Kuivamuonat kauniisti esille

Iittalan Jars-kokoelmani on kasvanut kahdella isolla purnukalla, joissa säilytän valmiin puuroleseestä tehdyn sekoituksen sekä tumman pastan. Uudessa keittiössä haluaisin saada nämä kivan näköiset purkit sisältöineen esille, joko tasolle tai sitten erilliseen pieneen avohyllyyn. Idea sen osalta ei ole vielä hioutunut valmiiksi, lähinnä mietin tuota avohyllyn kohtaloa ja sitä ettei keittiön tasolla ole lopulta liikaa kaikkea. 🙂

Tässä kuitenkin minun viiden pyöreän purnukan kolleksöönini. 🙂

Pp1016466.jpg

Pp1016480.jpg

Pp1016469.jpg

Pp1016477.jpg

Jars-purkkien kannet ovat ilmatiiviit ja purkit ovat lasisesta materiaalistaan huolimatta yllättävän keveitä nostella. Ja myös kauniita nämä ovat. <3 Yhden purkin tiputin vahingossa toissapäivänä lattialle, mutta ei onneksi mennyt rikki. Siihen ei itseasiassa tullut naarmuakaan, vaikka purkki tippui 140cm korkeudesta. Huh, kestävää tekoa ilmeisesti ovat, mutta toivon etten kestävyydestä huolimatta sählää kuitenkaan enempää ja ota tavaksi tiputella näitä. 🙂

Haluan vielä erikseen kiittää teitä kaikkia edelliseen video-postaukseeni kommentin jättäneitä lukijoita! Kiitos! <3 <3

Ihanaa lauantaita kaikille! <3

12 kommenttia “Kuivamuonat kauniisti esille

 1. Mäkin haluaisin kuivamuonat läpinäkyviin purkkeihin esille, mutta mietityttää juurikin se, että pöytätasot näyttävät liian täysiltä, jos laittaa purkit niihin esille. Mutta ei viitsisi kaapissakaan sitten pitää, jos kerta laittaa nätisti purkkiin 🙂 Joten odotan innolla, kuinka aiot toteuttaa purkkien esillepanon 😀

  1. Jossu: se on aina vaarana, että keittiö alkaa näyttää sekaiselta jos on liikaa ja liian erilaisia juttuja esillä samanaikaisesti. Mie haluan esille nimittäin ainakin maustemyllyt, joten niiden kanssa täytyy tosi harkiten laittaa sitten näitä muita juttuja. 🙂 Saa nähdä miten onnistun, vai onnistunko ollenkaan. 😀

 2. Jarsit onki ihania. Meillä on yks keskikokoinen täynnä M&amp;M:sejä ja parissa pienessä on purkkaa ja d-vitamiineja. Ovat tosi käteviä ja kauniitakin.

  1. Henna: Namit ovatkin varmasti tosi ihanan näköisiä näissä purnukoissa. 🙂 Minulla on yksi pieni purkki vielä tyhjillään, siihen meinasin laittaa palasokeria kun ensin saan ostettua ne. 🙂 Toisaalta kalkkitabletitkin voisin laittaa, muistaisi helpommin niitä napsiakin kun olisivat läpinäkyvässä purkissa. 🙂

  1. Johanna: Pieni oli muistaakseni 15 euroa, keskikokoinen 18e ja iso 36e. Nämä siis kirkkaiden hintoja. En tiedä onko värilliset versiot kalliimpia. 🙂

 3. Jarsit ovat huippuja! Minulla taitaa olla kymmenisen, erikokoisia ovat ja kaikki kovassa käytössä. Muuttojakin useita kestäneet. 🙂 välillä esillä ja välillä piilossa, mutta varmasti maksaneet käytössä kaiken hintansa takaisin. Muistelimpa vain, että ainakin jotain värejä jos ei kaikkia lopetettu tuotannosta. Ainakin useista kaupoista hävinneet. 🙁 <br />
  Huippu videosi, ihanaa että rohkaistuit! Oli niin mukavaa nähdä melkein livenä Sinut. 😉 Miffekin pääsi miltei koko kuvaan. <br />
  Toivottavasti ei tule lannistavaa palautetta ja että jatkaisit jatkossakin nuiden videoiden julkaisuja. 🙂 <br />
  Olet huippu!&hearts;

  1. Jonna: Värillisiä saa ainakin vielä Iittalan omasta liikkeestä ja nettikaupasta. Sinisen sävyisiä. Prismassa ei ollut kuin kirkkaita tarjolla. Värillisetkin purkit on ihania, esim joku pinkki tai tälläinen sopisi hyvin kylpyhuoneeseen vanulappujen säilytystä varten. &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos sinulle kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Miffeliini melkein pääsi kuvaan, hiuksikarvat vilkkuivatkin videossa, kun hermostuksissani tein Miffelle päänahkahierontaa. 😀 😀

 4. Tuohon edelliseen videopostaukseen haluan sanoa että olet AIVAN HUIPPU! Ihana nähdä sut livenä ja olen ihan otettu tosta videosta. Mahtavaa että uskalsit tulla esiin, tuli sellainen tunne että olisin tuntenut sut jo kauan vaikka en ole koskaan ennen nähnytkään. Videosta välittyi niin aito Miia, ja huomaan että olet kerrassaan ihana ihminen! Tunnelmallista viikonloppua!

  1. Marja K: Apua, ihana olet! &hearts; &hearts; Iso ja nöyrä kiitos kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Halusin antaa teille ihanille lukijoille itsestäni hieman enemmän kuin koskaan ennen olen uskaltanut, ja samalla yritän päästä eroon omista kammoistani. Tämä oli itselleni tosi suuren työn ja henkisen tuskan takana, mutta en kadu hetkeäkään videon julkaisemista. Tästä on minun hyvä jatkaa ja toivottavasti omat demonini kamerasta ja puhumisesta helpottavat ajan kanssa. :)<br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntain jatkoa! &hearts;

 5. Jarsit ovat kivoja:) Meillä tosin on niin iso perhe etten aiemmin ole keksinyt mitä noin pieniin purkkeihin laittaisi. Nyt kun oma ruokavalio on todella kapea niin hankin viikon alussa muutamia Jarseja omille gluteiinittomille jutuilleni:) Ne tulevat pienissä paketeissa ja kuluvat hitaasti niin Jarsit toimii just hyvin:)

  1. Sissi: Tuossa ylempänä Henna kertoi että säilyttää purkkaa ja vitskuja pikku-jarseissa. 🙂 Loistava idea sekin. Minulla on yksi pieni purkki tyhjänä, kun en itsekään keksinyt siihen mitään laitettavaa. Palasokeria mietiskelin, mutta meillä ei sitä oikein kukaan käytä, edes kahvilla kävijät. Taidan laittaa tyhjään purkkiini kalkkitabletteja, niin muistaa sitten päivittäin ottaakin niitä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *