Asukokonaisuuteni Habitareen

Mietiskelin jo valmiiksi tulevan viikonlopun asukokonaisuutta Habitare messuja varten. ūüôā Haluan asun olevan mukava ja tavallaan my√∂s tuttu ja turvallinen, sill√§ messuilla esiintyminen j√§nnitt√§√§ kovasti enk√§ kaipaa yht√§√§n ylim√§√§r√§ist√§ j√§nnitett√§ vaatekriiseilyn tiimoilta. ūüėÄ

P√§√§tin¬†olla fiksu ja j√§tt√§√§ vaatekriisit kokonaan v√§liin pukeutumalla¬†omaan lemppariasuuni, johon kuuluu mukavan pehmoinen trikootunika, valkoiset porkkanahousut (eli ylh√§√§lt√§ aavistuksen v√§ljemm√§t lahkeet kuin nilkan kohdalta) sek√§¬†valkoinen pitk√§ neuletakki, jonka p√§√§lle lis√§√§n¬†mustan¬†ohuen¬†vy√∂n. Vy√∂ tekee asusta enemm√§n tyk√∂istuvan ja samalla siistimm√§n n√§k√∂isen.¬†ūüôā

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-17%20koht

Asustepuolelta turvaudun my√∂s luottojuttuihini, eli Tory Burchin ballerinoihin, Michael Korsin pikkulaukkuun ja MK kelloon. Mustavalkoiseen¬†asuyhdistelm√§√§n saa kivasti juhlavuutta kultaisilla yksityiskohdilla ja vaikka sisustuksessa hopea on parempi, vie pukeutumisessa kuitenkin kulta voiton. ūüôā¬†

Pp1017442.jpg

Itse olen Habitare messuilla sek√§ lauantaina ett√§ sunnuntaina seitsem√§n muun¬†CASA-bloggaajan¬†kanssa. Meid√§t l√∂yt√§tte hengailemasta AHEAD! Arenalta klo 11-17 v√§lisen√§ aikana ja toivottavasti mahdollisimman moni teist√§ tulee meit√§ moikkaamaan. <3 <3 Arenalta l√∂ytyv√§t my√∂s Simple Shoebox -lasten askarteluaiheinen workshop sek√§ Design Forum Finlandin Sisusta Suomeksi¬†hankkeen sisustajat, joten luvassa on paljon mielenkiintoisia aiheita sek√§ rentoa h√∂p√∂ttely√§. ūüôā Habitaresta ohjelmineen postailen teille perjantaina tarkemmin. ūüôā

Mukavat illanjatkot kaikille! <3

10 kommenttia “Asukokonaisuuteni Habitareen

 1. Jos en olis menossa messuille jo perjantaina, niin ainakin olisin tunnistanut sut noista kivoista vaatteista :D<br />
  Mukavaa ja stressitöntä Habitare-viikonloppua!

 2. Laitathan sitten kuvaa habitare asustasi my√∂s p√§√§ll√§? Olisi mukava n√§hd√§ v√§h√§n paremmin mit√§ kuuluu luottoasuihisi ūüôā

 3. Oikein kaunis asu, itsekin viihdyn parhaiten mukavissa, yksinkertaisissa asuissa. Oletko mistä löytänyt tuon tunikan ja neuletakin? Itse tykkään pitää legginsejä neuletakkien kanssa, mutta ongelmana on ollut löytää riittävän pitkiä mustia trikoisia tunikoita/pitkiä toppeja, jotka eivät olisi ihan &quot;makkarankuoria&quot;. Olisiko sinulla vinkata hyviä löytöpaikkoja sellaisille, kun taidat niitä itsekin jonkin verran käyttää?

 4. Valkoinen, musta ja kulta n√§ytt√§√§ kivalta yhdistelm√§lt√§! En ole aikaisemmin ehtinyt kommentoida, mutta t√§ytyy nyt korjata asia ja huikata, ett√§ oot loihtinut kauniin sisustuksen mustilla yksityiskohdilla. Tykk√§√§n ūüôā

 5. Heippa!<br />
  <br />
  Luin jossain v√§liss√§ tosi aktiivisesti blogiasi ja sitten se hetkeksi unohtui lukulistastani jostain syyst√§. Noin kaksi kuukautta sitten l√∂ysin t√§nne uudestaan ja yll√§tyksekseni huomasin, ett√§ sisustuksesi oli muuttunut t√§ysin siit√§, milloin viimeksi olin blogiasi lukenut. Piti tarkistaa monta kertaa, ett√§ onko t√§m√§ sama blogi ūüėÄ T√§m√§ siis tietenkin hyv√§ss√§ mieless√§, pid√§n kodistasi tosi paljon ūüôā Nauroin vain itsekseni, ett√§ onneksi l√∂ytyy joku toinenkin, joka vaihtelee usein tavaroita paikasta toiseen, niinkuin min√§kin. Meill√§ ei aina oikein ymm√§rret√§ kotona t√§t√§ sisustamista.. ūüėČ Olen itse vaihtanut maalaisromattisen tyylin juuri muutama kuukausi sitten t√§llaiseksi, kuin sinulla on. Ihanaa saada t√§√§lt√§ inspiraatiota omaan kotiin! ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *