Kokonaiskuvaa olohuoneesta

Minulta toivottiin olohuone-kuvia suuremasta mittakaavasta katsottuna, erityisesti niin että uusi mattokin näkyisi kokonaan. Ehdin onneksi hyödyntämään viimeiset ilta-auringon säteet kuvaamisessa, eli tässäpä siis päivän kolmas postaus. 🙂

Ppp1016445.jpg

Pp1016451.jpg

Pp1016447.jpg

Pp1016446.jpg

Pp1016449.jpg

Vastavalo (tai valonpuute) on aina olkkarin ongelmana, joten häikäistymiseltä ja heijastuksilta ei voi välttyä. 😀 Myös värisävyt ovat hieman vääristyneet, paremman kuvan maton oikeasta sävystä saa aikaisemmin päivällä tekemästäni Linda-mattopostauksesta. 🙂 Matto ei ole vielä kokonaan ehtinyt suoristumaan ja siksi siinä on tuollaisia kupruja. Tähän väliin on muuten pakko mainita, että matto on niin iso ja painava, ettei edes koiran juoksuhepuli-ryntäilen-tuli-hännän-alla-kohtaus saanut sitä makkaralle. Loistavaa sanoisinko, eipä tarvitse kontata lattialla suoristelemassa sitä. 🙂

Nyt meillä alkaa nukkumaanmeno-rutiinit ja palailenkin vasta huomenna kommenttivastausten ääreen. Pakko on itsekin yrittää ajoissa nukkumaan, jotta jaksan avata silmät viimeistään klo 05.20. Ärgh, en tykkää näin aikaisista aamuista, olen enemmän iltavirkku ja aamutorkku, kuin toisinpäin. 😀

Huomiseen!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

35 kommenttia “Kokonaiskuvaa olohuoneesta

 1. Hei Miia! Kauniisti kotiasi sisustat omalla hyvällä maulla. Itse valitsisin pienemmän maton, nyt näyttää minun silmiin ahtaalta tuo lattiataso. Nuo olkkarin lamput ovat jotenkin liian lyhyessä "narussa" eli ovat liian lähellä kattoa. Oletko hahmotellut että voisivatko ne olla alempana, esim. pöytien sijoittelun ansiosta? Kaunista on valkoisuden hallittu käyttäminen, lattian kun antaa olla noin. Ja se makkarin oksajuttu oli ihana. Hyvää elokuun jatkoa sinulle!

  1. Pirjo: Minä halusin ison maton, jotta saan lattiapintaa mahdollisimman paljon piiloon, ilman että matto on kuitenkaan ihan &quot;kokolattiamaton&quot; näköinen. 🙂 Lamppujen alareuna on 2metrin korkeudessa ja ne ovat sen verran leveällä toisistaan nähden että niitä ei voi laskea alemmas. Pöydät jäävät siis lamppujen väliin. Meillä käy lähes 2metrinen ihminen kyläilemässä, enkä halua että hän saa tällin lamppujen varjostimista. 😀 Itse lamppu roikkuu 30cm johdossa ja varjostin on noin 60cm korkea.<br />
   <br />
   Ihanaa elokuuta ja tunnelmallista lähenevää syksyn aikaa! &hearts; &hearts;

 2. Kyllä on taas niin onnistuneen näköistä 🙂 Eilen luin koko blogisi alusta loppuun, ja olen niin inspiroitunut, että kyhäsin kasaan jopa oman blogin. Olet todella lahjakas näissä sisustusasioissa ja silmää on sulla vaikka muille jakaa! Less is more sai taas blogisi plärättyäni ihan uuden käsityksen. Kiitos ihanista postauksista, hymyistä täällä ruudun toisella puolella, hyvän fiiliksen jakamisesta ja ennen kaikkea tästä koko inspiroivasta blogista. Ikävää, että olet saanut osasi kateellisista anonyymeistä, niitä kun riittää… Tekevät vaikka tikusta asiaa, jostain niiden pitää aina saada purnata. Toivottavasti inhottavat kommentit eivät paina mieltäsi. Jään kyllä roikkumaan tälle sivustolle niin kauan kun bloggaat. Toivottavasti ikuisuudeksi 😉 <br />
  <br />
  Ps. Onko tuo sunnuntaina oleva Pop up juttu ihan kaikille avoin? <br />
  <br />
  T. Mia

  1. Mia: Hui, sinulla olikin varsinainen savotta, kun postauksia on jo reilusti yli tuhat kertynyt. :D<br />
   <br />
   Ihana kuulla että juttuni ovat inspiroineet sinua, se on parasta palautetta mitä bloggaaja voi lukijaltaan saada. &hearts; &hearts; &hearts; Minulla on epäilemättä maailman ihanimmat lukijat tukemassa ja kannustamassa, sekä jakamassa sisustusideoita kanssani. Bloggaamisen kipinä ei ole vieläkään näyttänyt laantumisen merkkejä ja uskon (ja toivon) että olen maisemissa vielä pitkään. 🙂 Kaunis kiitos kun kirjoitit minulle kommentin, tulin tosi hyvälle mielelle. 🙂 KIITOS! &hearts;<br />
   <br />
   Kouvolan Pop-up on kaikille avoin ja vapaa tilaisuus. 🙂 Minäkin yritän päästä paikalle ja voipi olla että onnistuukin. 🙂

 3. Vautsi! Näyttää tosi hyvältä! 🙂 meinasin myös pyytää kuvaa koko olohuoneesta, että maton näkis paremmin mutta sitten olitki jo ehtinyt laittaa tänne kuvan siitä 😀 ehkä muulloinkin olis kiva kun saisi lähikuvien lisäksi myös laajempia kuvia. Esim uusista sohvatyynyistä silloin jokin aika sitten ja raitapussilakanoista,niin että koko sänky, petaus ja huone olisi näkynyt kokonaan 🙂

  1. Sanna: Hihii, kerkesin kerrankin ensin. 😀 Voin postailla vaikka viikonlopun aikana laajempia kuvia. Makuuhuone on tosin niin pieni, että siitä ei kovin laajaa kuvaa perusobjektilla saa, mutta yritän parhaani. 🙂

 4. Matto näyttää kivalta ja hyvän väriseltä. Jotenkin omaa silmää häiritsee joko maton koko tai asettelu. Matto asettuu liian tarkasti bestå-kaapin ja sohvan väliin. Jospa matto olisi hiukan sohvan alla tai sivureuna ei olisi ihan tasan bestå-hyllyn reunan kohdalla.

  1. hani: Minä itse tykkään että matto peittää lähes kokonaan tuon sohvan ja kaappien välisen lattiapinnan. 🙂 Sohva on noin 30cm irti taustaseinästä, joten sitä voi siirtää hieman taaksepäin jotta maton reunoihin jää parkettia enemmän näkyviin molemmin puolin. Tätä säätöä ajattelin kokeilla, mutta luulen että tykkään ehkä eniten kuitenkin tästä asettelutyylistä. 🙂

 5. Ihana!!!!!!<br />
  Muuta ei tarvitse sanoa :)<br />
  <br />
  Ja kiva, kun toteutit näin nopeasti toivepostauksen 😉

 6. Voisitko kenties tehdä sellaisen video postauksen jossa käpsyttelisit läpi teidän koko kodin heti ovesta sisään astuttaessa ! 🙂 Olisi mielenkiintoista nähdä esim olkkarista keittiöön ja pikku neidin huoneelle kuin eteiseenkin päin.. No oikeastaan joka suuntaan!! 😀 Ihana tämä mustan ja valkoisen sekoitus ! &hearts;

  1. Milja: Olen miettinyt että voisin toteuttaa videopostauksen. Ensin pitää vain opetella käyttämään kameran video-toimintoa. 😀 Hihii. 😀 Tekniset asiat eivät ole vahvin lajini. 🙂

 7. Oi, kotinne on niin ihana &hearts; ja tuo matto! sopii täydellisesti tuohon ja ainakin kuvista katsottuna olkkari näyttää nyt jotenkin isommalta ja no, tietysti ihanan vaalealta 🙂 Tykkään!

  1. Sini: Maton iso koko leventää hieman olohuonetta, eikä se näytä enää niin paljon suppilolta, kuten aiemmin. 🙂 Kiitokset kauniit! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Satu M.: Hihiii, melkein tekisi mieli toivottaa sinut tervetulleeksi. 🙂 Justiin kaverille sanoin että tekisi mieli repäistä itsensä irti ja lähteä ulkomaille tytön kanssa asustelemaan. Ja samalla vuokrata koko huusholli valmiiksi kalustettuna. 😀

 8. Ihanan näköistä 🙂 <br />
  Tykkään tosi paljon tuosta ripauksesta mustaa ja uusi matto on ihan mahtava! &hearts;

  1. Kaz: Mustan lisääminen toi kyllä kivan fiiliksen, koti on tunnelmallisempi nyt. Ensi keväänä veikkaan että valkoisuus taas iskee ja silloin pakkailen mustat kesäajaksi jemmaan. Saattaa olla että olen onnistunut löytämään tällä kertaa pitempiaikaisen sisustuslinjan omaan kotiin. 🙂 😀

  1. Frida: Kiitos ihanainen Fridulainen! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; halauksia! &hearts; &hearts;

 9. Sisustuksellinen vinkki: laita matto osittain sohvan alle. Silloin näkymä olisi huomattavan paljon rauhallisemman ja selkeämmän näköinen ja maton ja tv-tason väliinkin jäisi tilaa. Nyt ei näytä oikein hyvältä eikä mietityltä.

  1. anonyymi: Minä tykkään kyllä tästä kovasti, vaikka pointtisi onkin hyvä. 🙂 Itse koen että jos matto on sohvan alla ja sitoo sohvan osaksi istuinkokonaisuutta, jää tv-taso silloin irralliseksi elementiksi. Tuota ehdottamaasi tapaa varten pitäisi melkein olla jonkinlainen nojatuoli tms. jotta asettelu ei näyttäisi hassulta. Jokin syy tavallaan sille että miksi se matto on siellä sohvan alla vaikka se ei ole tason alla. 🙂

  1. Pia: Pahoittelut myöhästyneestä vastauksestani. &hearts;<br />
   <br />
   Minua ei haittaa että kuviani lainataan, mutta toivoisin tietysti että myyjä olisi ottanut yhteyttä ennen lainailua. Jään seuraamaan tilannetta. Kiitos kun tulit kertomaan tästä. &hearts;

 10. Kiitti, että toteutit toivepostauksen:) Minä myös ehkä laittaisin mattoa hieman sohvan alle, kun se on noin kookas. Eikä ehkä haittaisi, vaikka tv-taso jäisikin omaksi elementikseen, sehän kun vähän onkin oma elementtinsä seinähyllyn jne. kanssa. Tämä sisustus on kyllä todella raikas ja kaunis, mutta täytyy sanoa, että kun aloin blogiasi lukemaan, teillä oli harmaat seinät ja Gantin tähtiä joka paikka täynnä ja pidin myös siitä todella paljon! 🙂 Ihastuin blogisi myötä myös ekan kerran kunnolla Ponyy, Dinoon ja tupliksiin. Niistä kuvista on jäänyt itelle hyvä fiilis 🙂

 11. Ispiroidun ihan hulluna sun siivouspostauksista, voisitko mitenkään tehdä sellaista? Mieluiten vaikka joka viikko… ;D<br />
  <br />
  Ja haluaisin kovasti nähdä lisää teidän kylppäriä (vaikka se mielestäsi niin tavallinen onkin). Kaipaisin meidän tavallistakintavallisempaan kylppäriin sisustusvinkkejä! Eipä siellä kauheesti mitään voi tehdä, mutta sinne on niin tylsä mennä kun siellä on niin…noh, tylsää.<br />
  <br />
  Voi että kun olisin itsekkin noin aikaansaava. Alotan kyllä kauheesti kaikkia juttuja, mutta en saa ikinä niitä loppun asti tehtyä. Tällä hetkellä kaipaisin todella sitä siivousinspistä…<br />
  <br />
  Mukavaa elokuuta! 🙂

 12. Hienolta näyttää! <br />
  Mutta yksi kysymys, mikä jäi mietityttämään, eli mahtuuko Beståjen ovet auki maton yli? Meillä on nuo samat kaapit ja aika lähellä lattiaa ovet ovat.

 13. Hei!<br />
  <br />
  Olohuoneesi on pitkulainen ja nyt nuo huonekalut ja matto entisestään korostavat sitä. Sohva, matto ja hyllyt ovat samansuuntaisesti ja lisäävät putkimaisuuden näköä. Mielestäni matto on liian iso tuohon paikkaan.

 14. Ihanan vaaleaa ja valoisaa! Kaunista! Voisin kopioida sisustuksen tännekkin! ;D Tuo ihana lyhty on täälläkin toivelistalla mutta ensin se Hayn loop! 🙂

 15. Muuten hyvä, mutta Ikean kaapisto tarvitsee jalat, nyt näyttää vaan omituiselta. <br />
  Uusi matto ei sovi muovimaton pariksi ilmeisen pieneen tilaan, ovat niin erilaisia. Matto on myös liian iso, näyttää kuuluvan suurempaan huoneeseen.<br />
  Kuvittele mielessäsi, miltä tila näyttäisi jalallisella kaapistolla ja kahdella samanlaisella Pappelinalla.

 16. Tosi upealle näyttää, itse tykkään noista kaapistoista ilman jalkoja, ennen kaapistoissa olikin aina sokkeli, kaapiston alunen ei pölyynny niin helposti, vaikka ei teillä varmastikaan tule koskaan pölyä kun pidät kodin niin siistinä, onko teillä vielä koirulainen? Ihalilen aina vaan tuota teidän nahkasohvaa, itse ostin joulukuussa olohuoneeseen valkoisen nahkadivaanin, siirsin sen pois sieltä ja nyt olisi kova sohvakuume 🙂 valkoinen nahkainen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *