Tietokone vaihtoon, risa rodeen ja ehjä tilalle

MacBookin koneeni on jo pitkään oikutellut ja se on käväissyt huollossakin jo pariin otteeseen. Viimeisin ja lopullisin vika on aamulla havaittu nettiyhteys-osaston totaalinen lahoaminen ja koneellani ei pääse enää nettiin. :/ Vanhojakin korjaamattomia vikoja on niin paljon, että korjauttaminen tulisi kustantamaan lähes yhtä paljon kuin uuden koneen ostaminen. Siksi menenkin huomenna ostamaan itselleni kokonaan uuden koneen ja tämä vanha rakkine pääsee eläkkeelle. Tälle illalle suunnittelemani järjestely-aiheinen postaus siirtyykin siksi huomiselle. 

Jotta tämäkään postaus ei olisi täysin kuvaton, liitän mukaan vanhoja kivoja kuvia. 🙂

Huomiseen!

5051f59cc98c7e707e000442.jpg5051f59cc98c7e9d4c000455.jpg5051f59dc98c7ec17b0003ee.jpg5051fb68c98c7e6a4d000662.jpg5051fb91c98c7e815f0007cf.jpg5051fcaec98c7e23710009ed.jpg5051fd66c98c7e9421000d96.jpg

25 kommenttia “Tietokone vaihtoon, risa rodeen ja ehjä tilalle

  1. Love: Hihii, minäkin muistan. 🙂 Jännä nähdä miten samojen seinien sisälle mahtuu näinkin erilaista tunnelmaa. :D<br />
   <br />
   Minulla kävi hyvä tuuri ja saan väliaikaisesti käyttööni kaverin vanhan macin. 🙂 Hänellä on uusi Chromebook ja tykkää siitä tosi paljon. Itse en ihan vielä ekojen joukossa uskalla vaihtaa macia google-koneeseen, mutta jos kaveri on vielä parin kuukaudenkin päästä tykästynyt niin mikä ettei. 😀

 1. Oih, kauniilta se näytti tuokin sisustustyyli 🙂 Tykkään kyllä uudestakin. Enkä osaa päättää edes kumpi on parempi, mutta ei kai sitä tarttekaan päättää 😉 En mä osaa sitä päätöstä tehdä omassakaan kodissa. Hetki sitten oli ihan valkoista kaikki seinät ja aika pelkistettyä. Nyt on taas harmaata seinässä ja vähän romattisempaa (ei kuitenkaan mitenkään hurjan romanttista :)). Meillä on kyllä koti kahdessa tasossa, että entäs jos toisen kerroksen sisustais vähän tällä romanttisemmalla tyylillä ja toisen sitten hyvin modernisti ja pelkistetysti 😀

  1. Satu M.: Molemmat on kivoja ja aika erityylisiä keskenään. &hearts; &hearts; &hearts; Kahden tason koti onkin kätevä, kun voi hieman vaihdella painotusta eri kerroksissa. Ylös vaikka romanttisempaa (jos siis ylhäällä makkarit) ja alas sitten valkoisen viileää. 🙂

 2. Sinulla on kauniita tavaroita ja sisustussilmää ja kädentaitoja niin MIKSI kopiot sidustustyylidi lähes suoraan valkoinen harmaja bloggaajalta?? Eikö kodin kuulu olla oman näköinen, jottta se tuntuu omalta… Silloin siinä on myös sitä jotakin.

  1. Mariia: En lue kyseistä blogia enkä ole yhtään perillä sisustustyylistään. MInä en sisusta ketään muuta varten kuin itseäni ja omaa pientä perhettäni, enkä kopioi ketään enkä mitään. Ideoita ja inspiraatiota toki saan esim Pinterestistä, mutta tarkoitukseni ei ole todellakaan kopioida kenenkään tyyliä. Mustavalkoinen sisustus ei sitä paitsi ole kenenkään tyyli, paitsi ehkä Coco Chanelin vuodelta nakit ja muusi. 😀 <br />
   <br />
   Minulla on oma tyylini sisustaa ja se mukailee omia fiiliksiä, jotka kulloinkin ovat ajankohtaisia. Se on oman näköinen tottakai. Täytyykö tässä nyt jotenkin kilpailla siitä kuka ekana on ehtinyt vai?? Ja muut ei sitten saa?? Minulla oli mustavalkoinen koti jo vuonna 2006, kun musta vasta piiiiiiitkän tauon jälkeen rantautui takaisin valikoimiin ja olen palannut omille juurilleni pienen harharetken jälkeen. En todellakaan ajattele olevani mikään edelläkävijä, mutta en ajattele sitä myöskään muista bloggareista. Mitä väliä, miltä kenenkin koti näyttää. MInua kiinnostaa vaan omani ja parin tuttavan, joiden koteja sisustan. 🙂

 3. On hieman koti muuttunut noista kuvista :-)<br />
  <br />
  Onko sulla vielä toi cooleri jalja? Jos on ja aiot myydä sen, niin olisin kiinnostunut ostamaan 🙂

  1. teija: hups, unohdin vastata kysymykseesi. :)<br />
   <br />
   Cooler on myyty jo keväällä blobbiksella, joten sitä ei minulla enää ole.

  2. Huomaan, että mun suomenkielen taitoni on hieman omalaatuinen… cooleri jalja = cooleri jalka. 🙂

  1. ulla: Niin oli. &hearts; Tunnelma oli minusta kohdillaan ja tuossa sisustuksessa oli monta hyvää puolta. 🙂

 4. Oih ihana Miia!! Tykkään kyllä sinun uudesta lookistakin, mutta nämä kuvat on enemmän minun tyyliä &hearts; Onko tuo divaani myyty tai mahdollisesti tulossa myyntiin? 🙂 mielellään kotiuttaisin!<br />
  <br />
  Mariialle sellaiset terkut että kaikkien maku muuttuu sen myötä mitä näkee paljon. Eli kun monissa blogeissa on tullut mustaa valkoisen lisäksi olin itse aluksi että hui kamala, sitten silmä tottuu ja nyt ehkä ripauksen laitan omaankin kotiin… Lapsellista puhua kopioimisesta sillä tämä sama juttu tapahtuu joka saralla! Tämän saman ilmiön muistavat kaikki vähänkin varttuneemmat esimerkiksi pilli/leveälahkeisten housujen välillä,,, Kun housujen lahje oli leveämpi kun vyötärö naurettiin hirveille vahoille pillifarkuille ja kun ne tuli muotiin vannottiin että ikinä ei sellasia laittaisi päälle… kas kummaa yhtäkkiä ne alkoki näyttään hyvältä ittestäki… Siispä nyt pillit jalassa ja leveät lahkeet kuvissa naurattaa kovasti, mutta enpä enää vanno etten niihin vaihda 🙂 eiköhän ne tule kohta taas muotiin! Ei kupariakaan näkynyt vuosi sitten missään blogissa, vaan kun tuli niin monessako nyt löytyy? 🙂 &quot;kuka matkii ketäkin&quot; on ala-aste hommaa, aikusten pitäs tajuta että kaikki täällä itselleen elää eikä ketään matki.

  1. Erika: Divaani on saanut uuden kodin jo keväällä, joten minulla ei sitä enää ole. :)<br />
   <br />
   Esimerkkisi on ihan loistava, näin juuri monesti käy ja itsekin olen oppinut etten koskaan enää vanno &quot;en koskaan&quot;. 🙂

 5. En ole kovin kauan seurannut blogiasi eli tuli yllätyksenä esim tuo teidän asunnon malli. Onkin huomatavasti isompi mitä olin kuvitellut! Ja Aivan ihana tuo vino linja !! Onko teillä edelleen nuo peilit ja kaapit paikallaan? Olisipa hauska nähdä samoista kuvakulmista Nyt-kuvat.

  1. MissY: Yritän tehdä tämän viikon aikana isomman kotipostauksen, jossa samainen kuvakulma nykytilassaan. 🙂 peilit ovat edelleen paikoillaan, mutta kaapit ovat nykyisin tv-tasona olohuoneessa. 🙂

  1. johanna: Ei uskoisi että koti seinineen on täysin sama nyt, kuin tuolloinkin. 🙂 Sisustus oli (ja on edelleenkin) minusta kaunis ja tunnelmallinen, mutta itselleni lopulta liian runsas ja romanttinen. Kuvittelin aina että haluan oman kotini olevan tuollainen ylellinen pesä, jossa on paljon pienesineitä ja kodikkuutta, mutta väärässä olin. Ominta tyyliäni (ja ehkä osittain jopa vanhoista sisustuksistani opittua sellaista) on terävälinjaisempi, selkeämpi ja modernimpi sisustus, jossa on huomioitu myös tila ja avaruus. Toki myös tuossa vanhemmassakin sisustuksessa oli tilankäyttöä pyritty säätelemään niin, että koti ei ole sumpussa vaikka kalusteita ja pienesineitä olikin reilummin. 🙂

 6. KAUNISTA. NYT näin eka kertaa kuvia tuollaisesta kuva kulmasta. (myönnän , että en ole lukenut blogisi jokaista postausta, mutta noi peilit ja noi bestå kaapit (?) nättiä on..Onko noi sulla vieläkin samassa kohin? vai onko tuo kohta muuttunut?

  1. Np: Peilit ovat edelleen paikoillaan, mutta Bestå-kaapit ovat nykyisin tv-tasona olohuoneessa. 🙂 Peilien edessä ei ole tällä hetkellä mitään. 🙂

 7. MISSY: minulolekkin tuli yllätyksenä.. luulin minäkin pienemmäksi.. Siksi tälläiset ISOT kuvat on hyviä missä näkee asunnon kokonaan. 🙂 Tämä kuva hahmotti erittäin hyvin tilannetta.

  1. Np: Yritän tällä viikolla tehdä postauksen jossa on samat kuvakulmat nykyisessä sisustuksessaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *