Maison Belle -siivousaineet

Ostin eilen Maison Bellen siivousaineita, kun vanhat olivat wc-pyntyn puhdistusainetta lukuunottamatta loppuneet. Tykkäsin todella paljon tämän sarjan peruspuhdistussuihkeesta, joka tuoksui raikkaalta kesäsateelta ja viipaloidulta kurkulta. 🙂 Nuuskuttelin eilen kaupassa sarjan muitakin tuotteita ja aivan ihania tuoksuyhdistelmiä löytyi monta. Ostin tällä kertaa hieman reilummin, jotta ei ihan heti tarvitse täydentää varastoja. 🙂 

P1016789.jpg

Yleispuhdistussuihke Springiä minulla olikin jo aikaisemmin ja koska sen hyväksi havaitsin, niin ostin uuden pullon. Tämä on perussiivoukseen, eli tasojen ja tahrojen pyyhintään mikrokuituliinan kanssa käytettäväksi. Keittiötä varten ostin oman Kitchen-suihkeen, jossa pitäisi olla parempi rasvanpoistoteho. Kylpyhuonesuihke on luonnollisesti kylpyhuoneen siivoukseen. 🙂 Iso pullo on peruspesuun tarkoitettu laimennettava lios, jossa tuoksuu appelsiini ja laventeli. Tätä ajattelin kokeilla ainakin lattioiden pesuun nihkeämoppauksen ynteydessä. Ja hännän huippuna oma uusi suosikkini, eli käsitiskiaine jonka tuoksu on jotain niin huumaavaa että tämä pääsee myös käsisaippua-käyttöön. 

P1016790.jpg

P1016792.jpg

P1016787.jpg

Maison Bellen tuotteissa tuoksut ovat todella aitoja ja raikkaita. Jopa tuo laimennettava liuos on hyväntuoksuinen, vaikka en ole kovin suuri laventelin ystävä. Ja plussaa myös siitä, että tuoksu haihtuu melko nopeasti, jonka jälkeen koti tuoksuu ainoastaan miedolta ja puhtaalta. Huomenna onkin tulossa iso siivouspostaus, luvassa on moppailua, pölyjen pyyhintää ja omia siivousniksejäni, jotka helpottavat omaa arkeani. 🙂 

Mukavaa (ja ehkä kesäistäkin jos säätietoihin on luottaminen) alkanutta uutta viikkoa! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

11 kommenttia “Maison Belle -siivousaineet

 1. Nuo on kyllä niin ihania, että pitäisi taas joku puteli käydä ostamassa. Oletko kokeillut sitä joulun tuoksuista yleispuhdistusainetta? Ostin sitä viime jouluna, ja tykkäsin tosi paljon :)<br />
  <br />
  Olen seurannut muuten blogiasi pitkään, ja pitänyt kaikista tähänastisista tyyleistäsi. Ihmetyttää, miksi jotkut yrittävät saada sinua muuttamaan tyyliä. Sehän on sinun kotisi! Jatka vaan omalla linjallasi! 🙂

  1. Tirriäisen kodin Hanna: jouluntuoksuista en ole kokeillut enkä nuuskuttanutkaan. Se on varmasti ihanan tuoksuinen. &hearts; Toivottavasti sitä tulee myyntiin ennen joulua meidänkin Prismaan, josta saa edullisemmin nämä Maison Bellet kuin muualta. <br />
   <br />
   Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts;&hearts; 🙂

  1. Kristiina: minä ostan omani yleensä aina Prismasta, koska siellä nämä on kaikista edullisimmat. Vähän alle 4 euroa on hintaa per puteli ja nämä ovat tosi riittoisia. 🙂 myös muista isommista tavarataloista ja marketeista näitä löytyy ja googlettamalla myös pienemmät nettikaupat, jotka myyvät Maison Belleä. 🙂

  2. Avista: Prismasta saa. 🙂 meidän lähiPrismassa ne on vähän vaikeasti löydettävissä, kun ne on jemmattu alahyllyille muiden pesuaineiden ja merkkien joukkoon. Ja yleensä ovat niin vähissäkin, että täytyy kyyristellä ja kontata käytävällä jotta ne löytää. 😀

 2. Prismasta minäkin olen näitä ostanut. Tulee siivoukseenkin ripaus luksusta, kun pesuaineet ovat kivan näköisissä pulloissa. Myös tämän merkin vaattteidenpesuaine on tosi hyvä!

  1. Kristiina: tykkään itsekin pullojen ulkonäöstä ja miusta ei siivousaineet tai – välineet olla koskaan liian hienoja tai kivan näköisiä. 🙂 Kauniita pulloja katseleminen mielellään ja tarttuu helppommin liinaan ja suihkeeseenkin kun ne on nättejä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *