HAY Tray tarjotinpöydät

Hayn Tray-tarjotinpöytiä on olohuoneessa nyt kolme. 🙂 Minusta teräksiset kalusteet ja valaisimet ovat lähes poikkeuksetta aina kauniimpia mustana kuin valkoisena ja päätin joskus muinoin, että jos musta väri tulee vielä joskus omaan sisustukseeni, niin Tray-pöytä on yksi harvoista mustista kalusteistani. 🙂 

Pp1017079.jpg

Pp1017068.jpg

Hylkäsin valkoisen keskikokoisen Tray-pöydän mustaksi maalaamisen ideani liian riskialttiina tuunausprojektina. Ruiskumaalaamalla pöytään olisi saanut kauniin ja tasaisen mustan maalipinnan, mutta itse kun olen pelkän pensselin varassa niin maalijäljestä ei olisi todennäköisesti tullut tarpeeksi siisti ja tasainen. Siksi turvauduin kaupan antiin ja kannoin kotio mustan Trayn. 🙂

Pp1017073.jpg

Ppp1017090.jpg

Muutamia kommentteja tuli eilisiin postauksiin, joissa kysyttiin pöytien tarkoitusta. Meillä pöydät toimivat laskutasona tee- / kahvikuppia, läppäriä, kaukosäätimiä yms. varten ja myös rahina olen hyödyntänyt yhtä pienempää pöytää laittamalla koristetyynyn siihen päälle pehmusteeksi. 🙂 Kaksi pöytää (iso ja pienempi) ostin siksi että ne ovat yhdessä isoon sohvaan suhteutettuna oikeassa mittakaavassa ja kolmas eli musta pöytä on lisäextraa luomassa kontrastia ja olemalla vaan kaunis sisustuselementti. <3 

Ppp1017088.jpg

Muutama lukija kyseli myös syitä, miksi pöydät ovat tyhjillään. Pöydille en toistaiseksi voi tehdä mitään kovin kummoisia sommitelmia, johtuen 3-vuotiaasta pikkuneidistä joka kyllä äkkiä vie tavarat omiin leikkeihinsä. 🙂 Kukkamaljakon tai kynttelikön voi korkeintaan laittaa pöydälle, mutta usein joudun turvallisuussyistä nekin siirtämään jossain vaiheessa päivää sivummalle, jotta leikkien lomassa ei tapahdu vahinkoa. Tyttö kun tuosta kasvaa niin enemmissä määrin voin mataliakin tasoja hyödyntää sisustuksen viimeistelyssä. 🙂

Pp1017084.jpg

Pöytiä voi ryhmitellä monella tavalla, joko limittäin, lomittain, vinottain tai laittamalla ne yhteen jonoon kuten minä. 🙂 Meidän olohuoneen malli on hieman pitkulainen ja sohva noin 100cm syvä, joten sohvan ja tv-tason väliin jää vain 210cm. Olosuhteiden sanelemana en voi syvyyssuunnassa juurikaan pelailla pöytien asettelun kanssa, koska tyttö tykkää tanssia ja hypähdellä pitkin kotia ja haluan että siihen on tilaa. Turvallisuus kotona on tärkeämpää kuin sisustuksen kauneus ja totuus on, että metallinen teräväkulmainen tarjotinpöytä aiheuttaa kyllä rumaa jälkeä, jos siihen kompastuessaan kopsauttaa päänsä. :/ Riehumista ja remuamista rajoitan kyllä sisätiloissa, varsinkin jos meno menee överiksi, mutta tanssiminen on aina sallittua vaikka onkin tilaa vievää. 🙂 Useamman kerran viikossa siirrän pöydät kokonaan sivuun, jotta neiti saa koko olohuoneen lattiapinta-alan tanssiareenakseen. 🙂

Pp1017066.jpg

Pp1017075.jpg

Trayn pöydät ovat kyllä kaikinpuolin loistavia. Kaikista eniten tykkään tuosta jalustasta, joka on ilmava ja siro. Pöydät sopivat sekä romanttiseen sisustukseen ruusukimppuineen ja kosmetiikkarasioineen, että poikamiesboksiin kaukosäätimien ja konjakkikokoelman alustaksi. 😀 Pöytä itsessään on ajaton, se ei osoita mitään tiettyä vuosikymmentä vaan voisi ihan hyvin olla peräisin 40-luvulta, 70-luvulta, vuodelta -95 tai 2013. Tällä hetkellä pöydällä on trendileima ja se on kuuminta hottia, mutta uskon ja vannon että kymmennen vuoden kuluttua kyseinen pöytä ei ole lainkaan out of style. Se vaan ON. 🙂 Vähänkuin Artekin perusjakkarat, joita on löytynyt kodeista jo kymmenet kymmenet vuodet sisustustyyleistä ja asukkaiden lukumääristä riippumatta. 🙂

Mietimme just tytön kanssa olisiko tarpeeksi intoa ilmassa uimahallille lähtemiseen, vai tyydymmekö vaan puistoilemaan… Ulkona on ihanan aurinkoinen ilma, joten taidamme kallistua puistoreissun puolelle. 🙂 Nauttikaa kivasta päivästä! <3

22 kommenttia “HAY Tray tarjotinpöydät

  1. Nina: voittajat arvon ja julkaisen alkuillasta kun ehdin laittamaan loputkin nimet Exceliin. 🙂

 1. Mullakin on ostoslistalla tray-pöytä. Odottelen vaan ensin, josko FDS:iin tulisi joku tarjous (yleensähän siellä sellaisia on ennen joulua).<br />
  <br />
  Tohon pöydän päälle sopisi hienosti iittalan nappula kynttilänjalat =)

  1. Nina: Myös Stockmannin nettikauppaa kannattaa kyttäillä -20% kampanjan toivossa. 🙂 Siellä siis myös Hayn Tray-pöytiä nykyisin myynnissä. :)<br />
   <br />
   Nappulat on ihania! &hearts;

 2. Mä oon aivan ihmeissäni (ja kateellinen 😀 ) kun joku pystyy tehdä päätöksiä noin nopeasti. Mä oon pähkäillyt meille sopivaa sohvapöytää jo lähemmäs neljä vuotta. Ja vieläkin ollaan ilman. Tray onkin yksi ihana vaihtoehto, mut.. mut..

  1. avista: Mie olen aika vauhdikas joskus päätöksien teossa, mutta myönnettävä on että on kyllä juttuja joiden kanssa pähkäilen liiankin pitkään. 🙂

 3. itse tuota pöytää olen jo pitkään harkinnut ostavani. en vaan osaa päättää kumman kokoisena. keskikokoinen vai se pienin ja kuinka pieni se pienin oikeastaan on? onko nuo pöydät muuten kovin painavia?

  1. Ruut: Se pienin koko on todella pieni, enemmän koriste kuin pöytä. 🙂 Keskikokoinen on minusta tosi kiva, se on 40x40cm. Pitkulainen korkeampi pöytä on myös tosi kaunis, sitä meillä ei ole. :)<br />
   <br />
   Pöydät painaa jonkin verran, muutaman kilon, koosta riippuen. Ulkonäköönsä verrattuna painoa on paljon, mutta hyvin jaksaa nostella ja siirtää niitä yksinään silti. 🙂

 4. Nuo on niin ihanat! Minäkin haaveilen tuosta hay:n tarjotinpöydästä 😛 En vain tiedä minkä kokoisen ja kumman värisen ostaisin 🙂

  1. riituli: Väri- ja kokovalinta on vaikeaa kun ne on kaikki omalla tavallaan niin ihania. &hearts; Pitkulainen korkea pöytä on muuten kanssa tosi ihana, melkein kivempi kuin 60x60cm kokoinen isoin neliö-pöytä. 🙂

 5. Minusta kyllä kaksi valkoista pöytää oli parempi vaihtoehto. Nyt alkaa näyttää…hmm…hayn myymälältä. Ehkä liika on kuitenkin liikaa?

 6. On nuo pöydät kyllä hienoja! Pysyykö tuo tarjotinosa hyvin paikoillaan? Minusta kuitenkin kaksi olisi riittänyt, nyt tulee vähän sellainen fiilis niin kuin olisi huonekalukaupassa. Ei siinä, voisin kyllä yhden noista ostaakin itselleni jos sille paikka löytyisi täältä pikku yksiöstä 😀 mutta oletko miettinyt tavaroiden määrää viime aikoina? Noista yleiskuvists huomaa että sitä alkaa olla taas aika paljon. Tai sitten se on se musta väri joka täyttää tilaa valkoista nopeammin 🙂

  1. ada: Pöydät painavat aika paljon ja pysyvät tosi hyvin paikoillaan. Tarjotinosa pysyy myös, jalustan ja tarjotinosan välissä on pienet silikonityynyt, jotta tarjotin pysyy napakasti paikoillaan. 🙂

 7. Musta tuo hyvää kontrastia, mutta kolme pöytää on liikaa…<br />
  Olisit ostanut jotain muuta kivaa samalla rahalla 🙂

  1. Riikka: Minusta rahani menivät juuri oikeaan kohteeseen ja tykkään kovasti kaikista pöydistäni musta mukaanlukien. 🙂

 8. Kaikkea ne ihmiset kyseleekin! &quot;Miksi sinulla kolme tuota ja tuota? Miksi sinulla ei ole tarjotinpöydillä mitään? Miksi sinulla ei ole kuvia kehyksissä?&quot; … Huhhuh! Oikein väen vängällä pitää saada jotain huomauteltavaa. Toivottavasti omasta blogistani ei tule koskaan niiiin suosittua, että kerään arvostelijoita ja kiusankappaleita… Miulla ei aivot jaksaisi moista kuunnella. :F Onneksi sinä jaksat ja pidät vielä blogiasi. :)<br />
  <br />
  ps. Näyttää todella kauniilta!

  1. Cherry: Mielipiteitä on ihan mielenkiintoista kuulla, joten täältä bloggaajan näkökulmasta katsottuna olen ihan hyvilläni että lukijat uskaltavat ja haluavat ilmaista omia fiiliksiään. 🙂 Mielipiteet jakautuvat yleensä puoliksi puolesta ja vastaan ja tiedän aika tarkalleen mistä itse tykkäilen, mutta joskus olen saanut todella hyviä pointteja jotka ovat pistäneet miettimään. 🙂 <br />
   <br />
   Kiitos!! &hearts; Ja kiitos kivasta kommentistasi myös! &hearts; 🙂

 9. Hay Tray on kyllä ihanan kepeän näköinen, johtunee varmaan sirosta kehikosta. Kuvasta on vaikea hahmottaa kehikon paksuutta, tasan 1 cm? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *