Vinkkipostaus – Dixie Sture pöytätabletit

Hyvää yötä kaikille! Yökukkuja täällä vielä valveilla ja halusin tulla vinkkaamaan teille superlöydöstä, jonka tänään tein. 🙂 Löysin nimittäin erinomaisen ja edullisen korvaajan Chilewichin muovisille pöytätableteille. 🙂 Kyseessä on Dixien Sture-tabletit, joiden materiaali on myöskin muovia ja punos sopivan tiheää näyttääkseen kauniilta. <3

0202021484610_1.jpg

Hypistelin näitä Stockmannin myymälässä, mutta harmikseni liikkeessä oli vain kaksi mustaa tablettia jäljellä. Onneksi nettikaupasta löytyi niitä lisää ja laitoinkin samantien kaikki tarvitsemani neljä kappaletta tilaukseen. Nyt saan pienen ripauksen mustaa myös ruokapöydälle kontrastia luomaan. 🙂

Nyt hetkeksi pasianssin pariin ja sitten untenmaille. 🙂 Kauniita unia kaikille! <3

(Kuva: Stockmann)

11 kommenttia “Vinkkipostaus – Dixie Sture pöytätabletit

 1. Ihanat! kävin ihastelemassa noita harmaita ja meinasinkin jo hinnan puolesta tilata, mutta onneksi huomasin lukea että se olikin monivärinen ja sisälsi mm. vihreää 🙁 kurjuus…muuten olis tosi hienot!

  1. Jenna: Musta on näistä Dixien väreistä paras. Valkoisessa on hieman sellaista harmaampaa raitaa kanssa mukana ja se harmaa sisältää tosiaan vihreetä. 😀 Sain sähköpostin lukijalta, etä Askossa on lähes saman näköiset tabletit joita saa yli kymmenessä erilaisessa värissä. Hintakin on samaa luokkaa kuin Dixiellä. Askosta voisi löytyä tasaisen harmaa vaihtoehto. 🙂

  1. Henna: eilen ei tullut uni silmään ja katselin telkkarista Tiedän mitä teit viime kesänä 3:sen. Sen jälkeen ei kyllä nukuttanut senkään vertaa, vaikka leffa ei ollutkaan mikään huippuhyvä. 😀

 2. Samalta näyttää ( ainakin kuvan perusteella) Askon spizy-tabletti <a rel="external nofollow" href="http://www.asko.fi/tekstiilit/tekstiilit/11910/spizy-tabletti.&quot; target="_blank">http://www.asko.fi/tekstiilit/tekstiilit/11910/spizy-tabletti.</a&gt; On hieman pienempi vain kooltaan, joten sopii myös kapeampaankin pöytään. Itsellä on nuo Askon tabletit ja olen tykännyt, helppo pitää puhtaana, joka ilta tiskiharjalla ne pesen, eivätkä ole menneet miksikään. Valkoisia en tosin suosittele, niihin kun menee jotain värjäävää, niin ei lähde enää puhtaaksi.

  1. Mariko: Sainkin sähköpostia lukijalta että Askon tabletti on lähes samanlainen. Muuta eroa ei ilmeisesti ole kuin koko. 🙂 Täytyykin kurkata millaisia värejä löytyy Spizysta. 🙂 Kiitos vinkistä! &hearts;

 3. Meilläkin Askon tabletit hopeana ja sitten mustaharmaakuviollisena. Suosittelen! Eikä ole hinnalla pilattuja, alesta saa muistaakseni 4kpl 10€.

  1. Sonja: Spizyjä on paljon kehuttu. 🙂 Eikä ole kyllä paha hinta jos kympillä on irronnut neljä. 🙂

 4. Vinkkinä vielä että Stockmannilta löytyy myös Möven tabletteja jotka ovat tosi kivat. Hintakin hyvin edullinen, edullisempi kuin Dixien. 🙂

 5. Kiitos vinkistä! Olen etsinyt juuri tällaisia tabletteja. Pitääkin heti huomenna laittaa tilaukseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *