Hay Hang Henkarit

Menin ostamaan mustia Wire-teräshenkareita, joista olen pitkään teille puhunut, mutta tykästyinkin enemmän Hayn Hang-henkareihin. 🙂 Hang-henkarit ovat hyvin ohutta taivutettua terästä ja ne on maalattu kiiltävän mustalla maalilla (Wire on mattamusta). 

P1016908.jpg

P1016910.jpg

Henkarit ovat tosi sirot ja “hengettömät”, mutta kannattelevat taipumatta jopa kostean pussilakanan verran painoa. 🙂 Paketissa oli 5kpl henkareita, joista yksi on parhaillaan eteisessä. 

P1016906.jpg

P1016907.jpg

Se olisi sitten perjantai taas. 🙂 Ihmeen nopeasti viikot nykyään vierivät, olen jo monena viikkona ihmetellyt miten tiistaista onkin hypätty perjantaihin ihan huomaamatta ja tuntuu ettei ehdi tekemään viikon aikana juuri mitään. 🙂 Sitten jos alkaa listaamaan tehtyjä asioita, niin huomaa että kyllähän sitä on touhuttu ja menty tukka putkella taas tälläkin viikolla. 😀

Tällä viikolla olen ehtinyt töiden lisäksi käydä tanssitunnilla, ostoskieroksella, kirppisrundilla, ziljoona kertaa ruokakaupassa, ulkoilemassa, kyläilemässä ja näiden lisäksi olen suursiivonnut, maalannut vaikka mitä ja pariinkin kertaan, polttanut makaroonilaatikon uunissa jonka jälkeen jynssännyt palaneenkäryt pois uunista, korjannut yhdet housut, neulonut tyynynpäällistä ja rakentanut legolinnoja ja legomaatiloja, katsonut leffoja, nukkunut, syönyt, saunonut… 😀 Kun ei ehdi miettimään mitä tekee ja vaan toimii, niin unohtaa mitä kaikkea on tehnyt, hihiii. 😀

Nyt hölläilen viikonlopun ja otan rennosti. Ajattelin että tänään voisi olla otollinen aika tehdä uusi videopostaus joten sellaista kenties on luvassa illalla. 🙂

Ihanaa perjantaita kaikille! <3

12 kommenttia “Hay Hang Henkarit

 1. Onko tuo musta Tray uusi? Saisiko pöydistä kuvaa, miltä näyttää kolmen (erikokoisen?) yhdistelmä?

  1. anonyymi: On se. 🙂 Eilisen postauksissa näkee paremmin pöydän. Musta on kooltaan medium, eli sitä kaikista pienintä pöytää minulla ei ole.

 2. Nuo onki tyylikkäät! ja ku mustana niin &hearts;<br />
  <br />
  Mieki vaihoin valkoset puuhengarit joku aika sitte tuon tapassiin mustiin mutta taisin saaha hitusen halvemmalla 🙂 samantyyliset Tarjoustalosta 4.90/10kpl :)<br />
  Mulla niitä on nyt 40 😀 Ko halavalla sai 😀 no tarpeeseen tietty ostin, 1 paketti vielä pittää hakia :)<br />
  JA tykkään 🙂 Pyssyy vaatteekki hengareissa nyt ku niissä on semmonen &quot;tahmanen&quot; pinta…siis ei tahmanentahmanen likanen vaan semmonen että ne vaatteet pyssyy hyvin eikä valu :)<br />
  <br />
  Nuihin henkareihin paita jossa kaulus tms laitetaan hitusen eri tavalla ku normihengariin..noh, jos joku ostaa nuita tarj.talosta niin tajuaa sitte mitä tarkotan :)<br />
  <br />
  Että suosittelen jos ei oo halua/varaa ostaa merkkihenkareita niin Tarjoustalossa on ja hyvät onki! :)<br />
  Ja ei maksettu mainos :P<br />
  Emmie muuten ois tienny mutta satuin näkemään niitä ja ihastuin heti :)<br />
  <br />
  Toki oisin ostanu just nuita Hayn henkareita jos en ois löytäny nuita tarjoustalon 🙂

  1. Meän Satu: Tahmapintaiset henkarit on loistavia, varsinkin ohuissa paitiksissa jotka helposti liukuu henkarilta lattialle. 🙂 Minun siskolla saattaa muuten olla samoja henkareita kuin sinullakin, ne on myös tarjoustalosta ja olleet tosi hyviä. &hearts; &hearts;

 3. Metallihengarit on pahinta mitä paidoille / jakuille yms voi tehdä. Jättää helposti jälkensä kun on niin ohut. Valitettavasti. Mutta tuo naulakko on ihana. Hieman haaveilen sitä nuoren huoneeseen, saisi aina kouluvaatteet valmiiksi, mikä voisi hieman nopeuttaa aamuja.

  1. Maria.R: Meillä vaatteiden kierto on niin nopeaa, että vaatteiden ei tarvitse muutamaa päivää pitempään roikkua yhtäjaksoisesti henkarissa. Naulakko on aivan mahtava varsinkin seuraavan päivän vaatteiden esillelaittamisessa valmiiksi. 🙂

  1. Elina: Kartellin pöydän myin ja tuolit on varastossa. 🙂 En tiedä myynkö Victoria Ghost-tuoleja. En ainakaan just nyt vielä, mutta katsellaan millainen fiilis tässä syksyn ja talven mittaan tulee. 🙂

  1. JereVii: MInäkin tykkään. 🙂 Ja vaikka henkarit on mustat, niin koska ne ovat hyvin ohuet niin ne ikäänkuin sulautuvat Loop-naulakkoon eivätkä hyppää silmille. 🙂

 4. Mun mielestä teille sopisi myös mustavalkoinen matto olohuoneeseen, esim ikean stockholm tai annon pandora 😉

  1. Marke: Mustavalkoista mietin kesällä, mutta en löytänyt tarpeeksi suurta kokoa olevia mattoja, joissa olisi valkoinen väri ollut valkoinen. Villamattoa en uskalla ostaa, kun tyttö on vähän herkkä villalle ja koira saisi hepulin. 😀 Koira siis hullaantuu kaikesta villasta ja oikein piehtaroi villaisissa torkkupeitoissa ja tyynynpäällisissä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *