Kodikkuutta olohuoneessa

Illan ohjelmassani oli makuuhuoneen ikkunaseinien maalaaminen valkoiseksi, mutta en päässytkään maalauspuuhiin koska unohdin ostaa kaupasta uuden rajainpehmusteen. Ikkunasyvennyksien maalaaminen pensselipelillä on liian työlästä, joten huomenna sitten uusintayritys. 🙂 Makuuhuonepostausta joudutte vielä hetken odottelemaan, ja sillä välillä postaankin teille lisää olkkarikuvia. Makuuhuoneesta siirtyi maalaamisen ajaksi Malm-lipasto olkkariin ja olohuoneen yleinen fiilis muuttui heti. 🙂

Pp1017172.jpg

Yhdellä pienehköllä kalusteella sai tunnelman kotoisemmaksi ja olohuone on lipaston kanssa enemmän pesämäinen. Melkein tekisi mieleni jättää lipasto tuohon sohvan viereen vähäksi aikaa makkarin seinien valmistumisenkin jälkeen. 🙂

P1017182.jpg

Pp1017175.jpg

Löysin muuten viimeinkin sen jättikokoisen kehyksen, josta teiltä kyselin vinkkejä kuukausi takaperin. Kodin1:stä kehotti useampikin vinkkaaja katsomaan ja sieltähän se sitten löytyi. 🙂 Kehyksen koko on 70x90cm ja siihen on tulossa Ylva Skarpin printtijuliste. <3 <3 <3 Seinällä olevat Lack-hyllyt korvaan jossain vaiheessa tavallisilla tauluhyllyillä, koska ne ovat sirommat. Tauluja / kehyksia tulee kahteen kerrokseen epäsymmetrisesti. Teen tästä teille oman postauksen myöhemmin, koska tarvitsen teidän apuanne mielipiteiden muodossa. 🙂

Pp1017185.jpg

P1017168.jpg

Yllä oleva tummahko kuva on hieman epäonnistunut otoksena, mutta tykkään tosi paljon sen tunnelmasta. Kellastuneet puunlehdet, jotka vilkkuvat ikkunan takana ovat piste iin päälle. <3 <3 <3

Pp1017169.jpg

Pp1017161.jpg

Joskus sisustuskuville voi käydä, kuten tässä viimeisessä kuvassani, hihiii. 😀 Puitteet ja valaistus ovat ok, kuvaajana linssin läpi katsoen on minusta kaikki ihan jees ja sitten vaan räps. Koneelta kun katselin näitä kuvia valitakseni ne pari parasta blogiin lisättäväksi, huomaan että kuvassa tapahtuu yllättäviä asioita. 😀 Koiraneiti Miffe se siellä haukottelee, vaikka näyttääkin siltä että Miffellä on pari valittua sanaa sanottavana kuten Lo-pe-TAAA!!!. 😀 😀 

Mukavaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

17 kommenttia “Kodikkuutta olohuoneessa

 1. Lipasto sopii paremmin makkariin, minun mielestä ;). Ja tosiaan, tauluhyllyt on tosi kivoja, minusta paljon kivemmat tauluille kuin lack-hyllyt :). Ensin en tykänny nuista hayn (?) pöydistä, tai lähinnä siitä kun oli kaks valkosta ja yks musta. Nyt kun oot siirtäny toisen valkosen sohvan viereen, niin mielestäni istuu paljon paremmin!

  1. Riikka: niin sopii ja siellä sen oma paikka onkin. 🙂 minusta lipasto on kuitenkin tosi kiva myös olkkariin puolella ja olohuoneeseessa on nyt aivan erilainen fiilis kuin ilman lipastoa. :)<br />
   <br />
   Lipaston takia siirsivät sohvaa lähemmäs ikkunaa, eikä kolme pöytää enää mahtunut kunnolla vieretysten. Siksi yksi pöytä on jemmattuna sohvan toisessa päässä laskutasona ja se toimii sielläkin oikein hyvin. 🙂

 2. Nyt mä vasta huomasin/hokasin, missä on sun xl tuplakupla? Ylva Skarpin juliste kotiutui meillekin noin kuukausi sitten ja tykkään siitä kovasti, saa nähä onko sulla sama teksti ;)<br />
  <br />
  Kivalta näyttää olkkari, otakko lähikuvaa hyllystä, olet niin kivasti asetellut nuo kehykset ja nuo kehyksien tekstit kiinnostaa myös ;)<br />
  <br />
  Niin ja sänky ja yöpöydät meni alle viikossa kaupaksi. Uuden sängyn tilasin perjantaina, yöpöytiin odotan alekoodia, jospa sellainen pian ilmestyisi 🙂

  1. Johanna: iso tuplis on tytön huoneessa kun tarvitsin sinne enemmän valoa. Yritän juuri etsiä uutta halogeeni- tai energiansäästölamppua jonka max wattimäärä sopii Myy-kattolamppuun. Nyt siinä on tavallinen 25w hehkulamppu on se ei valaise oikein mitään.<br />
   <br />
   Jesjes, loistavaa että meni kaupaksi ja vielä noin nopsaan. 🙂 onko uudella sängyllä kuinka pitkä toimitusaika? Joudutteko olemaan pitkään ilman? Millaisia yöpöytiä olet ajatellut? 🙂

  2. Pidän peukkuja, että uusi lamppu löytyy pian. Tiedän tunteen, kun valaisin ei valaise tarpeeksi, se on ärsyttävää :(<br />
   <br />
   Todellakin, ilmoitus kun ehti olla esillä tunnin, oli tullut spostiin jo kolme yhteydenottoa. Yhtään ei tarvinnut tinkiä, kun halukkaita oli niin monta. Uutta joudutaan odottamaan 2-3 viikkoa, nyt nukutaan patjojen päällä lattialla. Mies tykkää kun vaimo sisustaa :0) Yöpöydiksi saan pitkään haaveilemani Hayn trayt valkoisina. En malttaisi oottaa, että kokonaisuus on valmis 🙂

  1. Ansku: Hihii, Miffe ei kovin paljoa tykkää kamerasta ja räpsyttelystä, joten 99% varmuudella siirtyy aina rauhallisemmille vesille loikoilemaan. Mutta lupaan että yritän Miffeäkin saada kuviin jatkossa useammin. 😀

 3. Tuo keinu on kyllä ihan loistava idea! Ja sopii myös sisustukseen. :)<br />
  Miten sinä tuosta noin vaan siirtelet isoja lipastoja paikasta toiseen?

  1. Mari: keinu on aivan ihana. &hearts;&hearts; Se on yksi meidän suosikkijutuista kotona ja kovassa käytössä. :)<br />
   <br />
   Lipasto piti saada pois makkarista jotta pääsen maalaamaan, joten otin laatikot pois ja kannoin lipaston rungon olohuoneen puolelle. Taktiikkana minulla oli, että kannoin sen sivuttain, toinen lipaston kyljistä nojasi minua vasten ja käsillä nostin vastakkaisen sivun hieman ilmaan. Toisella jalalla avustin kuljetusta. 🙂 Hätä keinot keksii jos ei apua ole saatavilla. 🙂

  2. Toimivaksi keinoksi on havaittu myös matolla hilaaminen, jos ei saa otettua / on liian painava. Lipasto vaan paksun maton päälle, reunoista kiinni ja menoksi! ..Tosin en ehkä kokeilisi sitä millään Pappelinan muovimatolla, voi venyä pilalle ja liian ohuella matolla jäädä lattiaan jälki… 🙂

 4. Kaunista on! Minustakin kaksi pöytää näyttää paremmalta. Eikä minun silmääni oikein lipasto sovi samaan joukkoon, mutta makuasioista on turha kiistellä ja kokonaisuus on kaunis!

  1. Vekarus: Lipasto on tilapäisesti olkkarissa ja siirtyy takaisin makkariin kun saan seinät maalattua, viimeinkin. 😀 minusta lipasto on kiva noinkin ja olohuoneen yleinen fiilinki muuttui totaalisesti lipaston ilmestyttyä sohvan viereen. Hassua miten yhdellä kalusteille saa noin suuren muutoksen aikaan. 😀

 5. Hei! <br />
  <br />
  Aivan ihana blogi. Tykkään kovasti. Hay tray pöydät on todella kivan näköiset. Kaunis koti teillä ja tuo musta tuoli nojalla aivan mielettömän upea. TAHTOO tuollaisen :-D. Mukavaa syksyä!!!!<br />
  T.Blogiasi ahkerasti seuraava Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *