Design Letters – vitamiinipurkki

Tanskalaisen Design Lettersin aakkos-tuotteiden typografian on suunnitellut Arne Jacobsen ja vuonna 2009 lanseerattu merkki on saavuttanut vahvan aseman pohjoimaisissa kodeissa. Varsinkin mustavalkoisia aakkos-kuppeja on näkynyt paljon myös täällä Suomessa, sekä blogeissa, lehdissä että telkkarin sisustusohjelmissakin. Nyt kun omaan sisustukseeni on ilmaantunut musta väri, sopivat Design Lettersin tuotteet meillekin. 🙂 Sarjan ABCDE-vitamiinipurkki oli rakkautta ensi silmäyksellä, kun sen tänään kaupassa näin. 🙂

P1016846.jpg

P1016848.jpg

P1016849.jpg

P1016850.jpg

Nyt saan monivitamiinitabletit mahtumaan tähän yhteen purkkiin, eikä haittaa vaikka niistä jäisi väriä purkin sisälle tai kannen muoviseen tiivisteeseen (se mikä tekee purkista siis ilmatiiviin). Minun vitskuissa on mukana karoteenia, joka värjää näköjään jonkin verran ja huomasin että pienen Iittalan Jars-purkin muovitiiviste on muuttunut keltaiseksi. Nytpäs ei värjäytyminen enää haittaa kun se ei näy päällepäin ja purkin voi huoletta täyttää piripintaan. 🙂 Tämä putkahti eteeni tosiaan kuin tilauksesta ja se on sekä kaunis että tarpeellinen. 🙂

Ihanaa illan jatkoa kaikille! Huomenna on siivouspäivä! 🙂

10 kommenttia “Design Letters – vitamiinipurkki

 1. Tuskin olit kaupassa muun syyn takia kuin että raha poltteli taskussa ja piti päästä tuhlaamaan. Ihanko vahingossa löysit taas tämänkin tavaran?

  1. Gloria: en ollut vahingossa kaupassa asioimassa vaan ihan tarkoituksella. Menin tekemään reklamaation yhdestä tuotteesta ja vaihtamaan sen uuteen ja virheettömään. Ja kassan vieressä oli tämä myyntipöytä johon oli laitettu esille Design Lettersin tuotteet. 🙂 Merkin kupit ja lautaset ovat minulle kyllä entuudestaan tuttuja, mutta niille ei ole tarvetta enkä ole siksi niitä ostanut. Tämä kannellinen purkki sen sijaan oli minulle uutuus, jota en tiennyt olevan olemassakaan ja koska totesin etten voi enää säilyttää vitamiinejani kirkkaassa Jars-purkissa, tuli tämä kaivattuna yllärinä vastaan ja sen kummemmin asiaa funtsimatta ostin sen. Raha ei poltellut taskussa, mutta uudelle umpinaiselle purkille on käyttöä ja sain kaksi kivaa kärpästä yhdellä iskulla. 🙂

  2. Ihan pakko nyt kyllä kirjoittaa, että Hohhoijaa Gloria!! eiköhän jokainen saa käyttää rahansa ihan miten itse haluaa!! onko oikeesti pakko tulla tänne lukemaan jos ei ole mitään hyvää sanottavaa.. kyllä myötähäpeä on välillä niin kova 🙁 <br />
   oikeesti nää jo naurattaa 😀 itse olen myös kova shoppailee, lähes tulkoon päivittäin jotain! Se on yksi iso asia miksi teen töitä, siksi että voin ostaa itselle kivoja juttuja.. ja matkustella.. miksi sitä pitäis niin säästää ja olla tuhlaamatta? Mukaanko ne hautaan meinaat ottaa? :D<br />
   Toiset ostaa päivässä vaikka 5 euron tupakka askin ja toinen pikku purkin. Se on jokaisen itse päätettävissä kumpi on fiksumpi ostos ;)<br />
   Se on Miia vaan kateutta, miksi näitä saat kestää harvase päivä &hearts;&hearts;&hearts;&hearts;<br />
   Niin ja pitikin vielä sanoa että juuri se, että Miialla vaihtuu usein järjestys ja oon uusia kippoja ja purnukoita tekee tästä blogista juurikin niiiin mahtavan 🙂 en mä ainakaan jaksa lukea blogeja jossa päivästä toiseen kaikki näyttää samalta, eikä mitään uutta osteta 🙂

 2. Minä olen etsinyt kivaa astiaa sormisuolalle, ja harkinnut Iittalan Jars:eja siihen tarkoitukseen. Tämmöinenkin purkki varmaan kävisi 🙂 Itse haluaisin niitä kirjain-kuppeja, mutta ovat jääneet ostamatta kun varsinaisesti tarvetta ei ole. Mutta olishan ne aamukahveelle hienot 😀

  1. Minku: Niihin kuppeihin on saatavana erilliset kannet, joten niistäkin saa sormisuolakipon tehtyä (esim se S-kirjain kupponen). 🙂 Tämä vitamiinipurkki on aika iso, mutta miksei sopisi sekin sormisuolalle. 🙂

 3. Noi aakkospurkit on kivoja ja hauska oivallus laittaa vitamiinit nättiin purkkiin! Muistaisikohan itsekin ottaa vitskut paremmin jos ne säilöisi kauniissa purkissa pöydällä… Ne muovipaketit on kyllä niin rumia että niitä ei viitsisi kovin näkösällä pitää.

  1. Kaisa J: Ne räikeät muovipurkit etiketteineen on kaikkea muuta kuin nättejä. 🙂 Ja tätä purkkia voi pitää esilläkin, kun se ei ole läpinäkyvää muovia tai lasia. 🙂

 4. Mä en ole eläessään nähnyt yhtään Jacobsenin tuotetta josta en tykkäis. Se mies osasi suunnitella ajatonta ja ihanaa. Munatuoli tulee meille joskus, en tiedä missä elämässä, mutta joskus.<br />
  <br />
  Näin itsekin tämän Stockalla, sen enempää ajattelematta. Mukit eivät ole kivoja, sillä niissä ei ole korvaa. En osaa juoda korvattomasta mukista, esim nämä termosmukit ovat ihan ehdoton ei-ei tämän puutteen takia. Joskus on korvallisia termosmukeja, mutta ne ei taas ole kauniita.<br />
  <br />
  Purkkinahan tämä menisi loistavasti. Meillä syödään kattimattia, tai joku vst en muista mitä purkissa lukee, näitä xylitol-pastilleja aina ruuan jälkeen. Mutta taitaa tulla sama ongelma kuin sormisuolan kanssa. Purkki on pieni ja kestää meillä kuukausia. Jos aakkospurkin laittais täyteen, siinä olis vuoden satsi kerralla.<br />
  <br />
  Mietitään !

  1. lanttuleikkuri: En kyllä minäkään. 🙂 Jacobsenin jutut on yllensä aina ihanan selkeitä ja tasapainoisia. Niissä ei ole mitään muokattavaa, ei lisätävää eikä poistettavaa. Ja moni tuote on niin &quot;tavallinen&quot; että ne eivät edes ikäänny. :)<br />
   <br />
   Minäkään en korvattomasta mukista mielelläni juo. Mukeihin on saatavana erikseen kansia, jolloin mukit muuttuvatkin purkeiksi. 😀 Tätä olen tässä pähkäillyt jo parisen viikkoa, että keksisinkö yhdelle tai kahdelle mukille käyttöä pikkupurkkeina kannen kanssa… Vielä ei ole ideaa tullut, joten mukit ovat toistaiseksi kaupan hyllyllä. :)<br />
   <br />
   Teillehän saisi siitä pikkumukista kannen kanssa suolapurkin?? Ottaisi vaikka kirjaimen S niin kuin Salt tai Suola. 🙂 Se olisi just sopivan kokoinenkin, sellainen about puolentoista desin vetoinen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *