Kolme pientä elefanttia marssi näin…

Halusin lisätä tytön huoneeseen vielä extraripauksen mustaa väriä, jotta keltaisen tehostevärin kontrasti tulisi paremmin esille. Keltainen kirkastuu nimittäin silmissä, kun viereen laittaa mustaa. Valkoisenkin kanssa se on toki kirkas, mutta musta väri tuo vielä paremmin esiin keltaisen räiskyvän raikkaan ominaisuuden. 🙂

P1016928.jpg

Musta diy-jakkara toimii yöpöytänä ja tuplakuplan valaisin sopii sen päälle aivan täydellisesti. Sängystä löytyy viikko sitten Kodin1:sen kantisalesta ostamani musta-valkoinen Finlaysonin Elefantti-pussilakansetti tyynyliinoineen. Sängyn yläpuolelle vaihdoin kahden keltaisen Dots-ripustimen tilalle mustan ja valkoisen, jotta kolmen Dotsin koplassa on huoneen kaikki värit huomioituna. 🙂 

P1016918.jpg

P1016930.jpg

Lego-laatikoista löytyy samat värit kuin muualtakin huoneesta ja tällä kertaa ne on pinottuna sängyn päädyssä. Lego-lootat seikkailevat huoneessa ristiin rastiin ja niitä olemme hyödyntäneet myös Prinsessa-legolinnan rakentamisessakin tekemällä niistä valtakunnalle suojamuurit. 😀

P1016933.jpg

Ja tältä näyttää keltainen piristysruiske keittiöstä katseltuna. <3 <3 <3 Edelleen tykkäämme tytön kanssa keltaisesta seinästä yhtä paljon kuin keväällä ja nyt synkeän syksyn ja talven koittaessa toivon että se tuo aurinkoista mieltä leikkeihin. 🙂

Muutama sisustusidea on tällä hetkellä työnalla ja yritän miettiä miten saisin toteutettua edes toisen niistä. Löysin jättikokoisen valokuvakehyksen viimeinkin ja haluaisin sen nojaamaan seinää vasten lattialle, mutta vapaan seinätilan puute aiheuttaa probleeman. 🙂 Kehys on siis vielä kaupassa, mutta kipaisen sen hakemaan jos saan ratkaistua tilaongelman. 

Aurinkoista lauantaita kaikille! <3

Ps. Päivällä luvassa toivepostaus laajakuvilla varustettuna. 🙂

17 kommenttia “Kolme pientä elefanttia marssi näin…

 1. On kyllä piristävä yhistelmä tuo kelta-valko-musta! Toivottavasti et ihan heti kyllästy 😉 (ja toivottavasti en itekään kyllästy keltaseen, sitä on alkanu ilmestymään sisustukseen :D)

  1. Riikka: Niin on. 🙂 Musta ja keltainen on kyllä aivan mielettömät yhdessä, keltaisesta tulee todella kirkas ja mustasta tosi intensiivinen pikimusta. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   En usko että tytön kanssa ainakaan ihan hetkeen ollaan kyllästymässä (minun tapauksessani ihme kyllä, hihiii :D). Ensi kevääseen nyt ainakin mennään keltaisen kanssa enkä usko että keväälläkään tulee vielä tarvetta vaihdella väriä. 🙂

  1. Meiju: &hearts; &hearts; &hearts; Ihanaa lauantaita sinulle myös! 🙂 Upea auringonpaiste on ulkona. &hearts;

 2. AIVAN IHANA!!! TODELLAKIN TOIMIIIIII!!! &hearts; &hearts; &hearts; Ihan teidännäkönen koti 🙂 Omakin silmäni alkaa tykästymään tuohon keltaiseen, vaikka meinaankin pysyä siinä kannassa, että vaaleanpunavalkoinen säilyy meillä Erinillä edelleen 🙂

  1. Suvi: Vaaleanpunainenkin on ihana, meillä oli Avan vauvavuosina vaaleanpunavalkoista harmaalla ryyditettynä ja tykkään siitä edelleen kovasti. Mutta keltainen on vienyt sydämen sekä minulta että tytöltä. 🙂

   1. ankie: Makuasioita, osa tykkää ja osa ei. 🙂 Kaikki ei pidä keltaisesta ja toisaalta minäkään en omaa kotiini halua kaikkia värejä, jotka ehkä toisten mielestä ovat maailman parhaita. Keltainen seinä on ollut meillä jo jonkin aikaa tytön huoneessa, joten en itse miellä sitä uudeksi asiaksi, viitaten siis siihen että nyt ei mennä parempaan suuntaan. 🙂 Keltaista on tosiaan tytön huoneessa ja pyrin aina otsikoimaan lastenjuttuja koskevat postaukset sellaisella tavalla että otsikosta jo näkee että kyse on tytön huoneesta tai hänen tavaroistaan. Skippaa siis jatkossa nämä postaukset välistä. 😀 <br />
    <br />
    Minulla on tuttu jonka työpaikalla oli myös yksi keltainen seinä ja hänkään ei pidä keltaisesta enää yhtään. Johtuneen varmasti osittain ainakin siitä mielleyhtymästä keltaisen värin ja työn yhdistelmästä. Aika harva haluaa oman kodin muistuttavan työpaikan tiloja. 🙂 Hän ei voi enää käyttää edes keltaisia vaatteita, keltainen tulee hänellä niin pahasti korvista ulos. 😀

  1. Jane: &hearts; Huone ei ole vielä kokonaan valmis, kun sieltä puuttuu kaappia tms. 🙂 Päätin että tuunaan tytölle kaapin itse, joten voi olla että menee vielä tovi ennen kuin voin sanoa huoneen olevan &quot;valmis&quot;. 🙂

 3. Tuli mieleen, että ilmeisesti asunnon ovet on uusittu ja on siis laitettu tuollaiset peiliovet perinteisten tilalle? Peiliovethan ovat tyyliltään enemmänkin romanttisia kuin moderneja ja skandinaavisia. Onko teillä jäänyt noita vanhoja ovia jemmaan vai olivatko nuo valmiiksi asunnossa? Kun ainakin minun silmään tuo ovien tyyli riitelee sisustuksellisesti muun kanssa…

  1. Krisse: väliovet uusittiin listarempan yhteydessä 2010. Peiliovet olivat oma valinta ja tykkään niistä kyllä edelleen. Mielummin peiliovet kuin perinteiset laakaovet. Toki jotkin erikoisovet vaakalistoilla olisi tosi hienot, mutta en usko että tulen vaihtamaan väliovia ainakaan pariin vuoteen. Keittiöremppa on kaikista akuutein fiksattava. 😀

 4. Onko teidän ruokapöydän jalat Hayn pukkijalat? Oletteko teettäneet siihen eeikseen levyn? Osaisitko antaa vinkkiä, minkä kokoisen pöytälevyn pukkijalat tarvitsevat minimissään? Tarkoituksena olisi neljän hengen pöytälevy Hayn jalkoihin.

  1. Veera: on Hayn pukkijalat. 🙂 pöytälevynä on Anttilan korkeakiiltovalkoinen Frost-pöydän kansilevy. Yksi pöydän omista jaloista meni rikki ja korvasin jalat näillä pukkijaloilla jotka ostin alunperin tytön vaatesäilytystä varten. Tykästyin kuitenkin tähän yhdistelmään ja ainakin toistaiseksi mennään tällä eteenpäin. :)<br />
   <br />
   Meidän pöytälevy on muistaakseni 80x150cm ka sen pienempään ei pukkijalat minusta sovi. Nyt mahtuu hyvin kuusikin ihmistä ruokailemaan pöydän ääreen eikä jalat kolise pukkijalkoihin. Optimaalinen koko neljälle voisi minusta olla 80×150-160cm. 🙂

 5. Eikös tuonne tytön huoneeseen sopisi nyt musta Lack-hylly vielä paremmin kuin tuo valkoinen? 🙂

  1. jepujee: Musta hylly sopisi kyllä, mutta minä aion ottaa nuo hyllyt kokonaan pois. 🙂 Seinälle piti rakentaa avohyllyratkaisu Lackeistä silloin kun keväällä aloin maalailemaan makkaria ja vaihtamaan seinien sävyjä. Vanhat hyllyt jäivät siksi paikoilleen silloin. Lack-seinää ei kuitenkaan tule, joten muinaisjäänteenä seinällä olevat hyllyt saavat nekin lähteä heti, kun saan energiaa ja aikaa kantaa maalipurkit kotiin ja alkaa hommiin. 🙂

 6. Voi että mie olen jahistanut noita mustia elefantteja kans!! Meillä ei niitä yllättäen kaupoissa ole.. Netiss sit taas hinnoissa isoja eroja. Kokoa en ole vielä pättänyt.. Tytöllä vielä pikku peitto enkä oikein viittis siihen ostaa, kun menevät sit vaan niin vähän aikaa. Ehkpä siis se normikoko.. <br />
  Paljonko maksoivat alessa ja onkohan ne vielä tarjouksessa?

  1. Nappis: Meillä on iso peitto ja pussilakan siinä ja peitto on taiteltu kaksinkerroin tytön sänkyyn. 🙂 Toimii hyvin päiväpeittona ja peittonakin. En tiedä onko Anttiloissa enää alessa, mutta maksoin aikuisten kokoisesta pussarisetistä 31 euroa ja rapiat. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *