Dotsit – valkoista, mustaa ja tammea

Dots-mania ei ota vieläkään laantuakseen ja eteisen kokoelma on kasvanut yhdellä mustalla isolla Dotsilla. 🙂 Minusta nuo ovat aivan ihania ja tykkään kun valkoisen joukkoon on eksynyt kaksi muutakin väriä, tammi ja musta. Eteisen lisäksi tytön huoneesta löytyy kolme keltaista pikku-Dotsia. 🙂

Pp1016562.jpg

Pp1016561.jpg

Kaikissa näissä näkyy väristä riippumatta puunsyyt ja minusta se on äärimmäisen kaunista. <3 Puupinnat ovat nousemassa sisustustrendien aallonharjalle taas muutaman vuoden tauon jälkeen ja vaikka en sisustakaan omaa kotiani muodin mukaisesti, huomaan että mitä enemmän näen puisia pintoja (oli väri, materiaali tai kuosi mikä hyvänsä – paitsi pyökki), sen enemmän pidän näkemästäni. 🙂 Trendi-ilmiöiden ilmestymiseltä omaan kotiin ei voi siis täysin välttyä, vaikka puupinnat ovat toki aina muutoinkin in vaikka eivät varsinaisesti uusimman trendin mukaisia olisikaan 🙂

P1016566.jpg

P1016568.jpg

Pp1016569.jpg

Halusin teille näyttää miten paljon nuo Dotsit tulevat ulos seinästä. Ison mollukan takana piilee tuollainen “varsi”, jonka ympärille saa henkarin. Isoimpaan Dotsiin ei mikä tahansa henkari käy, koska varsi on niin paksu. Keskikokoiseen ja pieneen mahtuu perus standardikokoinen henkarikoukku. 🙂 Dotseista tulee kivat valo- ja varjoefektit juuri tämän syvyyden ansiosta.

Pp1016571.jpg

Pp1016572.jpg

Ja loppuun kuva miltä seinä näyttää normaalisti. 🙂 Talvella Dotseissa roikkuu luonnollisesti enemmän tavaraa, koska käytössä on huivia tms. Minusta seinä on romppeiden kanssa kivan kodikas ja todella kätevä on napata siitä takkia ja laukkua mukaansa uloslähtiessään. 🙂

Pp1016559.jpg

Mukavaa ja aurinkoista lauantaita kaikille! <3

10 kommenttia “Dotsit – valkoista, mustaa ja tammea

 1. Nuo ovat kyllä ihanat! Ja olen edelleen sitä mieltä, että teidän lattiaa ei missään nimessä saa mennä vaihtamaan 🙂

  1. Satu: &hearts; &hearts; &hearts; Lattia ei vaihdu ainakaan toistaiseksi, joten tuo yksi tammen värinen Dots sopii loistavasti seinään. 🙂 Kumpa meidän lattiakin olisi yht' kaunis mattapintainen tammi, eikä niin kiiltävä ja keltainen. En ehkä haluaisi edes vaihtaa sitä, jos näin olisi. 🙂

 2. Onpas ne kauniita! JA plussaa vielä että ovat käytännöllisiäkin:)<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua Miia &hearts;

  1. Marika: Kiitokset ja pahoittelut myöhästyneestä vastauksestani! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa syyskuun loppuviikkoa! &hearts;

 3. Näyttää kivalta! Olen samaa hautonut ja nyt sain kuvan ansiosta miehenkin innostumaan 🙂 Mistä olet Dotsisi hankkinut?

 4. Hei, ihania nuo Dotsit. Olen itsekin harkitsemassa niiden ostoa eteiseen mutta jäin vain miettimään, millainen kiinitys niissä on? 🙂

  1. Marge: Niissä on ruuvi mukana, jonka toinen pää kieretään seinään ja toinen Dotsiin. 🙂 Eli Dots toimii ikäänkuin meisselinä, koska mitään erillisiä työkaluja ei tarvita reiän seinään poraamista lukuunottamatta. 🙂

 5. Heips! Olen ihastellut ja harkinnut Dotsien ostoa, mutta Margen tapaan miettinyt kiinnitystä.. Mistään ei tunnu löytyvän tietoa siitä, miten ihanuudet seinään kiinnitetään =)

  1. n: Seinään porataan noin kokoa 8 oleva reikä porakoneella ja sinne laitetaan noin kasin kokoinen tuppi / tulppa. 🙂 Dotsin mukana tulee ruuvi, jonka toinen pää kieritetään Dotsin sisälle ja toinen menee seinään. Dots toimii ruuvina kokonaisuudessaan, eli ruuvimeisseleitä ei tarvita lainkaan. :)<br />
   <br />
   Tämän postauksen kolmas kuva näyttää millainen on dots ennen kuin se ruuvataan seinään:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.nalleshouse.com/2013/02/mini-mudroom-coat-knob-edition.html&quot; target="_blank">http://www.nalleshouse.com/2013/02/mini-mudroom-coat-knob-edition.html</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *