Vinkkipostaus – Villa Stockmann pellavaverhot

Kääks, huomasin että Stockmannin nettikauppaan oli saapunut lisäerä valkoista pellavaverhoa, jota meidänkin ikkunoista (olohuone ja makuuhuone) löytyy. Muutama lukija jäi minun kanssani kaipaamaan näitä, mutta eipä tarvitsekaan odotella ensi kevääseen saakka. 🙂

0202024015514_1.jpg

Verhon sävy on luonnonvalkoinen, mutta lähempänä kirkkaanvalkoista kuin kermanvalkoista. Verho on valkoisempi kuin taitetun valkoiset silkkiverhomme. Minä näpyttelin kaksi verhoa tilaukseen ja ne tulevat keittiön ikkunaan silkkiverhojen tilalle. 🙂

PP1015896.jpg

P1015592.jpg

P1015095.jpg

Tässä vielä linkki verhoista kiinnostuneille: www.stockmann.com/fi/koti/sisustus/valmisverhot/villa-stockmann-pellavaverho

Syksyistä päivää kaikille!

8 kommenttia “Vinkkipostaus – Villa Stockmann pellavaverhot

 1. Mitä luulet, voiko verhot kiinnittää ihan perinteisillä "nipsuilla", kun minulla ei ole verhotankoja?

  1. Valentinah: Voi kiinnittää nipsuillakin, meillä nimittäin on nipsuilla kiinni. 🙂 Verhotangon lenksut ovat verhon takaosassa kiinni ja piilossa (eli ei siis perinteisesti irrallaan itse verhon päällä), eli yläreuna on ihan suora ja siisti ja lenksuja ei edes huomaa verhon takaa. 🙂

 2. Kiitos nopeasta vastauksesta :)<br />
  Verhot lähti tilaukseen!<br />
  Utelisin vielä paljon sinulla on huonekorkeus? Kuvista päätellen verhot jäävät kivasti &quot;laahamaan&quot; vielä lattialle.

  1. Valentinah: Huonekorkeus on 285cm mutta ikkunoiden edessä on kotelointi ja optimaalinen verhon pituus olisi noin 250cm. Noin 10cm ovat nämä verhot liian pitkät ja ne on tarkoituksella jätetty mykkyrälle tuohon lattialle. 🙂 Normaalisti olisin kääntänyt verhoa yläreunasta ennen nipsutusta, jotta ne olisi olleet juuri lattiaan asti eikä milliäkään yli. 🙂 Silkkiverhot meillä onkin tällä taittotyylillä ripustettu, eli en ole lyhentänyt mitään verhoja saksilla ja ompeleella. 🙂

 3. Mulla on ollut ikean parin euron lakanat ikkunoissa verhoina. 😀 Ne on kivan läpikuultavat että siinä köyhän naisen vinkki toiselle jos haluaa perus simppeliä valkoista verhoa.

  1. anikee: Minulla on ollut joskus myös valkoiset puuvillaiset aluslakanat ikkunoissa ja ne oli tosi kivat ja siistin näköiset. Jos huonekorkeus on sopiva, niin tämä on hyvä idea edulliselle perusverholle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *