MANGO Kids – syysmalliston helmet

Mangolle on ilmestynyt oma lastenvaatemallisto kesällä ja minusta on ihan huippua saada toinenkin kohtuuhintaisia söpöstelyvaatteita tarjoava liike lempparini Zaran rinnalle. Kesävalikoimassa ei ollut mitään mieleistä meille, mutta syksyn valikoimasta löysin vaikka mitä ihanaa. Erityisesti vaaleanruskea untuvatakki ja valkoinen kasmir-neuletakki houkuttelisivat ja niille olisi tarvettakin talven pakkasiin. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-26%20koht

3-12 vuotiaiden tyttöjen mallistossa oli paljon kauniita sävyjä, sekä vaaleaa että värikästä. Plussaa tulee myös tuotteiden hinnasta, joka on minusta vähintäänkin kohtuullinen. Laadusta en osaa vielä sanoa mitään, mutta uskoisin sen kulkevan käsikädessä Zaran vastaavien vaatteiden kanssa. Hinta-laatusuhde on ainakin Zaralla kohdillaan. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-26%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-26%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-26%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-26%20koht

Mangon nettikaupasta tilatut naistenvaatteet voi palauttaa Suomen myymälöihin, mutta en tiedä päteekö lastenvaatteiden osalta sama käytäntö. Muistaakseni miesten H.E.-mallistoa ei voinut palauttaa suoraan liikkeisiin, koska sitä ei Suomessa myydä. Luulisin että lastenvaatteiden osalta on toistaiseksi ainakin sama juttu, eli palautus tulee hoitaa suoraan nettikauppaan. Itse ajattelin tehdä pienen paita- ja leggins-tilauksen, jotta näen millainen kokoluokitus on Mangon muksujen mallistolla. Meillä on nimittäin siinä ja siinä mahtuuko tytölle 104cm kokoiset vaatteet päälle ja toisalta 110cm on tällä hetkellä hieman väljä. Tämä väliinputoajavaihe on aina hankala, mutta onneksi nämä nappulat kasvavat niin nopsaan vielä tässä iässä. 🙂

MANGO Kids -valikoiman löydät TÄÄLTÄ!

Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

(Kuvat: Mango)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

9 kommenttia “MANGO Kids – syysmalliston helmet

 1. Tuo untuvatakki on aivan ihana! &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  Oli pakko käydä heti kurkkaamassa koko valikoima ja muutama ihana juttu siellä oli :)<br />
  Innolla odotan mitä teidän neidille kotiutuu tuolta valikoimasta kunhan koko asia selviää 😀 &hearts;

  1. Live&amp;Home: Niin on! &hearts; &hearts; Arvaa kuolaanko sitä ja se olisi vielä oikeaa untuvaakin… 🙂 Vielä en ole tilausta tehnyt, mietin just että uskallanko tilata tuon takin koossa 110cm. Jos se sattuukin olemaan liian iso, voi sitä ehkä käyttää keväämäällä kuitenkin. 🙂

  2. Himpura kun ei ole lähellä liikettä, ja vielä sellaista jossa pääsisi kokeilemaan Kids valikoimaa. Löysin tuolta meidän neidille myös muutaman pakko saada jutun, mutta tuo palautusjuttu tosiaan mietityttää jos joutuukin palauttamaan. Olen kyllä niin maan huono palauttelija jo alkuunsa että 😀 <br />
   Hmm, kokotaulukko ja mittanauha vaan käyttöö ja sitten riskillä tilausta laittamaan 😉

  1. Henna: Ollos hyvä. 🙂 Minusta valikoima oli täynnä ihanuuksia, tähti-sukkia, kivoja neuleita, takkeja, legginsejä ja nuo loafferit. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Minna: Jesjes! 🙂 Täytyykin yrittää päästä siellä käymään tytön kanssa, niin voisi sovitellakin jo ennen ostamista. 🙂 Kiitos vinkistä! &hearts;

 2. Ihania! Kirjoittelehan kokemuksia sitten tännekin, jos päädyt tilaamaan tai pääset käymään myymälässä sovittelemassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *