Omat Ikea lempparini

Ikean uusi kuvasto kolahti tänään postiluukusta ja kuten aina, pakko oli heti ahmia kaikki uutuustuotteet ja uudet kivat ideat. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Reidar-tuoli on minusta tosi hauskan näköinen. Malli on hyvin kahvila- ja julkitilamainen ja värivaihtoehtoina omat tämän hetkiset lempparini valkoinen, musta ja keltainen. Ruokapöydän ympärillä olisi kiva nähdä kuusi tuolia, kaksi jokaista väriä. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Mustavalkoisella teemalla jos mentäisi, olisi minusta kivan näköistä että ruokapöydän päällä olisi yksi tai kaksi isoa Jära-varjostinta esim mustana ja tuoleina parillinen määrä mustia ja valkoisia Reidareita.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Tytön huoneeseen on ostoslistalla edelleen valkokeltainen neliönmuotoinen Tutemo-avohylly ja kuvastosta bongasin kivan uuden kaappivaihtoehdon PS 2012-mallistosta. Itse kaappi taitaa tosiaan olla jo viimevuoden mallistoa, mutta itse kiinnitin huomioni siihen vasta nyt. Myös viime kuvastosta esiin noussut metallinen PS-lepotuoli on edelleen minusta tosi ihana ja tytön huoneessa tuollainen voisi olla tosi hauskan näköinenkin. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Sekä lepotuolia että tv:lle tarkoitettua kaappia saa valkoisena ja keltaisena ja valinnanvaikeus kyllä iskisi ostoksilla ollessa. Kaapin saattaisin valita keltaisena ja tuolin valkoisena. Kaappi on minusta kivan leikkisä ja lastenhuoneeseen juuri sopiva kaluste myös korkeuden puolestakin. Tuoli valkoisena siksi, että sen voi tarvittaessa siirtää myös olohuoneen puolelle, jos sattuu tarvitsemaan lisää istumapaikkoja. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Harkitsen tällä hetkellä ihan vakavasti, että ostaisin ruokapöydän päälle mustan ison Jära-varjostimen. Johdot valaisimelle löytyisikin jo valmiiksi kaapin perukoilta, kun ostin kolmannen Clas Ohlsonin roikkalamppuviritelmän tulevaisuutta silmällä pitäen. Ps-sarjan led-seinävalaisin sopisi meille makuuhuoneeseen, mustana. Saisin hieman tuntumaa jo etukäteen mustasta seinävalaisimesta, ennen kuin ryntään ostamaan kuolaamani Louis Poulsenin AJ-seinälampun (joka tosin on aikeissa hankkia vasta synttärilahjaksi itselleni ensi keväänä). 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Ja ikisuosikkini Arild-divaani valkoisella nahalla. <3 <3 <3 Rakastan kovasti omaa isoa sohvaani enkä siitä raaski luopua varmaan vielä vuosiin. Haaveilen kuitenkin salaa mielessäni kahdesta divaanista perinteisen kolmen istuttavan sohvan tilalle. Jos ja kun se päivä koittaa että haluan katsastaa uutta istuinryhmää olohuoneeseen, tulen todennäköisesti valitsemaan divaanin. Näissä etuna on se, että olohuoneen kalustusta voi tarpeiden mukaan muutella hyvin helposti ja yhdistämällä divaanit saa aikaan lokoisan pesäpaikan vaikka leffojen katselua varten. <3

Tälläisiä ihanuuksia itse bongasin uudesta katalogista. Jos sinun luukusta ei vielä uusi kuvasto tipahtanut, niin nettiversio löytyy TÄÄLTÄ!

Tajusin muuten eilen, että enhän minä saa sitä Lillagungan keinua kiinni kattoon ennen kuin ostan 12 (onko se nyt millisen?) poranterän. Minulla on niin järeät kattokoukut ja tulpat niihin, että kymppikoolla on turha surrutella reikiä. Tai no, minä kyllä surruttelin ne reiät kun halusin ihan nyt vaan varmuuden vuoksi todeta, että jos silmä näyttää että ruuvi tulppineen on liian iso niin se myös on niin. Hihiiii. 😀 Tänään uusintayritys ja eiköhän viimeistään huomenaamulla ole keinu katossa kiinni ja käyttövalmiina. 🙂

Ihanaa uutta alkanutta viikkoa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

22 kommenttia “Omat Ikea lempparini

  1. Dara: Mitäs tykkäsit? 🙂 Minusta säilytysjutut oli kanssa kivoja, ja se sänky missä katosverho päällä ja alalaatikkoon saa jemmattua kaikkea tavaraa. 🙂

 1. Mä ahmin tota kuvastoa illalla, kun saan tytön nukkumaan.. 🙂 Mä joskus bongasin itsekkin saman kaapin keltavalkoisena, ja se on ihana, silloin tuli myös sun blogi mieleen 🙂 <br />
  Itsellä se jää tosin ikeaan, kun tytön huoneeseen ei mahdu. 🙁

  1. EL: Tuo kaappi on tosiaan jo vanhaa mallistoa, ihme etten ole koskaan aiemmin tuota havainnut, tai ainakaan en ole huomannut jos olen huomannut. 😀 Itse haluan päästä katsomaan tuon kaapin livenä, mutta se voisi olla hausempi vaihtoehto tytön huoneeseen kuin Malm tai perinteinen PS-kaappi. Olisipa keltaisen sävy oikea… 🙂

  2. Osaatko muuten sanoa ikean Dröna laatikoista mikä niissä on keltaisen sävy, netissä ne näyttävät vähän &quot;likaisen&quot; keltaisilta, mutta kuvastossa taas enemmän kirkkaanmilta? 🙂

  3. EL: Minusta ne Drönan laatikot olivat ainakin myymälävalaistuksessa asteen verran erikeltaiset kuin tämä meidän suosima keltainen. Näyttivät hieman &quot;likaisemman&quot; keltaisilta kuin tytön huoneen seinä ja elefantti-pussilakana.

  4. EL: Minä jätin kanssa. Jos väri olisi natsannut niin Dröna olisi ollut aivan täydellinen. &hearts;

  1. Viivi: Tee sinäkin oma Ikean lempparituotteet-postaus. 🙂 Tulen heti vastavisiitille blogiisi. 🙂

  2. Viivi: Blogisi vaikuttaa tosi kivalta ja jään mielenkiinnolla seurailemaan sinun sisustusjuttujasi. 🙂 Suosittelen liittymään myös Blogloviniin, sitä kautta on helppo seurailla lemppariblogeja ja minäkin luen nykyisin suurimman osan blogipostauksista sitä kautta. 🙂 Ja ihana tuo sinun bannerissa oleva valaisin &hearts; &hearts; &hearts;

  3. Voi kiitos kauniista kommentistasi &hearts; Sinulla on myös ihana blogi, pitkän aikaa jo olen seuraillut! Kiitos Bloglovin-vinkistä:)! Täytyypä tutustua siihen! Toivottavasti eksyt toistekin blogiini! Soihtu on kyllä ihanuus &hearts;

  4. Viivi: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Mitä enemmän on erilaisia seurantakanavia (facebook, bloglovin, blogilista), sen paremmin ja helpommin uudetkin lukijat löytävät tiensä blogiisi. 🙂 Bloglovin ja blogilista päivittyvät aina automaattisesti kun teet uuden postauksen, facebookin saat päivittymään myös esim bloglovinin kautta. Itse käyn Facebookissa aina paikanpäällä laittamassa kuvallisen linkin uusimpaan postaukseen, minusta kuvan kanssa oleva linkki on kivempi kuin se perus url-osoitepalkki mikä tulee automaatiosta. :)<br />
   <br />
   Soihtu on todella kaunis. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. ulla: Viime kuvastossa oli enemmän uusia juttuja, mutta itse tykkäsin kyllä tästäkin kuvastosta. Uusia ja mielenkiintoisia keittiöjuttuja oli ilmestynyt, samoin yksi keltainen hassu nojatuoli oli minusta saatu kivasti sopimaan pukeutumishuoneen sisustukseen. Ja lapsillekin oli kaikkea kivaa. 🙂

 2. Just äsken selasin nopsaan luettelon ja ehdotin miehelle noita samoja tuoleja keittiön pöydän tuoleiksi. Perse palentuu, oli vastaus!! Pah, sanon minä. Isäni kyllä sanoi, että eikö nuo kolise ikävästi.. se saattaa kyllä olla totta, pitäis melki ensin vähän kokeilla niitä. Meille tulisi ehdottomasti valkoiset. Vanerituoleja en enää halua, ovat halkeilleet ikävän näköisiksi!<br />
  <br />
  Meillä myös tytön huoneessa keltaista ja haaveilen keltaisesta seinästä, mutta voi olla liikaa 70-luvun keltaisten kaappien kanssa.. <br />
  <br />
  Blogisi on iltojeni uusi ilo 🙂

  1. Nappis: On kyllä totta että takapuoli saattaa vilustua metallisella tuolilla. 😀 Varsinkin kesäaikaan kun on keveämpää päällä, hyvä pointti siis. :)<br />
   <br />
   Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. En ole käynyt kiireestä yms. syistä johtuen vähään aikaan täällä sun luona ja voi miten kivalle tuo olkkari näyttääkään nyt kun on vähän mustaa tutun valkoisen lisäksi, jos nyt kerron näin jälkikäteen niin en henkilökohtaisesti pitänyt kamalasti siitä puusta mitä vähän aikaa sitten yhdistit valkoiseen, mutta nämä ovat niitä makuasioita. Pidän peukut pystyssä uuden asunnon suhteen ja muutenkin toivon että täällä Casassa loppuisi se bloggaajien ja heidän kotiensa haukkuminen, sitten olen ihmetellyt kun tietoa uusista postauksista ei ole enää tullut sähköpostiin, voiko ne saada tilattua jotenkin uudelleen, että mikään jännittävä, iloinen / tärkeä ei menisi ohi. <br />
  Elät jännittäviä aikoja, toivon sydämestäni että unelmasi toteutuisivat :)<br />
  halit -t

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *