Disney Animators nuket

Illan postausaihe vaihtuikin lennosta, kun huomasin muistikorttini taas kadonneen tietokoneen muistikortinlukijasta. Tyttö sen jemmasi salakavalasti jonnekin, mutta ei muista (tai ei kerro) minne sen laittoi. Huomenna sitten suunta uuden muistikortin ostoon, jotta saan napsittua kameralla kuvia.

Siispä postailenkin teille ihanista Disneyn Animators nukeista, joihin sekä tyttö että minä olemme ihastuneita. 🙂

disney.jpg

Omaa kokoelmaa on kertynyt jo kolme nukkea, Ariel, Tähkäpää ja Jasmine, ja tarkoitus on kerätä koko sarja pikkuhiljaa. <3 

6070040580053.jpg

Animator_doll1.jpg

boneca-jasmine-aladdin-disney-animators-

Ja loppuun surkealaatuinen kännykkäkuva meidän kaunottarista. <3

pIMG_0271.jpg

Nukella on korkeutta noin 40cm ja niiden vartalo on kovamuovia. Lueskelin tuossa jokunen viikko takaperin käsityö- ja lapsiperheblogeja, joista löytyi loistavia ohjeita ja ideoita nukenvaatteiden ompeluun. Voi olla että itsekin vielä saan kipinän alkaa tuunailemaan näille miniprinsessoille uusia vaatteita. Ilmeisesti Baby Björn-nuken kengät ovat villasukkien kanssa näiden Animators-leidien jalkoihin sopivia ja olisikin ihana pukea prinsessat talvisiin vaatteisiin ja asusteisiin pakkasille. Luulen nimittäin että meidän neiti haluaa kuljettaa nukkeja mukanaan reissussa. 🙂

pIMG_0278.jpg

Oma iltani menee teekupposen ääressä Ikean keittiökuvastoja tutkaillessa ja toivottavasti miljoona loistavaa ideaa rikkaampana käyn yöpuulle. 🙂 Ihanaa illanjatkoa kaikille! <3

(Tuotekuvat: Disney.com)

23 kommenttia “Disney Animators nuket

 1. Oiii ompa suloisia! &hearts; Mulle tuli heti mieleen yksi, jolle lahjaksi voisin tuollaisen hankkia 🙂

  1. LittleB: Nämä on ihan mahtavia lahjaideoita. 🙂 Meillä on syyskuussa yhden pienen tyttösen 3-v synttärit ja ajattelin hänelle ostaa tuhkimon lahjaksi. Meidän oman neidin joululhjatoiveena on vuorostaan lumikki tai ruusunen. 🙂

 2. Nämä Disneyn nuket ovat niin ihania! Meillä on nyt Tähkäpää ja Lumikki. Tuhkimolta irtosi pää pari viikkoa sitten ja nyt on valitus tehty DisneyStoreen. Toivottavasti lähettävät uuden!

  1. Pikku hiiri: Auts, meillä on parilta barbilta lähtenyt pää irti kesken leikkien ja tyttö on saanut pienet traumat siitä. 😀 Toivottavasti saatte ehjän tilalle pikapuoliin. 🙂 &hearts; &hearts;

  1. Pieni lintu: Ovat kyllä aikas kookkaita. 😀 meillä nuket ovat tytön kanssa nukkumassa sängyssä yöt ja päivisin mukana leikeissä. 🙂

 3. Moikka! <br />
  Voi, kun on aivan ihania nukkeja. Mistä näitä saa ostaa? Pitää heti käydä ostamassa myös minun pikku prinsessalle =) mukavaa päivänjatkoa =)

 4. Voi kuinka ihania, tämä äitikin taisi rakastua nuihin 😀 Nyt vaan odotellaan että tyttömme hieman kasvaa…<br />
  ps. uusi tyyli kodissanne on aivan ihana, vaikka aina ennenkin olen kodistanne tykänny ja aivan huikea että jaksat niin usesti päivitellä meidän iloksi &hearts; 🙂

  1. Sini: Nuken suositus on 3plus vuotiaille, mutta pieniä irto-osia ei ole ainakaan näissä kolmessa mitä meiltä löytyy. Nukke painaa jonkin verran, meidän 3-v neiti jaksaa jo hyvin kanniskella nukkeja mukanaa. 🙂

  2. Okei, kiitos tiedoista.. toivottavasti nämä ihanuudet ei vaan poistu ennenkuin meidän pikkuinen vähän vielä kasvaa, varmaan sit reilu kaks vuotiaana, jo kovasti tykkäisi 🙂

  3. Sini: Toivottavasti ovat valikoimassa pitkään. 🙂 Ainakin ulkomailla on suosio suuri, joten en usko että pariin vuoteen katoavat vielä mihinkään. 🙂

 5. Voi apua mitä ihanuuksia ! &hearts; &hearts; &hearts; Täällä tahtoo tytär ja äiti myös tuollaiset ! :))))

  1. Live&amp;Home: Nämä on niin ihania. &hearts; &hearts; &hearts; Vuosi sitten jo ekan kerran törmäsin tälläiseen nukkeen yhdessä blogissa. 🙂 Itse ostin omamme Huutonetistä, ostopaikkoja on suomessa kai aika vähän, enkä uskalla ulkomailta tilailla mitään. 🙂

 6. Nuo ovat kyllä söpöjä :). Ostin kummitytölleni vuosi sitten tuon Tähkäpään synttärilahjaksi, kun osui silmään Disney -kaupassa. Siitä tuli kyllä ehdoton hitti, ja on kuulemma edelleenkin pysynyt yhtenä ehdottomana lempparina mitä tulee nukkeleikkeihin :).

  1. Tiia:Tähkäpää on minun lempparini Disneyn prinsessoista.&hearts; &hearts; Tytön suosikki tuntuu olevan nyt Jasmine. 🙂

 7. Hei, luetkohan vielä vanhasta postauksesta kommentteja.. Disneyn omassa nettikaupassa kyseiset nuket on erilaisin vaattein ja ilman tuota pikku maskottia. Onkohän nämä &quot;uusia&quot; vai &quot;vanhoja&quot;? Eli enää ei saisi ainakaan niistä kaupoista näitä teidän versioita? Pidän itsekin Jasminesta, Jasminen housut tunika asu on mielestäni sievempi kun tämän toisen nuken paita hame ja ilman tiikeriä.. <a rel="external nofollow" href="http://www.disneystore.co.uk/disney-animators-collection/mn/1306012/&quot; target="_blank">http://www.disneystore.co.uk/disney-animators-collection/mn/1306012/</a&gt;

  1. 😀 Kiitos kovasti, linkki toimi! Itselläni meni myös sekaisin, eli noita teidän nukkeja kyllä löytyy, mutta nettimyymälät (ulkomaiset) myykin sitten näitä mainitsemiani nukkeja eri vaattein ja ilman maskottia. Hmps. 😉 Mutta joululahjaostoksille pitää itsekin tässä ryhtyä. 🙂 Kiitos Miia monista vinkeistä ja jutuista mitä jaat täällä meidän lukijoiden kanssa. 🙂

  2. Minimii: ulkomaisista nettikaupoista olen löytänyt useampaankin erilaista nukkea, joilla vaihtelee sekä ilmeet että vaatteet. 🙂 minusta nämä meidän nuket jasmin, ariel ja tähkis ovat kauneimmat versiot mitä olen kyseisistä nukeista nähnyt. Ja Huutonetin myyjää voin suositella, todella joustavaa ja nopeaa kaupankäyntiä. 🙂 ja hintakin erinomainen. <br />
   <br />
   Minä ajattelin tytölle joululahjaksi ostaa yhden nuken lisää, todennäköisesti Bellen. Nämä on niin suloisia lahjoja ja meillä on ainakin tykätty leikkiä näiden kanssa joka päivä. Barbit kelpaavat enää vain kylpykavereiksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *