Niskasta kiinni ja hommiin :)

Tälläistä olen tässä illan aikana puuhastellut. 🙂 Kiireinen viikko on viimein takana ja viikonloppu edessä. Makuuhuoneen maalailut päätin tehdä vasta ensiviikolla, mutta en sitten kuitenkaan jaksanut enää makkarin remppavaihetta tikkaineen ja päätin ryhtyä hommiin. Ei ne asiat itsestään tapahdu, kuten äitini aina sanoo, ja onkin ihan oikeassa. Niskasta otin itseäni kiinni ja hoidin hommat viimein kuntoon. 😀 Nyt on hyvä mieli, sillä toinen maalikerros on kuivumassa ja jos silmät pysyy auki niin pääsen tunnin kuluttua laittamaan sängyn nukkumiskuntoon. Muussa tapauksessa otan tirsat sohvalla. 😀 Viimeistä siis viedään ja enää on eteisen peiliseinä maalattavana, jes. 🙂

IMG_7779.jpg

Huomenna suuntaankin Habitareen ja klo 11-17 välisenä aikana minut löytää Messukeskuksen AHEAD!-Arenalta seitsemän CASA-bloggaajan seurasta. 🙂 Tulkaa kiltit moikkaamaan ja höpöttelemään, jos olette messuilemassa itsekin. <3<3<3

Nyt heitän jalat hetkeksi ojoon ja juon kupposen kuumaa ja ah-niin-herkulliselta-tuoksuvaa Forrest Fruit -teetä. 🙂 Huomiseen!!! <3

5 kommenttia “Niskasta kiinni ja hommiin :)

 1. Hienoa! Täällä toivottavasti puuhaillaan pukeutumishuoneen maalaamisen kimpussa ensi viikolla :)<br />
  <br />
  Hyvää viikonloppua!

 2. Ihanaa, kun vihdoin sait seinän maalattua! Varmaan huojentavaa, kun yksi homma on to do -listalta tehtynä. 🙂 Mulla jäi iltateet nauttimatta, kun olen ihan hermoraunio. Olen nyt muutamana iltana juonut Clipperin Sleep Easy -teetä, jonka pitäisi kai helpottaa unentuloa ja unta? :)<br />
  <br />
  Nähdään aamulla, ystävä &hearts;

 3. Hyvä Miia!! 🙂 Vaikka tykkäsinkin kovasti greigestä niin kyllä se valkoinen seinä on parempi tuossa ;)<br />
  Mun pitäisi maalata meijän 60,5 neliöisen asunnon listat, huh mikä homma ois..

 4. Meillä oli alunperin suunnitelmissa mennä sunnuntaina Habitareen, mutta yhdet synttärin siirtyivätkin viime viikonlopulta tälle sunnuntaille ja ne ovat keskellä päivää. Täytyy katsoa kerkeäisinkö huomenna piipahtamaan, haluaisin nimittäin kovasti käydä messuilla. Ja olisi hauska tulla moikkaamaan myös sua 🙂 Mukavia messuja!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *