Osallistu arvontaan ja VOITA liput Habitareen

Kaupallinen yhteistyö: Habitare 2013 / Suomen Messut

Habitare messut järjestetään 18.-22.9.2013 Helsingin Messukeskuksessa ja jälleen kerran on luvassa huikea määrä kotimaisia uutuuksia ja kansainvälistä designia. Myös CASA Blogit bloggaajineen ovat paikalla viikonloppuna 21.-22.9. klo 11-17 ja minäkin siellä hääräilen. 🙂

Habitare 2013 - Mukana CASA myös Blogit

Osallistu Habitare 2013 messulippujen arvontaan

Saimme arvottavaksemme Habitare-messulippuja ja nyt onkin aika käynnistää arvonta. Lukijoiden kesken arvotaan 5kpl kahden messulipun settejä, joilla voittajat seuralaisineen pääsevät messuilemaan yleisöpäivinä pe 20.9 – su 22.9 välisenä aikana. Lisätietoja aikatauluista, ohjelmistosta sekä näytteilleasettajista löydät TÄÄLTÄ!

Arvonnan säännöt ovat seuraavat: Jätä vapaamuotoinen kommenttisi persoonallisella ja erottuvalla nimimerkillä tämän postauksen yhteyteen ja olet mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

Jos haluat tuplata mahdollisuutesi, saat toisen arvan tykkäämällä Oma Koti Valkoisen Facebook-sivusta. ”Vanhat” Febu-tykkääjät saavat automaattisesti toisen arvan. Muistakaa laittaa kommenttiinne maininta oletteko mukana yhdellä vai kahdella arvalla. Tämän lisätiedon puuttuessa oletuksena on yksi arpa. 🙂

Osallistumisaikaa on perjantaihin 6.9.2013 klo 23.59 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan. Voittajat julkaisen omassa postauksessaan lauantaina 7.9, joten muistakaa olla kuulolla silloin!

Onnea kaikille tasapuolisesti!


Comments are closed.