HAY Hee Lounge-tuoli

Hayn Hee -nojatuoli putkahti tänään päivällä ovesta sisään iiiisossa pahvilaatikossa. 🙂 Se löysi heti paikkansa minun lempparinurkastani, josta teinkin aamupäivällä teille inspiraatiopostauksen. <3 <3

P1017340.jpg

Tilasin tuolin Finnish Design Shopista maanantaina ja toimitus oli kyllä jälleen kerran nopea. Tuoli on sata kertaa hienompi omassa kodissa kuin kaupassa ja istuinmukavuus oli juuri niin hyvä kuin muistinkin. Tuoli ei ulkonäöllisesti vaikuta kovin mukavalta istumapaikalta, mutta mukavuus yllätti minut erittäin positiivisesti. Metallinen tuoli on paljaalle iholle hieman viileän tuntuinen, samanlainen kylmyysefekti tulee paljaiden säärien kanssa nahkasohvalle istumisestakin. Ensin tuntuu viileältä, mutta lämpenee nopeasti. Päiväunia tai pitkäaikaista usean tunnin mittaista istumista ei Heen nojatuolissa viitsi suorittaa, siinä kyllä tulee raitakuosi peffaan. 😀 Mutta kyllä tässä mielellään istuu katsomassa uutisia, Salkkareita tai muita maksimissaan tunnin mittaisia ohjelmia. 🙂 Tuoliin on saatavilla erikseen myytäviä pehmusteita, joilla istuinmukavuus paranee ja tuoli vastaakin sen jälkeen mukavuudeltaan mitä tahansa löhöilyyn sopivaa nojatuolia. 🙂

Pp1017350.jpg

Innostuin tekemään Picasan kuvanmuokkausohjelmalla “picaisen” muokkauksen. 😀 Mustavalkoistin ja pehmensin alla olevan kuvan ja minusta siitä tuli aivan ihana. <3 <3 <3 Aavistuksen verran tulee mieleeni 50-luvun fiilis. 🙂

Pp1017353.jpg

Pp1017342.jpg

Olisipa nyt se valkoinen lattia! <3 <3 <3 Vaikka tuohan tammiparketti ihan kauniisti lämpöä sisustukseen. 🙂

Illalla tulossa vielä yksi postaus, ja varsinkin Habitare-messuille suuntaavien kannattaa olla kuulolla tuossa klo 21.00 aikaan. 🙂 Palaillaan siis ysin pintaan!

23 kommenttia “HAY Hee Lounge-tuoli

 1. Voih, tuo on mun ostoslistalla! Joskohan joululahjaksi saisi. Onnea ihanasta tuolista!

  1. Silja Maaria: Laita pukille kirje hyvissä ajoin väritoiveen kanssa. 🙂 Kiitos kiitos, tuoli on ihan huippu ja ihanan himmeän satiininen on mustan tuolin pinta. &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Siis onko olemassa juuri näihin tuoleihin tehtyjä pehmusteita? Missä niitä myydään? Itse en ole sellaisiin missään törmännyt, mutta mielelläni sellaisen hankkisin. Meillä on sama tuoli valkoisena ja olen pitänyt siinä taljaa päällä. Se vaan tuppaa istuessa valahtamaan.

  1. Hennis: On olemassa, googletuksella niitä löytyy ainakin toimistoon.fin sivuilta myynnistä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://toimistoon.fi/index.php/hay-hee-lounge-tuolin-pehmuste.html&quot; target="_blank">http://toimistoon.fi/index.php/hay-hee-lounge-tuolin-pehmuste.html</a><br />
   <br />
   Mustana on pehmustetta ainakin ja valkoisena olen nähnyt myös jossain ruotsalaisen lehden sivuilla kun kuukausi takaperin googlen kautta etsin tietoa ja kuvia Hay Hee Louge chair hakusanalla. 🙂

 3. Kirjoitin muutama viikko sitten sinulle pitkän (!) viestin, mutta törmäsin teknisiin ongelmiin ja viesti ei silloin lähtenyt. Nyt kirjoitan vaan muutamalla rivillä sanoakseni KIITOS. Oma putkiremontti/asunnon täysremontti (mm kettiön siirtyminen) ovat pitäneet kiireisenä viimeiset 6 kk ja sunnuntaina pääsemme takaisin rakkaaseen asuntoomme, joka näyttää täysin uudelta.<br />
  Olen saanut niin paljon inspiraatiota ja hyviä vinkkejä sinulta että halusin kiittää ja toivottaa sinulle ihanaa syksyä ja onnen hetkiä omassa kodissasi :)<br />
  <br />
  Jacita

  1. Jacita: Voi höh, tekniset probleemat on ärsyttäviä. :(<br />
   <br />
   Kiitos itsellesi ihanasta palautteestasi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; On kuin sokeria sielulleni kuulla että postauksistani olet saanut iloa ja inspiraatiota oman kodin laittamiseen. Se on nimittäin yksi bloggaamisen parhaista puolista, kun saa jakaa ja vaihtaa teidän lukijoiden kanssa ideoita ja mielipiteitä. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Aina olen yhtä häkeltynyt tälläisistä ihanista viesteistä. 🙂 Iso kiitos siis itsellesi kommentistasi. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa ja tunnelmallista syksyä &quot;uuteen kotiinne&quot;. &hearts;

 4. Tuon tuolin päälle passaa tosi kivasti talja! 🙂 Tuo on kyllä niin ihana tuoli!! Passaa tosi hyvin! 🙂

  1. jenni: valkoista taljaa olen suunnitellutkin siihen laitettavaksi kun ensi lumet joskus saapuvat. 🙂 Pehmoisen pörröinen tunnelma ja kynttilälyhty vielä siihen viereen, kuppi Marlin lemppariglögiä, pari piprua (eli siis piparia :D) ja hyvä kirja. Talvi-iltojen iloni, tästä haaveilen jo salaa vaikka syksykään ei ole kunnolla päässyt vauhtiin. 😀

 5. Vieläkö sinulta löytyy se ihana valkoinen nahkadivaani vai oletko jo ehtinyt laittaa sen lihoiksi? Täällä olisi kiinnostunut ostaja. 😉

  1. Jenppa: Se Blaze-divaani sai uuden kodin jo keväällä (vai oliko se alkukesää…), joten sitä minulla ei enää ole. Hieman samantyylistä divaania myy Veken Kaluste mustana ja valkoisena, jos juuri tuon tyyppiselle löhötuolille on sinulla tarvetta. 🙂

 6. Mä tykkään tästä tuolista TOSI paljon, aina istun siinä kun käyn keskustan Stockalla. Nykyiseen asuntoon ei vaan mahdu yhtään mitään :(. Vähän turhan matala tämä vaan on, mun makuun, mutta hyvä istua.<br />
  <br />
  Olen nähnyt näitä muutamassa kodissa ja kummassakin on ollut ihan perus Ikean taljat päällä. Niille on joku ompelus tehty, jotta talja pysyy paikallaan vaikka siitä nouseekin pois. Ne rusketusraidat peppuun tulee kyllä tosi nopeasti.

  1. lanttuleikkuri: Hihii, samalla tuolilla ollaan istuttu sitten monesti. 🙂 Minäkin olen istunut nimittäin joka kerta kun olen siellä käynyt, viimeksi keskiviikkona. 😀 Pakko oli mennä kokeilemaan miltä tuoli tuntui takapuolen alla vaikka omani olin tilannut FDS:ltä jo maanantaina. Minä olen sen verran lyhykäinen ja persjalkainen, että tuoli on korkeudeltaan tosi mukava. Kerrankin on tuoli, jossa ylettää koko jalkaterä maahan asti, eikä tarvitse roikottaa kinttuja. 😀 Ja reisien verenkierto ei lakkaa vaikka pitkäänkin istuisi, tosin takapuoleen tulee tunnin istumisen jälkeen paha raidoitus, tsekkasin nimittäin, hihiii. 😀 :D<br />
   <br />
   Itse meinasin omaan tulevaan perustaljaani ommella kuminauhan taakse nappikiinnityksellä. Sillä saa tuolin alakautta kiinnitettyä taljan paikoilleen suht huomaamattomasti. 🙂

 7. Ihana tuo tuoli! Itsekin yllätyin sen istumismukavuudesta. Sopii hyvin tuonne uuteen mustavalkoiseen ilmeeseen 🙂

  1. Carouselia: Istuinmukavuus on uskomattoman hyvä tuolin ulkonäköön verrattuna. Hyvin on suunnittelija miettinyt tuolin muotoilun, vaikka materiaali on tosi haasteellinen. 🙂

 8. Ihanaa, olet saanut tuolin jo nyt! Samaa mieltä istumamukavuudesta, mikå oli todellakin yllätys. Ja eikös sovi tuo lamppusi niin loistavasti tuolin kaveriksi. Kiitos vielä ohjeista!

  1. Vekarus: En malttanut odotella kauempaa. 🙂 Sain viime viikonloppuna hiottua uuden keittiön pohjan valmiiksi ja onnistuin tiivistämään toiminnot niin, että voin säilyttää tuon lempparinurkkani. Päätin viikonloppuna että maanantaina tilaan tuolin ja sekunttiakaan en päätöstä tässä viikon aikana ole katunut. Lamppu on aivan superhieno ja varsinkin tämän tuolin kanssa ne on kuin luodut toisilleen. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. veera: Koska se on kaunis ja tarkoitukseensa täydellinen. 🙂 Tuolissa voi istua ilman pehmustetta mukavasti vajaan tunnin ja asentoa vaihtamalla pitempäänkin. Tuoli ei missään nimessä ole siis epämukava, mutta eihän tuo tietenkään ole samanlainen kuin jokin muhkea ja pehmeä jättinojatuoli. Itse vertaisin tätä tuolia ruokatuoleihin. Ruokapöydän ympärille tulevat tuolit ovat lähes poikkeuksetta epämukavat pitkään istumiseen eikä niitä siihen tarkoitukseen ole tehtykään. Tämä nojatuoli kuuluu hieman samaan sarjaan, eli siinä istutaan se x-aika ja sitten jatketaan puuhia tai matkaa. Toimistojen aulatiloihin, eteiseen ja terassille tämä Hee-nojatuoli on nappivalinta. Leffojen katseluun ei, ellei katsoja ramppaa tunnin välein jääkaapilla tms. :D<br />
   <br />
   Hyvä tuoli tämä on kuitenkin kaikin puolin ja meillä enemmän sisustuksellisista syistä kuin mukavuussyistä. 🙂

 9. Mä olen kans haaveillut tosta tuolista yli vuoden päivät. Meillä vaan ei oikein ole täydellistä paikkaa sille…. Sinun kotiisi tuo tuoli sopii täydellisesti juuri tuohon kohtaan. Pääsee oikeuksiinsa eikä huku massaan 🙂

  1. Sofieshome: Tuo tuoli on kyllä sellainen kameleontti, että se muuntautuu tilan vaatimalla tavalla hyvinkin helposti. 🙂 Itse olen pöyritellyt tuolia ympäri kotia ja mihin tahansa sen laittakaan, niin aina se sopii paikoilleen kuin nakutettu. Ihan mieletön tuoli. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *