen ne eivät olekaan samanlaisia keskenään, vaan täysin erilaisia ja vielä erilaisella kuvioinnillakin kaiken lisäksi. 😀

PP1016422.jpg

Edessä on Finlaysonin ihana elefantti, keskellä Artekin Siena ja takana Annon Raita. Yhdistävänä tekijänä sentään on mustavalkoisuus, eli ihan villiksi en sentään ryhtynyt. 🙂 Tyynyt saavat olla jonkin aikaa yhdessä tuossa sohvalla piristämässä minua, kunnes kaipaan taan hieman rauhallisempaa lookkia ja siirrän elefantin tytön sänkyyn, minne se on tarkoitettukin. 🙂

Alkuviikko on ollut hirmuista juoksemista paikasta toiseen. Onneksi on huomenna vapaapäivä, niin ehdin teillekin rupattelemaan enemmän. Nyt pikasiivouksen pariin, jotta huomenna saan vain hölläillä. 🙂 Moikat!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Kolmen kuvion kopla :)

 1. Näiden ostosten myötä teidän koti siirtyy koko ajan lähemmäksi meidän kotia 🙂 Tykkään!

  1. Kirpparikeiju: Mustavalkoisena tuo ronsu on kyllä paras. 🙂 Suloinen ja silti tyylikäs ja graafinen. Sopisi muuten täydellisesti teillekin mustan sängyn ja punaisen ronsutyynyn viereen. 🙂

 2. Heh, sattuipa sopivasti; itsekin "paritin" juuri kaksi mustavalkoista kuviollista tyynyä sohvalleni. 🙂 Lisäsin seuraksi vielä ihan kokovalkoisen tyynyn. Mulla on Ikean tyynynpäälliset, mutta tuo sun Artekin näyttäisi mun silmään upealta!

  1. Emppu: Artekin päällinen on tosi kiva, puhtaan valkoinen mustilla kuvioilla. 🙂 Ja olen yllättynyt itse siitä miten paljon tykkäänkään nyt erilaisista kuvioista keskenään. 🙂

 3. Wautsi wau, sopii todella hyvin yhteen. Itseltä löytyy kaikki samat kuosit, lainaiskohan pojat omia mustia ronsutyynyjä äiteelle vai pitääkö äiteen poiketa kaupan kautta 😉 Miten en olekaan tajunnut yhdistää settiin tuota norsua, kiitos jälleen hyvästä ideasta 😉

  1. Johanna: Kysäise jos pojat lainaisi omiaan sinulle. 🙂 Ronsu on minusta aivan ihana ja mustavalkoisena ylisöpö. 🙂

 4. Hei, tämä ei nyt kylläkään liity yhtään tähän postaukseen mutta kysynpä silti. 😀 Sinä kun olet tarkka noiden väri- ja sävyerojen kanssa, niin kysyisin että kuinka valkoiseksi luokittelisit Hay Loop naulakon? Vertailukohtana esim. Ikean Lack hylly. Mietin tässä sen ostoa, mutta pelkään pahoin että se on "liian" valkoinen meidän makuuhuoneeseen, jossa ei ole vitivalkoiset yöpöydät. Kiitos vastauksesta jo etukäteen! 🙂

  1. Minea: Lack-hylly (varsinkin mattapintaisena) on asteen verran lämpimämmän valkoinen kuin Loop. Jos ne eivät ole ihan kiinni toisissaan, niin eroa ei ole minusta liikaa sopiakseen samaan tilaan. Bestå-kaappien mattainen runko on samansävyinen kuin Lack-hylly ja meillä ei värieroa huomaa kun välissä on noin metri tilaa. 🙂

 5. Lohdullista, että jollain muullakin on tuo sama parillisuus-päähänpinttymä. 😀 <br />
  <br />
  Itselläni on juurikin kaksi tuollaista Annon raitatyynynpäällistä – Artekin Sienna näyttää upealta sen kanssa! Hmmm…Pitäisköhän marssia Artekiin ja ostaa myös Siennatyynynpäälliset – vai riittäisköhän tällä kertaa yksi? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *