Balmuir @ Habitare 2013

Yksi Habitaren omista suosikkipisteistäni oli ehdottomasti Balmuir. Kävin kolmeen kertaan hipelöimässä ja ihastelemassa heidän tuotteitaan ja tunnelmallista esillelaittoaan. Tuttujen pehmeiden sävyjen lisäksi oli tekstiilipuolelle ilmaantunut vahvan kontrastin omaava mustavalkoinen väriteema. <3 <3 Mustaa väriä löytyi myös nahkaisista tuotteista, kuten lyhdyistä, valokuvakehyksistä, säilytysrasioista sekä huonekaluista. Nahalla verhoiltu musta lipasto oli yksi messujen parhaista katseenvangitsijoista. <3 <3 <3 Itse rakastuin eniten mustaan nahalla koristeltuun lyhtyyn ja se meni suoraan joululahjatoiveisiini. 🙂

iIMG_7854.jpg

iIMG_7861.jpg

pIMG_7864.jpg

iIMG_7862.jpg

pIMG_7865.jpg

iIMG_7860.jpg

iIMG_7858.jpg

iIMG_7856.jpg

iIMG_7857.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-22%20koht

Illalla tulossa suurempi koontipostaus Habitaren annista. Olkaahan siis kuulolla. 🙂 Aurinkoista sunnuntaipäivää kaikille! <3

4 kommenttia “Balmuir @ Habitare 2013

 1. Nyt on kyllä ihan pakko sanoa, että sulla on selvästi oma tyylisi jossain sisällä, mutta menet liian helposti muiden mukana. Mä uskoisin sun oman tyylin olevan lähellä tätä Balmuirin osaston tyyliä. Joka on taas aika kaukana sun viimeaikaisista ostoksista Tray-pöydistä ja String-hyllystä. Suosittelisin seuraamaan mieluummin omaa vaistoa kuin kopioit muiden tyyliä. <br />
  <br />
  Tee vaikkapa kollaasi sisustuksista, joista pidät ja sitten vertaat omassa kodissasi mitä siellä on jo tyylin mukaista ja mikä ei. Jotenkin säälittää tempoilusi ääripäästä toiseen. Kun monesti nämä haaveesi menee kuitenkin yhdenmukaisesti. Ostaminen ja teot on sitten taas toista maailmaa.<br />
  <br />
  Ihan samahan minulle sinällään on, miltä kotisi näyttää. Sillä on vaan selvästi väliä sinulle ja haluat viihtyä kotonasi. Siksi toivoisin, että saavuttaisit kodin, jossa nautit ja voit olla levollisesti. Ilman jatkuvaa pakkomielteistä muutosta muutoksen perään. Eihän kenenkään koti ole koskaan täysin valmis, mutta enemmän ajatuksella, että sitä täydennetään kuin sinun tempoilusi maailmasta toiseen. Ostaminen, maalaaminen, hävittäminen, uudelleen maalaaminen ja taas ostaminen…

  1. Anonyymi: Olen aina ollut vaihtelunhaluinen eikä se varmasti siitä mihinkään muutu. 🙂 En myöskään mene muiden mukana vaan teen ihan itse oman päätökseni omien mieltymyksieni perusteella piittamatta siitä mitä muilta löytyy kotoaan tai mikä on kulloinkin muotia. Tästä on erittäin hyviä esimerkkejäkin, kuten monet haukkuja saaneet tuoteostoni (esim Tuplakupla). Ilman omaa makuani olisin hankkiutunut äkkiä eroon kaikista niistä tavaroista joita on haukuttu. Myös vaaterekiksi tekemäni oksaviritelmä haukuttiin, oikeastaan kaikki tuunaukseni on haukuttu lyttyyn. :)<br />
   <br />
   Balmuirilla on ihania tuotteita, mutta minun tyylini (siis se mistä eniten itse pidän) ei tosiaankaan ole samanlainen kuin Balmuirin esillelaitot tai pressikuvien kokonaisuudet. Se että vuoden ajan koko elämästäni (olen siis 30 ja kiinnostuin tosissani sisustuksesta 15-vuotta sitten) sisustin runsaammalla kädellä, tyylikkäämmin ja New Yorkin hotellistailiin pyrkien, ei kuitenkaan ole se minun juttuni. <br />
   <br />
   Kiitän kommentistasi ja siitä että jaksoit nähdä vaivaa kertoaksesi sinun fiiliksistä ja mielikuvastasi minun sisustustyylini suhteen. Tiedän kuitenkin itse mitä haluan ja mistä pidän, päätökset sisustuksestani teen jatkossakin itse ja vain itseäni kuunnellen.

 2. Ihania fotoja… mä niin pidän näistä Balmuirin tuotteista, vaikka en koko kotiani niillä sisustaisikaan. Pieniä ripauksia vain, jos pankkitili antaisi periksi:)

 3. Ihania kuvia mutta yksi nousi heti kärkeen. Tuo missä on nahkainen / nahkapäällysteinen lipasto. I like it! En edes uskalla mennä Balmuirin nettisivuille, hinta on varmaan tähtitieteellinen. <br />
  <br />
  Tuohon tyyliasiaan. Mikä on tyyli? Mieliala? Laitetaanko koti ajattomaksi vai mielialan mukaan? Jokainen laittaa kotinsa kuten laittaa, kun on vaan hyvä olla siellä. Mä koen että sisustus, pukeutuminen, hiukset yms on ilmaisua. Ilmaisua tunteista, fiiliksestä, mielialasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *