Keittiön uudet verhot

Keittiön silkkiverhot vaihtuivat pellavaisiksi ja tykkään muutoksesta kovasti, vaikka värin puolesta se onkin hyvin pieni, valkoisia kun ovat. Pellavassa parasta on se, miten pehmeästi valo siintää verhon läpi. Tykkään myös siitä että pellavakangas on niin eläväinen. <3

Pp1016554.jpg

Pp1016552.jpg

P1016555.jpg

Pp1016553.jpg

Kaikki aika on mennyt tänään erinäisten asioiden selvittelyyn koskien eilistä postausta ja mahdollista asunnonvaihtoa. Tilannetietona se, että sain viikon lisäaikaa ja ensisijaisesti on tarkoituksena vuokrata tämä nykyinen koti 1.10 alkaen, mutta myyntikin on yksi vaihtoehto (asia selviää ensi keskiviikkona, kummin tehdään). Tässä on kuitenkin vielä muutama kommervenkki selvityksen alla ja saa nähdä loppuuko aika ennen kuin saan kaiken setvittyä parhain päin. Moni ihmetteli nopeaa aikatauluani ja haluan täsmentää että uuden (ja täydellisen) asunnon löysin siis vasta eilen ja tämän uuden kohteen osalta on nyt kiire. Muuten ei olisi mitään tarvetta hätäilyyn. En ole kesän jälkeen miettinyt aktiivisesti asunnonvaihtoa ja tämä tulikin suurena yllätyksenä, jonka vuoksi olenkin nyt ihan sekaisin. 🙂 Vanha, uusi, uuteen, vanhaan, soitto, viesti, palaveri, soitto, kaavake A, ruksi ruutuun, uusi, vai vanha, laskin esiin, verottajalle soitto, laskin, näpyti näpyti… 😀 Ja sitten vielä se tunnepuoli, kumpaa haluan enemmän – pysyä vanhassa tutussa ja turvallisessa, vai vaihtaa uuteen, vieraaseen ja jännään, huoh. 🙂 

Pidän teidät ajantasalla mitä kodinvaihtoon tulee. Keskiviikkoon asti joudun nyt odottelemaan, kunnes onkin jo deadline käsillä. HUI. 😀

Keittiöstä en saanut aikaiseksi tehdä postausta, tarkoitus oli teille esitellä tähän kotiin suunnittelemani U-mallinen köökki. Jos muutto kuitenkin koittaa ja vanha koti menee vuokralle niin keittiö uusitaan kyllä, mutta ei U-malliseksi (ostaja/vuokralaisehdokkaan oma toive). 🙂 Yritän motivoida itseni keskittymään huomenna tämän kodin laittamiseen ja lupaan kautta kiven ja kannon, että postaan myös tuon keittiöideani. 🙂

Heippa ja huomiseen! <3

12 kommenttia “Keittiön uudet verhot

 1. Heips, yritin käydä tuolla Stokkan nettisivuilla katsomassa noita pellavaverhoja, mutta en löytänyt valkoisia. Missähän piilossa ne olivat. Minullakin on nimittäin verhon vaihto suunnitteilla ja juuri valkoiset pellaverhot haussa. Nuo näyttävät hyviltä. Minä en ole koskaan jättänyt verhoja ylipitkiksi, jotenkin olen aina ollut verhon pituuden suhteen jepti ei yli eikä ali. Kauhistus on verhot jotka ovat lattiasta liian ylhäällä eli liian lyhyet. Keräävätkö nuo hirveästi pölyä?

  1. Pirjo: ne myytiin loppuun kolmessa päivässä. 🙁 Vain pellavan värisenä on enää jäljellä. Toivottavasti tulee taas uusi erä pikimmiten. :)<br />
   <br />
   En ole huomannut verhojen keräävän pölyä erityisesti. Koirasta on pari irronnutta karvatupsua ollut verhossa, mutta imuroin ne pois. Meillä verhot laahaavat vielä maassa asti, mutta siltikään ei ole haituvaa tai villakoiria löytynyt. 🙂

 2. Kauniit ovat kyllä noi verhot. Itse en osaa pitää ylipitkiä verhoja, koska musta tuntuu, että saisin olla jatkuvasti imuroimassa, ettei ne pölyynny.Ja onnea uuden asunnon löytymiselle! Uskon, että teet oikean päätöksen, hankit sitten uuden tai pysyttelet vanhassa. Molemmat ovat varmaan sulle hyviä. Jos päädyt uuteen, odottelen innolla uusia sisustusratkaisuja ja ideoita niiden toteuttamiseen.

  1. Marja K: Minäkin olin ennen samaa mieltä, mutta nykyisin tykkään kovasti ylipitkistä verhoista. 🙂 Enkä ole joutunut verhoja erikseen imuroimaan kertaakaan. <br />
   <br />
   Itse yritän nyt pari seuraavaa päivää jäsennellä ajatuksia tulevasta ja rauhoittua kiireen keskellä. Haluan olla varma (tai ainakin lähes varma) päätöksestäni vaihtaa kotia. Sisustuksellisesti uusi koti olisi suorastaan unelma ikkunoineen. 🙂

 3. Jänskääää tää uus asuntohomma!!!! 😀 Haluaisin nähdä millaisesta lukaalista on kyse, eli jos päätöksesi on muutto, laitathan kuvia kämpästä! 😀

  1. Jasmin: Siinä vaiheessa jos muutto vahvistuu, niin kuvaan tottakai koko kodin teille heti paikalla nähtäväksi. 🙂 Ja jatkossa tietty bloggailut hoituvat uudesta osoitteesta. 😀 Pohjakuva löytyy eilisestä postauksestani.

 4. Hei! Olen vasta innostunut sisustamisesta ja ihan muutama päivä sitten löytänyt ihanan blogisi! Olen saanut valtavasti inspiraatiota omaan kämppäprojektiini, kiitos siitä tuhannesti! &hearts; minulla olisi yksi postaustoive, nimittäin miten pidät kotisi siistinä kodissa, missä koira temmeltää. Kuinka usein joudut imuroimaan, mitä mahdollisia &quot;erityisaineita&quot; käytät, miten käsittelet tietyt pinnat naarmuilta tai karvoilta, yms. Muutenkin joku kiva &quot;siivouspostaus&quot; yleisestikin kiinnostaa. Miten ylläpidät siisteyttä kotonasi. Itselläni on myös koira ja haluaisin saada vinkkejä kodin puhtaanapitoon (karvat!) ja yleinen siisteyden ylläpito kiinnostaa myös, kun tuntuu, ettei siivouspuuhat aina kiinnosta. Siihenkin olisi hienoa saada jotain inspiraatiota 😀 <br />
  Kiitos ihanasta blogista ja mukavaa kun jaksat myös ylläpitää facebookkia!<br />
  Tsemppiä paljon uuden kämpän kanssa 🙂

  1. Kristiina: Ihanaa että löysit blogiini ja olet viihtynyt. 🙂 Siivouksesta on tulossa postauksia ja olen aikamoinen siivousintoilijakin nykyisin. 🙂 Olen jopa innostunut silittämään vaikka olen aina sitä puuhaa vihannut. 😀 Hihiii. :)<br />
   <br />
   Kiitoksia! &hearts; &hearts; Tsemppiä tarvitaan kyllä, koska vauhti on niin nopea että hirvittää ihan. 🙂 Mukavaa illan jatkoa! &hearts;

 5. Oi, pidän peukkuja, että kaikki menee hyvin. Uusi asunto näyttää kyllä pohjansa puolesta ihanalta! Varsinkin tuo kaksi kylppäriä on aivan luksusta – vähän kuin jenkkityylinen master bedroom tuo toinen makkari 🙂 <br />
  <br />
  Olen juuri itse keskellä erotilannetta, ja jotenkin aivan hukassa. Olen kuitenkin saanut sinun positiivisuudestasi ja energiasta voimia itsellenikin, elämäntilanteet muuttuvat, ja ehkei se aina ole kuitenkaan maailmanloppu, vaikka siltä saattaisi tuntuakin. Kiitos siis ihanasta blogistasi &hearts;

  1. Maria: Uusi pohja on loistava ja kahdesta vessasta olen aina haaveillut. Se helpottaisi aamujen sujuvuutta jo kahdenkin hengen taloudessa. :)<br />
   <br />
   Ei se maailmanloppu ole, vaikka vaikealta tuntuukin. &hearts; &hearts; Suuret elämänmuutokset on aina kriisejä, sekä hyvässä että pahassa. Alku on aina pahinta, mutta itselläni auttoi se että pidän rutiineista kiinni kynsin ja hampain, vaikka itkien jos ei muuten pysty. Jos haluat jutustella enemmän, niin laita sähköpostia tulemaan. En tiedä osaanko avuksi olla yhtään, mutta vertaistukea annan mielelläni ja olkapään johon nojata. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Halaukset! &hearts; &hearts;

  2. Kiitos ihanasta kommentista ja ystävällisyydestäsi, vaikutat todella ihanalta ihmiseltä &hearts; Voi olla, että tässä laitankin vielä meiliä! Halauksia takaisin &hearts; &hearts;

 6. Aivan ihanat nuo verhot, minäkin pidän ylipitkistä verhoista, ne saa aseteltua niin &quot;pehmeästi&quot;. Meillä on takkahuoneessa sellaiset (muissa huoneissa ei ole verhoja lainkaan) ja perheessämme vielä pitkäkarvainen collietyttö, joten karvoja huushollissa piisaa. Nuo ylipitkät verhot eivät ole keränneet karvoja tai pölyä mitenkään häiritsevästi ja niiden helmat on helppo imuroida muun siivouksen yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *