Lillagunga – designkeinu, joka tuo muistot mieleen

Osa teistä saattaa muistaa aikaisemman postaukseni Lillagungan keinuista, jonka seurauksena jäin pähkäilemään ostaisinko kokonaan valkoisen vai tammi-valkoisen keinun. Lillagungan väki oli löytänyt postaukseni aiheesta ja ottivat yhteyttä kiitoksien kera, ehdottaen samalla yhteistyökampanjaa. 🙂 Wauwauwau, oli eka reaktioni ja todella kiitollisena ja innostuksesta soikeana osallistunkin Lillagungan kampanjointiin blogisiskoni Keski-Jennin ohella. 🙂

P1016535.jpg

P1016522.jpg

Lukuisten värivaihtoehtojen kanssa meni sormi suuhun ja päädyin lopulta ihan toiseen väriyhdistelmään, kuin alunperin ajattelin. 🙂 Valkoiset puuosat mustalla köydellä oli lopulta se mihin eniten ihastuin, enkä ole katunut sekuntiakaan. Tämä on kertakaikkisen ihana sisustuselementti, mutta kaikista parasta oli se hetki kun sain tänään aamupäivällä keinun kiinnitettyä kattoon ja tyttö otti ensimmäiset vauhdit sen kyydissä. <3 <3 <3 Lapsen riemu oli käsinkosketeltavissa ja keinu sai myös pusuja osakseen. 🙂 Vauhdinhurma oli niin hurja, että kuvat tytön keinumisesta menivät plörinäksi. 😀 Yritän taltioida tämän uudestaan toisen postauksen muodossa. 🙂

P1016543.jpg

P1016541.jpg

Lillagungan ideologiasta kerrotaan näin:

Lillagungan missio on valmistaa maailman parhaat puiset keinut ja tuoda keinumisen iloa niin kotiin, puutarhaan, toimistoihin kuin vaikka baareihinkin. Uniikit ja laadukkaat keinut ulko- ja sisäkäyttöön ovat suunniteltu kestämään. Keinun ainutlaatuiselle muotoilulle ja sen helpolle kiinnittämiselle on myönnetty patentti. Tyylikäs muotoilu ja köysien ihastuttavat värit takaavat, että keinusta muodostuu katseenvangitsija niin sisällä, terassilla kuin mökilläkin. 

Itse voin yhtyä tähän sanomaan täysin, sillä keinun kiinnittäminen kattoon porailua lukuunottamatta oli helppoa kuin heinän teko. Keinun korkeutta voi säätää kahdesta kohtaa ja se sopii erilaisille huonekorkeuksillekin (poikkeuksena superhyperkorkeat tilat). Ja mitä ulkonäköön tulee, niin sitä kuvaa hyvin yksi ainut sana: T Ä Y D E L L I N E N. <3

P1016539.jpg

P1016538.jpg

Tämä Lillagungalta yhteistyön kautta valitsemani valkoinen keinu on materiaaliltaan maalattua koivua ja köysi on erittäin paksua ja vahvaa. Keinua saa myös tammensävyisenä, joka on öljykäsitelty kauniin samettiseksi. Köysien värivaihtoehtoina on mustan lisäksi valkoinen, beige, vaaleanpunainen, vaaleansininen, mintunvihreä, punainen sekä uusimpana tulokkaana sähäkkä violetti. Keinu kestää painoa 80kg, joten sillä voi aikuinenkin hurrauttaa hyvät vauhdit. 😀 Itsekin testailin heti keinumista, ja on se vaan edelleenkin yhtä ihanaa ja villin vapauttavaa kuin lapsena aikoinaan. 🙂

P1016530.jpg

P1016529.jpg

P1016533.jpg

Viime perjantaina kun hain tämän keinun postista, on myönnettävä että herkistyin tosi paljon pakettia avatessani (videopostaukseni halittelu ehkä kertoikin kuinka iloinen olinkaan :D). Ensinnäkin jo se, että Lillagunga oli huomannut postaukseni ja vielä pitänyt siitä, oli minulle todella iso juttu. <3 Lisäksi kaikki omat lapsuuden muistoni tulvahtivat pintaan ja hetken aikaa tuntui siltä että olisin taas pieni 4-v tyttönen, joka kiikkuu vihreällä keinulla keittiön ovensuussa laulaen Rölli-lauluja, samalla katsellen kun äitini tekee ruokaa kuusihenkiselle perheelle. <3 Tästä haluankin tehdä teille muuten postauksen, koska löysin pari valokuvaa näiltä ajoilta ja SIITÄ vihreästä keinusta (heti kun saan skannattua kuvat koneelle). 😀 

P1016536.jpg

Pp1016504.jpg

Pp1016506.jpg

Keinu oli pakattu todella kauniiseen pahviseen rasiaan, jonka haluankin säästää. Minusta on aina mainitsemisen arvoista, että myös pakkaus on kaunis ja huolella suunniteltu. Se tuo ehdottomasti lisäarvoa ja toimii ikäänkuin jatkeena kauniille tuotteelle. 🙂

Pp1016527.jpg

Lillagungan keinuja jälleenmyy mm. HALI Harmony Living ja Finnish Design Shop. Tarkan jälleenmyyjälistauksen löydät Lillagungan sivuilta.

Pp1016502.jpg

Haluan kiittää vielä tässäkin yhteydessä Lillagungan ja CASAn väkeä tästä itselleni hyvin tärkeästä yhteistyöstä loistavan tuotteen tiimoilta. Kaunis kiitos siis, että teitte sekä minun että tytön haaveesta totta. <3 Nyt voi kesäiset ja vauhdikkaat leikit jatkua sisätiloissa talvenkin ylitse. 🙂

Minä mennen keittelemään päiväkaffen ja otan samalla yhdet hurjat vauhdit. 🙂 Moikat huomiseen! <3

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Lillagungan kanssa.*

42 kommenttia “Lillagunga – designkeinu, joka tuo muistot mieleen

 1. Voi että on kaunis! Ja tuo keinuhan ratkaisee myös istumatilaongelmaa, jos tupa tulee täyteen: joku onnekas pääsee keinumaan 🙂 voin vaan kuvitella miten iloiseksi teidän tyttö tuli &hearts;

  1. meri: Niinpäs muuten ratkaiseekin, loistava huomio. 🙂 Ja keinussa on mukava istuakin, joten siinä voi pitempäänkin viettää aikaa, vaikka ilman vauhtiakin. 🙂 Neiti oli kyllä suorastaan koominen näky kun intoili keinunsa kanssa. Tämä oli ehkä onnistunein juttu ikinä ja uskon että tyttö tykkää keinua vielä vuosienkin päästä. 🙂

 2. Ihana keinu, tulenkin joku päivä sinne keinumaan &hearts; Ja tuo korkealta otettu kuva on upea ja mainiosti sopii kodin muihin mustiin yksityiskohtiin. 🙂

  1. Irina: tule testaamaan. 🙂 On ihan super hauskaa tuo keinuminen, tässä ihan taantuu jo itsekin lapsen tasolle. 😀

  1. Viivi: meidän neiti tykkää kanssa eniten keinumisesta. Jopa liukumäet tulee vasta kakkosena. :)<br />
   <br />
   Tämä keinu on kyllä kerrassaan täydellinen. &hearts; Se on kaunis, hienovarainen, sisustukseen sopiva, hauska, turvallinen ja sen saa tarvittaessa nopeasti pois kattokoukuista. Ja Keski-blogin Jenni oli napannut oman keinunsa mukaan mökillekin, eli sitä voi kuljettaa mukanakin halutessaan. Tätä en olisi itse tajunnut. Jos vaan olisi se kesämökki… 😀 Ehkä vielä joskus… 🙂

 3. Onnittelut ihanasta yhteistyökumppanista!! Keinu sopii teille kuin valettu. Musta on jännä huomata, miten nuo mustat yksityiskohdat eivät hälvennä yleistä valkoisuutta laisinkaan, vaan pikemminkin tuovat vaan sitä korostavaa kontrastia mukaan 🙂 <br />
  Ja pikkulikka on varmaan ihan tohkeissaan uudesta keinusta (kuten äitinsäkin) =D<br />
  Isojättihali &hearts; &hearts;

  1. Dara: Kiitän. 🙂 Lillagunga ja Paloranta ovat kyllä olleet yhteistyökumppaneina minulle ne tärkeimmät koskaan. &hearts; &hearts; &hearts; Niin ystävällistä palvelua, asiantuntevuutta, ja tuotteet… aaah. 🙂 Keinun olisin ostanut joka tapauksessa vaikka yhteistyötä ei oltaisikaan tehty, FDS:n ostoskorissa oli jo valmiina tämä mustavalkoinen ja kokonaan valkoinen, joiden väliltä käytiin viimeinen taisto. 😀 Ja itse arvostan suuresti Lillagungan periaatteita ja kotimaisuutta, joten olen todella otettu että he halusivat minunkin kanssasi yhteistyötä tehdä. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tuo on totta, mustan pieni lisääminen ei tee sisustuksesta tummaa vaan valkoisuus korostuu entisestään. 🙂 Mieti miten kivalta näyttäisi jos lattiakin olisi vaalea. &hearts; &hearts; &hearts; Oih. 🙂

 4. Oi kun ihana keinu, sopii niin passelisti noilla sävyillä sisustukseen. 😉 Siitä on aikaa kun itse on viimeksi keinunut. 🙂

  1. Suffeliini: MInäkään en ole keinunut itse vuosiin. 😀 Pakko sanoa että se on niin KIVAA! 🙂 Tänään olen keinunut jo monta kertaa ja hetki sitten oli pieni taistelukin tytön kanssa kun hän komensi minut pois hänen keinustaan. 😀

 5. Aivan ihana!!! Ja sopii teille täydellisesti :)<br />
  Olisi kiva nähdä miten se on kiinnitetty kattoon 🙂

  1. Km: Hups, unohdin kaikessa riemun remakassa kuvata kattokoukut. 😀 Mutta meillä on 120:nen ontelolaattaa oleva katto, josta mittasin standardin mukaisen kohdan, johon voi porata reiän poravasaralla. Poran terä oli 12mm ja tulppat sekä koukut saman kokoiset. Keinu kestää painoa 80kg mutta kiinnitykset tuplasti enemmän. 🙂

 6. Hihii miten hauska idea! ;D<br />
  Nuo pienet ripaukset mustaa näyttää teillä muuten todella hyvältä, tuo ryhtiä ja kontrastia kivasti!

  1. Pia: Ripauksena tuo musta on minustakin juuri täydellinen lisä muuten hyvin valkopainotteiseen kotiin. 🙂 Täytyy olla tarkkana, ettei sitä tule liikaa. Minulla kun on aina paha tapa innostua uusista jutuista himppasen liikaa. 😀

  1. Jenni: Tattis ihanainen. 🙂 Teidän vaaleanpuna-valkoinen keinu on myös aivan täydellinen, niin suloinen ja tyttömäinen. &hearts; Jos meillä olisi tarpeeksi iso parveke niin olisi ihana saada uloskin oma keinu, tai miksei kesällä siirtäisi tuota olkkarin-keinua partsille. Olen ihan kade kun teillä on omat omppupuut möksällä ja pihakin. 🙂 &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Voi miten kiva lisäys sisustukseen! Tuo ripauksen rentoutta ja hauskuutta muuten tyylikkään yksinkertaiseen sisustukseen. Matto on muuten mielestäni kivempi noin, kun sohvan ja kaapin välistä näkyy hiukan lattiaa. Yritän tässä kovasti miettiä mihin saisin keinun täällä meillä kotona mahtumaan 🙂

  1. hani: Itse tykkään tosi paljon juuri tälläisestä tyylikkäästä leikkisyydestä. 🙂 Keinu, Aarnion pulska peppuinen Pony ja Tuplakupla tekee minusta tosi kivan kombinaation olkkari-keittiö tilaan yhdessä. Ja kotona on kivaa kun on hauskaakin. 😀 Se on tänään huomattu kun ollaan melkein koko päivä tytön kanssa vuoron perään keinuttu. :D<br />
   <br />
   Sohva on siirtynyt kymmenisen senttiä taaksepäin, tosin ei minun siirtämänä vaan tytön ja koiran hippaleikin seurauksena. En edes huomannut koko asiaa ennen kuin vasta kuvista. 🙂 On minustakin tosi kiva. 🙂

   1. Satu: 80-luvulla oli kyllä mukava olla muksu. &hearts; 🙂 Oli Röllit ja keinut, Dingo ja Bogart Co sekä Ressu. Itselläni on niin hyviä muistoja ja elämä oli silloin paljon villimpää ja vapaampaa kuin tänä päivänä. Tosin oma lapsuuteni ei ollut isossa kaupungissa, joten sekin on erona oman lapsuuteni ja tytön lapsuuden välillä. 🙂 Tänään on ollut tosi ihana päivä ja keinu joutui kovalle kulutukselle. Tyttö vielä kysyi illalla nukkumaan mennessä että saako keinua heti ekana ennen aamupalaa kun herää. &hearts; &hearts; 🙂

 8. Oi, siinä hän nyt on. Ihana! Sen verran lapsenmieltä ainakin itseltä löytyy että haluaisin käydä välillä lasten leikkipaikoilla keinumassa (ja joskus olen käynytkin, mutta ei kerrota sitä kenellekään 🙂 ). Tuollainen Lillagunga jos olisi kotona niin ei kukaan olisi näkemässä kun aikuista lapsettaa 🙂

  1. Kaisa J: Siinä hän on. &hearts; &hearts; &hearts; Ja tämä on kyllä yksi vuosikymmenen parhaista jutuista kotona. 🙂 Minä olen käynyt laskemassa liukumäkeä. 😀 Hihiii. Tosin tyttö on toiminut hyvänä verukkeena sille, että itsekin lasken, mutta totuus on että minusta liukumäen laskeminen on paljon kivempaa kuin tytöstä. 😀 Minua on tänään lapsettanut ja otin kieputuksetkin, hahhahhahaaa. 😀 Meni kyllä niin pää pyörälle että huh, mutta fiilis oli ihan kuin linnanmäellä. 😀

 9. On kyllä hieno keinu! Ja passaa täydellisesti teidän muuhun mustavalkoiseen sisustukseen 🙂 olen kateellinen ;p

  1. riituli: Keinu on kyllä täydellinen ja pakko myöntää että olisin itsekin kateellinen jos ei minulla olisi tätä nyt. 🙂 Sisäkeinu on sitä todellista oikeaa luxusta, niin suurta iloa se on tuonut jo pelkästään tänään meidän arkielämään. 🙂

 10. Onpa hauska!! Se on hassua miten pienikin asia voi tehdä taas niin erinäköiseksi. (Vaikka ei tuo mikään ihan pieni juttu olekaan :)) Kyllä oli tyttö varmasti onnensa kukkuloilla kotiin tullessaan. <br />
  <br />
  Olen samaa mieltä Pian kanssa, musta on kivan näköinen valkoisen keskellä! Mäkin kävin tänään Ikea reissulla hakemassa muutamat mustavalkoiset päälliset, kirjoitin niistä blogiinkin juuri, käy katsomassa jos haluut!<br />
  Tiedä sitten inspiroiduinko juuri teidän olkkaristanne vai omassa päässäni 😉

  1. Mia: Neiti oli kyllä näkemisen arvoinen, kun otti ekat vauhdit. 😀 Harmi ettei ollut videokameraa kun yritin ottaa valokuvia silloin. Olisi saanut niin ikimuistoisen materiaalin jolle olisi hymyssä suin naurettu parinkymmenen vuoden kuluttua. :D<br />
   <br />
   Tulen heti ahmimaan sinun mustavalkoiset jutskat. 🙂 Niistä ei saa koskaan tarpeekseen. Inspiraatio vaihtaa omistajaa lennossa ja itsekin olen saanut omat ideani täysin muista blogeista ja pinterestin kuvista. Niit sitten soveltelen omaan kotiin sopivaksi, niin kuin kaik muutkin. 🙂 Tuun heti –&gt; viuh.

  2. Mia: Ihanat tyynyt olitkin löytänyt. &hearts; Tykkään tosi paljon tuosta isosta koukerosta. 🙂

 11. Ihan mielettömän ihana keinu! Ja sopii teille niin hyvin värien puolesta. Voi, kunpa omassa lapsuudessa olisi ollut keinu sisällä. Kyllä varmaan teillä neiti tykkää ja mitkä muistot jäävät mieleen hurjista vauhdeista.

  1. Marja K: Toivon että tyttö saa yhtä lämpimät muistot keinusta ja lapsuudestaan kuin mitä itse olen saanut. 🙂 Muistan edelleen miten kovasti aina odotin että pääsen hoitotadiltä takaisin kotiin ja keinumaan omaan vihreään keinuuni, samalla kun äiti teki ristikoita keltaisen ruokapöydän ääressä tai ruokaa oranssi-mustassa keittiössä. 🙂 Oi niitä aikoja… 🙂 &hearts;

  1. Love: On, ja iso sellainen. &hearts; &hearts; &hearts; me ollaan molemmat tytön kanssa ihan innoissaan keinusta ja keinumisesta. Illallakin piti vielä hammaspesun jälkeen ottaa yhdet vauhdit. 😀

 12. Hei. Keinujan kuvaaminen helpottuu kun liikutat kameraa keinun tahdissa. Helpottaa kummasti tarkennusta. 🙂

  1. Sirpa: Kiitos vinkistä. 🙂 Kokeilenkin heti huomenna miten onnistuu. Tarkennuksen kanssa juuri olikin ongelmia, kuvista tuli epätarkkoja ja tyttö heilui kuin heinämies ja neiti on kuvissa vain sellainen suhahtava valomöykky. 😀 Kiitos! &hearts;

 13. Äh, mä luin innolla postausta ja odotin että lopussa olis lukijoillekin joku erikoistarjous näistä keinuista :/ Tykästyin jo eka postauksessa noihin tosi hurjasti, mut hinta on niin korkea etten millään henno ostaa tuota.

  1. White: Valmistajalla ei ole omaa nettikauppaa eikä siksi ollut mahdollista tarjota lukijoille alea tms. Finnish Design Shopilla on aina välillä alekamppiksia (hetki sitten oli -10% koko valikoimasta), niitä kannattaa ainakin pitää silmällä. Ja postaan heti paikalla jos huomaan että keinua saa edullisemmin jostakin jälleenmyyntipaikoista. 🙂

 14. Voin vain kuvitella neidin sekä äidin ilonriemun hymyn ja kiljahdukset tänne ruudun toiselle puolelle ! &hearts; &hearts; &hearts; Keinu on ihana ja värit täydelliset ! 🙂 Sopii niin hyvin 🙂

  1. Live&amp;Home: Hihiii, vauhti oli melkoinen. 😀 Koko päivä on vuorotellen keinuttu ja neiti suutahtikin minulle jo kerran keinun omimisesta, kun istuin hänen mielestään liian kauan putkeen vauhdin vietävänä. 😀 MIllainenkohan kädenvääntö saataisi aikaan kun neidit S ja A pääsisivät keinumaan. 😀 Hihiii. Meidän neiti on kyllä kova mimmi antamaan vauhtiakin, joten ehkä sopu sijaa antaa. 😀 Teidän pitää tulla keinumaan meille joku päivä? 🙂

  2. Voi teitä ihania &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   Uskon että jotakin pientä käppyrää voisi syntyä, mutta niinkuin aina ennenkin niin loppupeleissä neidit leikkivät sulassa sovussa 🙂 <br />
   Ehdottomasti JOO, ( tämäkin äitee tahtoo kokeilla ;P ) Meidän on shoppailureissukin vielä tekemättä ;P Heh, siinä olisi näky, me kaikki viisi ja se meteli joka meistä irtoaa, kiitos lasten 😀 Ei äitien ;P &hearts;

 15. Kuulepas Miia, nyt on niin että mä NIIN kamalasti tykkään tästä sun &quot;uudesta&quot; kodista. Kun vannoit että oot elänyt sen mustavalkoisen kauden, ajattelin että hei, elä nyt vielä sitä vähän uudelleen 😀 Tosi kivalta näyttää nyt ja keinu on ihana!!<br />
  <br />
  Videopostauksen kävin vaklimassa vähän jälkijunassa. Joku urpo oli kommentoinut negatiivisesti sun hiuksia?! Kateelliset täällä huutelee! Mä just ajattelin että ne on aivan yli yli kivat!<br />
  <br />
  Ison halauksen lähetän täältä sulle ja tytölle. Tuntuu että te pärjäätte nyt hienosti kaksistaan &hearts;

 16. Voi miten kaunis keinu! Sopii teidän kotiin mainiosti! Ja varmaan on suuri ilo tytölle – ja sinullekin 😉

 17. Tää on niiiin ihana, oon useasti kuolannut noiden keinujen perään ja haaveissa olisi 2 tuollaista joskus meidän pihaan…mutta miten tuon kaunokaisen raaskii laittaa pihalle 🙂

 18. Kaunis keinu, kunpa olisi tilaa tuollaiselle ! :)<br />
  Tuo Bestå tv-tasona näyttää todella kauniille, kätkee kaikki johdot ja härvelit sisäänsä – yksi asia minua mietityttää. Ottaako se kaukosäätimen toiminnot ovien läpi ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *