Lempparinurkkani säästyy :)

Nyt alkaa uuden keittiöni suunnitelmat olemaan melko hiotut ja ruokapöydälle jää paikka keskilattialle, missä on tähänkin asti majaillut. 🙂 Saan siis säilytettyä keittiön ikkunan edessä olevan seinähyllykokoelmani ja siihen sopivasti tilaa yhdelle pienehkölle löhötuolillekin. Jo alkuperäisenkin pohjakuvan mukaan ruokapöydälle on tässä asunnossa varattu paikka keittiön ikkunan edestä, mutta jostain syystä en tykkää että se on siinä. Koen että tila on ahdas ja sumppuinen. Ja tykkään seinällä olevista Lack-hyllyistä tosi paljon, niihin saa kauniisti esille kaikkea kivaa. 🙂

Tein kuvakollaasin lempparijutuistani, joista suurin osa meiltä jo löytyykin. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-07%20koht

 • Muuton musta ja valkoinen maustemylly
 • Artek Siena koristetyynynpäällinen
 • Eva Solo Cafe Solo -keitin
 • Hay Hee Lounge -tuoli
 • Clas Ohlsonin DIY-valaisin
 • Ikean Korkeakiiltovalkoiset Lack-hyllyt
 • Clas Ohlsonin musta kehys
 • Alessin teräskori
 • Eva Solon vesikarahvi mustalla takilla
 • Alessin sitruspuserrin
 • Artekin Siena pannulaput (ovat toistaiseksi teräskorissa)

Minulla on ollut viimeiset kolme päivää aivan järkyttävän karmea päänsärky ja olen itkua tihruttanut kun vointi on ollut niin huono. En ole pystynyt edes syömään, kun pelkkä ruoan tuoksukin saa vatsan vellomaan ikävästi. Nyt on olo parempi ja vaikka päätä särkeekin edelleen, on se niin pientä aikaisempaan verrattuna että elämä tuntuu taas normaalilta. 🙂 Blogikin kärsi hieman hiljaiselosta kun en pystynyt koneella olemaan, mutta kirin tänään kommentteihin vastaamisessa ja innosta piukeana näpyttelen teille erittäin todennäköisesti myös usemman postauksenkin. 😀

Ihanaaaaaa! 🙂 Aurinko paistaa, on perjantai ja vapaapäivä ja pääsen suht terveenä ja kivuttomana ideoimaan huomisillan ruokabileitä. 🙂 Aurinkoa päiväänne! <3 <3 <3

(Tuotekuvat: Artek, Hay, Eva Solo, Alessi, Muuto, Ikea, Clas Ohlson)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Lempparinurkkani säästyy :)

 1. Mä niin tykkään tästä sun uudesta sisustuksesta. Silmä lepää, kun katselee kuvia kodistasi. Musta ja valkoinen sopii todella hyvin yhteen ja tuo vähäeleisyys tekee siitä todella tyylikästä. Itselläni on ollut pidemmän aikaa projekti mielessä, että maalaisin samaiset tuolit, kun sinäkin mustaksi. Kun näin ne postauksessasi, aloinkin heti maalausurakan 🙂 Keltainen väri tyttäresi huoneessa on kiva piriste sisustukseen. Eli voisin asua kodissasi :Hauskaa viikonloppua sinulle!

  1. Tiia: mietiskelin tänä aamuna, että kuinka paljolta olisinkaan säästynyt, jos olisin 2009 kun aloin todenteolla laittamaan kotia kuntoon, säilyttänyt mustavalkoisen teeman. 😀 Tämä on ollut kyllä erittäin opettavainen ja kehittävä jakso elämässäni, kun koti on matkannut muutoksesta toiseen. En tiedä olisinko nyt niin tyytyväinen kuin olen, jos en olisi kokeillut välissä pehmeämpää ja koristeellisempaa tyyliä. Luulin nimittäin vuosia että se viime vuotinen sisustustyylini oli se minun juttuni, mutta olinkin väärässä sitten kuitenkin. 😀 Valkoinen on minun luottovärini sekä sisustuksessa että pukeutumisessa ja musta on kaikessa klassisuudessaan rauhallinen ja tasapainottava asia nykyisessä sisustuksessa. 🙂 niin tylsää kuin se ehkä monelle pitkään blogiani seuranneille onkin, olen löytänyt &quot;itseni&quot; ja sen seurauksena myös ympäristön jossa on hyvä elää. &hearts; värimaailman osalta en usko että muutoksia tulee tapahtumaan vuosiin, korkeintaan jotain pientä kausiväritystä tytön huonetta lukuunottamatta tulee olemaan tulevien vuosien osalta. 🙂 Ja vähemmän on enemmän, tällä motolla menen eteenpäin ja yritän pitää punaisen langan päästä kiinni hukkaamatta kultaista keskitietä. :)<br />
   <br />
   Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts;

 2. Sinulla on siis migreenikohtaus? Itselläni on migreeniä aika ajoin. Suosittelen hakemaan siihen lääkäriltä täsmälääkityksen niin säästyt pitkittyneiltä kohtauksilta. Pari tuttuani ovat joutuneet migreenin takia jopa sairaalaan tiputukseen.<br />
  <br />
  Kävin muuten tänään kurkkimassa samaista Hayn nojatuolia Finnish Design shopista 🙂 Se on ihanan kevyen näköinen. Itse nakkaisin siihen valkoisen lampaantaljan päälle.

  1. Taiga: Jonkin sorttinen migreeni tuo saattaa olla, mutta esiintyy sen verran harvakseltaan että toistaiseksi pärjään ilman lääkitystä. Osasyynä voi olla myös minun verenpaineet, jotka heittelee tosi paljon. Vähänkin jos stressaan, nousee alapaineet yli sataan. Ja vuorostaan aamulla herätessä paineet on liian alhaalla ja sykekin alhainen. Paineiden heittelevyyden takia ei voi oikein mitään lääkitystäkään käyttää, mutta olen oppinut onneksi tuntemaan omaa kroppaani sen verran että tiedän mistä milloinkin tuulee ja osaan kohtuullisessa ajassa korjata tilanteen. Tanssiminen on minulle henkireikä, joka auttaa aina silloin kun käyn stressin takia ylikierroksilla. :D<br />
   <br />
   Talja olisi ihana tuohon Heen päälle talveksi. Ja iso kynttilälyhty siihen viereen lattialle vielä, niin on talvinen tunnelmapesä luotu. &hearts;

 3. No voihan harmi siun päänsärkyä :((( Ootko käynyt lääkärissä (asiantuntevalla) noitten sinun päänsärkyjen kanssa? Ihan huolestuttaa. Jos kyse on migreenistä, niin kunnon reseptilääke ois ihan välttämättömyys. (Itselläni on ollu migreenikeho ja ei oo kyllä mitään hyvää sanottavaa siitä. Ihan järkkykamala sairaus.)<br />
  <br />
  No mutta iloisimpiin asioihin: mustavalkoinen sienna on minunkin lempparini &hearts; &hearts;<br />
  Mukavaa viikonloppua, rutistuksia siulle &hearts;

  1. Soili: Olen käynyt lääkärissä, mutta toistaiseksi lääkehoidolle ei ole katsottu tarvetta. Meillä on suvussa paljon migreenia, isossiskolla ja -veljelle tosi pahana aurallisena versiona joka saa tajun kankaalle. Itse olen yhtä kertaa lukuunottamatta selvinnyt ilman pökräilyä ja aika harvoin on oksennuskaan tullut. Yleensä se jää siihen ällöttävän ellottavaan vaiheeseen, että paha olo on, mutta sen kanssa pärjää nipin napin päivästä toiseen kunnes se laukeaa. Niskat on jumissa myös, joten osa viime päänsäryistäni voi johtua siitäkin. hartioiden vetreytys ja mopinvarsi-jumppa on auttanut vähäsen ja pahin jumitus on taas hetken poissa. :)<br />
   <br />
   Haleja takaisin! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ja ihanaa viikonloppua! &hearts;<br />
   <br />
   &gt;— iso lämmin halaus—&lt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *