Mustavalkoinen maanantai

Innostuin somistamaan mustavalkoisen keittiönurkkauksen laittamalla Pappelinan valkoisen käytävämaton tammiparketin peitoksi. <3 <3 <3

Pp1017143.jpg

Pp1017148.jpg

Pp1017154.jpg

Valkoinen väri on vuodesta toiseen yhtä kaunista katseltavaa, valkoista ei voi koskaan olla liikaa minun mielestäni. 🙂

Eilen iltainen matonpuhdistuspostaus peruuntui, koska tahrakuvat epäonnistuivat, enkä voinut ottaa toisintoa niistä onnistuneen puhdistuksen jälkeen. 😀 Koiraneitimme Miffe oli käynyt taas roskakaapissa penkomassa ja levittänyt suodatinpussin puruineen lattialle. Kahvinporoisilla tassuillaan oli mennyt tepastelemaan olkkarin paperinarumatolle ja ruskeat rinkulajäljethän siitä jäivät. Vanishin matonpesuun tarkoitettu vaahtosuihke auttoi ja sain tahrat onneksi pois. 🙂 Tältä näytti putsattu ja kuivumassa oleva tahrakohta yhdestä tassunjäljestä:

Pp1016948.jpg

Käytin hyödykseni kahta Sinin mikrokuituliinaa, ensimmäisen liinan kastelin nihkeäksi ja hankasin pyörivin liikkein Vanishiä tahroihin ja tällä toisella puhtaalla ja kostealla liinalla “huuhtelin” Vanishin pois. Puhdasta tuli. 🙂

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Illalla tulossa postaus lähes valkoisesta makuuhuoneesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *