DIY – Buy Now Keep Forever

Olin viemässä Artekin pahvilaatikkoa taloyhtiön pahvinkeräykseen, kun mieleeni putkahti idea laatikon kyljessä olevan sloganin hyödyntämisestä sisustuksessa. 😀 Siispä hissillä takaisin kotiovelle pahvilaatikko kainalossa ja leikkuuhommiin. 🙂

Pp1017382.jpg

Harmikseni olen hukannut mattoveitseni, joten jouduin leikkelemään paksun pahvin hedelmäveitsellä. 🙂 Irrotin kehyksestä takalevyn ja asetin sen pahvilaatikossa olevan tekstin päälle. Takalevyn reunoja pitkin leikkelin pahvin veitsellä ja viimeistelin reunat siistiksi saksilla. Voila, Artekin tunnuslause kehystettynä. 🙂

Pp1017380.jpg

Artek on tunnuslauseessaan sitä paitsi ihan oikeassa. 🙂 Tässä yritän itse petrata oman shoppailuni suhteen ja keskittyä hankkimaan kotiini jatkossa vain elämänmittaisia kumppaneita. 😉

Pp1017364.jpg

Ja tässä kuva vielä alkuperäisesta laatikosta, jossa eilen kannoin Kanto-telineen kotiini. 🙂 Joskus roska voi todellakin olla aarre ja itse olen todella tyytyväinen diy-tauluuni, joka on tavallaan ihan oikeaa “designia”. 🙂 🙂

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! <3

26 kommenttia “DIY – Buy Now Keep Forever

 1. Kiva idea! Onneksi et ehtinyt kuskata laatikkoa roskikseen saakka. Sit olisi huomenna ottanut pannuun kun olisit lähtenyt sitä sieltä dyykkaamaan takaisin ja se ei olisi enää ollut siellä… 🙂

  1. Dara: sanos muuta. 🙂 Hississä katsoin peilistä jä näin tuon laatikon kyljen missä teksti. Siitä se idea syntyi ja palasin hissillä takaisin ylös ja tuunailemaan. 🙂

 2. Taulu on aivan ihana, pitää täysin paikkaansa. 😀 Ei tulisi mieleen että noin kaunis on lähtöisin pakkauksesta. 😀 Pitäisi itsekin useammin miettiä mitä kaikkea voisi kierrättää noin.<br />
  <br />
  Ja nuo kengät kruunaavat kokonaisuuden &hearts; 😉

  1. Pesunalle: Ei kyllä ekana uskoisi että kyseessä on pala pahvilaatikkoa. 😀 Täytyy itsekin katsella jatkossa hieman tarkemmin &quot;roskia&quot;. Niistä voi nimittäin kehitellä aika helposti kaikkea kivaa sisustukseen. Lasipulloistahan on nyt trendikästä tehdä pöytävalaisimia ja niihin myydään sopivia osiakin että itse voi tuunailla tyhjistä lasipulloista lamppuja. Clas Ohlssonilta ainakin löytyy lampun osat pulloon laitettavaksi. 🙂 Ja korteista ja lehtien kuvista / mainoksista saa myös tauluja. 🙂

  2. Jonna: Minustakin tuo on tosi hieno. 🙂 Ja ironiaa on ilmassa ihan tarkoituksella muutamaankin asiaan liittyen. 😉 <br />
   Usko pois, meitä on muitakin ja itselläni on ilo tuntea samanhenkisiä ihmisiä (harmi että eivät ole kiinnostuneita bloggaamaan), joiden kanssa voin jakaa vaihtelunhaluisia ajatuksia ja ideoita. 🙂 Jotkut vaihtelee sisustusta usein, toiset joskus ja osa ei koskaan. Makuja on monia ja monella maku vaihtuu vuosien varrella. 🙂

 3. Mulla on ollut päässä toi täysin sama idea. Ois vaan pitänyt ensin ostaa jotain Artekia uutena, et ois saanut toteutettua. Ois tullut pelkälle taululle kova hinta 🙂 No ehkä sit joskus.

  1. Anna: Olisi kyllä pahvilootalla hintaa. 😀 Voithan kysellä jos tyhjän pahvilaatikon saisi myymälästä joka myy Artekia? Luulen että tyhjän laatikon saa helposti ja saisit siekin toteutettua tämän saman idean. &hearts;

 4. Haha, onneksi tajusit ennenkuin pahvilaatikko oli mennyttä 🙂 Ja tuo kehyshän on tekstille ihan täydellisen kokoinenkin! Todella tyylikäs lopputulos.

  1. Kaisa J: Läheltä liippasi. 😀 Onneksi en ehtinyt sitä roskalaatikkoon asti viemään ja kehys on tosiaan ihan perfekto tuohon tekstiin. 🙂

  1. Jennifer: &hearts; &hearts; &hearts; Tämä idea tuli mieleen kuin salama kirkkaalta taivaalta. Olin nimittäin hissillä juuri viemässä tätä litistettyä pahvilaatikkoa roskikseen kun katsoin peiliin sukiakseni etuhiuksia ja pahvilootan teksti oli peiliin päin. Näin mielessäni tämän tekstin kehystettynä ja alakertaan päästyäni painoin hissin suoraan takaisin kotikerrokseen. 🙂 Sellainen hissiajelu. 😀

 5. Mietin tuota samaa, kun eilen näin pahvilaatikon kuvissasi. 😀 Tosi kivan näköinen! 🙂 Onko sulla muuten vielä sitä anttilasta ostettua ihanaa valkoista lepotuolia? 🙂 Itselläni olisi sellainen etsinnässä, mutta mistään ei meinaa löytyä. 🙁

  1. Maiju: Onneksi minä keksin idean viime tipassa enkä vasta sen jälkeen kun laatikko olisi ruttaantuneena pahvinkeräyksessä. 🙂 Hilkulle meni. :)<br />
   <br />
   Anttilan Blaze-divaania minulla ei enää ole. Se sai uuden kodin loppukeväästä.<br />
   <br />
   Identtistä en ole löytänyt mistään, mutta Veken Kaluste myy saman tyylistä valkoista divaania jossa neliötikkaus. Mitat ovat samat kuin Anttilan Blazessa.

  1. Jossu: Tuo kehys on millilleen oikean kokoinen tuolle tekstille. Tämä oli kuin kohtalon johdattama idea ja toteutus. Pitäsiköhän ihan oikeasti sisäistää tuota tekstin ideologiaa??? 😉 😀

 6. Todella hieno taulu! 🙂 Onneksi et ehtinyt viemään pahvilaatikkoa roskiin. Itselläkin on Kanto hankintalistalla. Taidan kopsata sinulta tuon mainion idean! 🙂

 7. Hahaha! Päivän vatsalihastreeni tehty. Posketkin kramppaa tästä nauramisesta. Todella osuva taulu juuri _sinun_ kotiisi!

  1. Anonyymi: Eikös olekin? 😉 Ironiaa ilmassa ja juuri minun seinällä tuo on aivan täydellinen. 😀

 8. Tosi hieno taulu-kelpaisi minullekin! 🙂 Itse olen suuri Artek-fani ja todella tuota ajatusta kannattava.<br />
  En osta huonekaluja koskaan hetken mielijohteesta, vaan mietin tarkkaan mitä hankin. Itselläni on useita Artekin huonekalauja ruokailuryhmästa jakkaroihin ja nojatuoleihin. Enkä todellakaan ole niitä hankkinut kerralla vaan pikkuhiljaa. Sama pätee muihinkin huonekaluihin ja yleensäkin 'suurempiin hankintoihin'. Koska puntaroin ostokseni tarkkaan virheostoksia/kyllästymisiä ei ole tullut. Yksi syy blogisi seuraamiseen onkin se, että sinulla tuo huonekalujen 'kierrätys' käy sellaisella vauhdilla etten ole koskaan moiseen törmännyt. 🙂 Mutta kuten jo aiemmin sanottua, sehän on täysin jokaisen oma asia.

 9. Ihana! 🙂 <br />
  Mitä tulee tuohon ostamiseen ja sisustuksen vaihteluun, niin luulen, että olet joutunut yleisen riistan kohteeksi sen takia, että kerrot siitä blogissasi!<br />
  Harrastan itse nimittäin ihan samaa, jopa viikottain mulla on jotain menossa myyntiin ja uutta tulossa tilalle, seiniä maalataan, tapetoidaan tämän tästä. Meä lähipiiri nauraaki jo tälle, että kun meille tulee kylään niin seinien värit on taas vaihtunu :D<br />
  Älä huoli, jatka bloggaamista iloisella asenteella. Kateellisia kotkia mahtuu aina joukkoon..:)<br />
  <br />
  Terkuin Riikka

 10. Ostin juuri valkoisen Artekin kannon Hulluilta päiviltä ja ajattelin itsekin kehystää tuon pahvilaatikon teksin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *