Oma valkoinen makuuhuone ♥

Makuuhuoneen ikkunaseinät sain perjantaina (viimeinkin) maalattua greigestä valkoiseksi ja huone on saanut uuden valkoisen lookin. Tämä on kaikista parhain ja kaunein kokonaisuus, mitä omassa kodissani on koskaan ollut. <3 Mustaa väriä en todennäköisesti tule makuuhuoneeseen lisäämään, ainakaan tämän vuoden aikana. Mie nimittäin olen totaalisen ihastuksen vallassa, vaikka itse olen makuuhuoneeni sisustanut. Tämä fiilis on aivan uskomaton ja tykkään tästä lopputuloksesta ihan kympillä. <3 <3 <3

iIMG_7928.jpg

iIMG_7929.jpg

iIMG_7934.jpg

Vähän ryttyinen ja peuhatun näköinen petaus on minusta tosi kiva, ja niin helppo hoitoinen kun ei tarvitse enää oikoa peiton reunoja tai silitellä ryppyjä tasaiseksi. Rentoa ja pehmoisen kutsuvaa, sänky on kuin pehmeä pilviharso. <3

iIMG_7938.jpg

iIMG_7945.jpg

iIMG_7953.jpg

iIMG_7954.jpg

Valkoiseksi maalattu oksarekkini on yksi kodin lemppareistani ja siihen olen kerännyt parhaimmat valkoiset vaatteeni esille. <3

iIMG_7958.jpg

iIMG_7959.jpg

iIMG_7930.jpg

Tuplakuplan S-koko sopii hyvin keskikokoiselle Tray-pöydälle ja nopealla vilkaisulla pöytä näyttää seinällä olevalta hyllyltä. Ikkunaseinälle entisen Malm-lipaston kohdalle ostin samanlaisen valkoisen String Pocket-hyllyn kuin olohuoneessakin. Valkoisen ritiläkupuisen DIY-lamppuni siirsin olkkarista makkariin luomaan tunnelmavaloa tuonne kylmään nurkkaan. <3

iIMG_7961.jpg

iIMG_7963.jpg

iIMG_7967.jpg

Malm-lipastolle suunnittelin paikanvaihdoksen jo pari viikkoa sitten kun minun piti alkaa maalailemaan. Ideana tässä uudessa paikassa on se, että sohvalla istuessa en näe henkareissa roikkuvia vaatteita, vaan lipaston siistin kyljen. Oksarekin lipaston päällä oleva osa toimii asusteiden ripustamista varten. Nurkassa olevaan Artekin Kanto-telineeseen kerääntyneen jatkossa minun iltalukemiseni ja sisustuspostit, kuten Ikean kuvastot yms. 

iIMG_7972.jpg

iIMG_7971.jpg

iIMG_7970.jpg

iIMG_7974.jpg

iIMG_7977.jpg

iIMG_7969.jpg

iIMG_7978.jpg

Valkoista, valkoisempaa, valkoisinta… Tämä on se kehityskaari miten makuuhuonetta on sisustettu alkuvuodesta alkaen. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. <3

Habitaren iso messupostaus siirtyy huomiselle, koska halusin postailla teille nyt heti tällä sekunnilla tästä valmistuneesta makuuhuoneesta. 🙂 

Nyt iltapalan aika ja sitten nukkumaan tuonne valkoisen pilvenhattaran keskelle. <3 🙂 Tämän viikon kiireiden, vauhdin ja touhuamisen jäljiltä uni tulee varmasti heti pään laskeutuessa tyynylle. 🙂

Huomiseen! <3

69 kommenttia “Oma valkoinen makuuhuone ♥

 1. Onpa kaunis makuuhuone! Oksarekistä tosin tykkäsin enemmän ilman lipastoa, mutta muuten aivan loistava kokonaisuus! 🙂

  1. Kirpparikeiju: Kiitokset! &hearts; Oksarekki on kyllä tosi kaunis ja kevyt ilman lipastoa, oot ihan oikeassa siinä. 🙂 Lipaston kanssa ei minusta huone näytä kuitenkaan pahalta ja hyvänä puolena se, että kaikki pikkuvaatteet ja muut tilpehöörit on kätevästi makkarissa. 🙂

 2. Omaan makuun vähän liian valkoista, mutta tosi kaunis lopputulos silti. Ja tykkään kaikkien tavaroiden asettelusta, mielestäni lipasto-/oksaseinusta toimii hyvin. 🙂

  1. Henna: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Lipasto on minusta oikein näpsäkkä tuossa oksan alla. 🙂 Olen itse tosi tyytyväinen makkarin ulkoasuun enkä muuttaisi sieltä oikeastaan muuta kuin kattovalaisimen ja tietty aidosti valkoiseksi haluaisin lattian. 🙂

 3. Tykkään tästä uudesta makkarista! Vaikka fiilis on yksinkertainen ja valkoinen, on silti &quot;runsasta&quot; ja lämmintä olematta liikaa. Kunpa itsekin saisin tuon fiiliksen omaan makkariini: avaraa, keveää ja silti kodikasta. Toi Malm on hyvä tuossa, se jakaa oksarekin näppärästi vähän kuin kahteen eri rooliin. 🙂

  1. irina: Thank U! &hearts; &hearts; Sopivan runsasta sanoisinko. 🙂 Ei ole liikaa mitään muttei makkariksi liian vähänkään mitään. 🙂

 4. Kaunista kaunista kaunista! Mä kanssa tykkäsin, että oksarekki oli yksinään koska on niiiin kaunis!<br />
  <br />
  Oli ihana nähdä &hearts; &hearts;

  1. Love: Kiitokset! &hearts;&hearts; Lipastolle on makkarissa käyttötarkoitus, joten sitä ei voi oikein muualle laittaa ja makkari kun on niin pieni, niin sielläkään ei enmpää tilaa tai nurkkia piisaa. 🙂 Oksan alla se ei minusta ole kummiskaan mitenkään paha, vaan ihan toimivan näköinen. 🙂 <br />
   <br />
   Niin oli! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Halaus! &hearts; &hearts;

 5. Voi miten kaunista! Minustakin tuo Malm sopii tuohon tilanjakajaksi oikein hyvin.<br />
  String-hylly ja tuo DIY-lamppusi nurkassa ovat ihanat!

  1. sari: Hylly ja nurkkalamppu on minusta huoneen paras kohta. 🙂 Tuon nurkkauksen vuoksi voin tinkiä lipaston paikasta ja oksarekin ilmavuudesta. 😀

 6. Vau, hyvältä näyttää! Jotain tämän tyyppistä toivon omaankin makuuhuoneeseen, mutta veikkaan ettei tuo kaksilahkeinen suostu ihan noin vaaleaan. Ehkä lisäilen valkoista pikkuhiljaa niin ei tuo ehkä huomaa 😉

  1. Suvie: Hihiii, lisäät aina joka viikko jonkin pienen jutun niin vuoden kuluttua teidän makkari on kokonaan valkoinen. 🙂 Ja tosi vaalean yleisilmeen saa myös valkoisen ja harmaan yhdistelmillä, varsinkin vaalean harmaa on tosi kaunis ja pehmeä sävy. Voisiko kompromissina kokeilla valkoisen kanssa laittaa harmaata???? Se on kuitenkin enemmän väri kuin valkoinen, joten ehkä saattaisi sinun petikaverisi suostuakin… 😀 Pienen lämmittelyn jälkeen ehkä. ;D

 7. Oi että…*huokailee ihastuksissaan*.. ihanan valkosta, raikasta, &quot;puhtautta&quot;, ilmavaa &hearts;<br />
  Hyllykköki soppii paremmin ku hyvin tuonne valon kera.<br />
  Sie kyllä saat taas kaiken näyttään niin sopusointuselta ja kauniilta ja<br />
  Valkonen on vaan niin &hearts; sano muut mitä tahansa valkosuuesta, mie(ki) rakastan valkosta :)<br />
  Pittääpä mennää pinnaan sinun makkari jos on vielä ilmestyny Pinterestiin 🙂

  1. Meän Satu: Hylly ja valo tekee huoneesta tosi kodikkaan ja tunnelmallisen. 🙂 Joskus väittelinkin tästä asiasta täällä blogissani, kun painotin että kokonaan valkoinenkin voi olla todella tunnelmallinen ja kodikas. 🙂 Nyt sen todistin toivottavasti, että valaistuksella on sisustuksessa niin suuri merkitys, että se melkein jo ohittaa kaiken muun. :D<br />
   <br />
   Käy pinnaamaan vaan. 🙂 Itse olen aina pahasti myöhässä omien blogikuvien pinnailun kanssa, mutta kaikilla on siis täysi vapaus pinnata ja jakaa minun kuvia eteenpäin. 😀

 8. Ihana valkoisuus ja lämpö! Makkari on parempi ilman mustaa, olohuoneeseen taas mustat ripaukset sopii. Itse tykkäsin kuitenkin enemmän malm-lipaston edellisestä paikasta sängyn vieressä nurkassa, se oli kuin tehty siihen 🙂

  1. saparo: Makkari on parempi ilman mustaa, olen samaa mieltä. 🙂 Minusta nurkan seinähylly ja valaisin ovat paremmat kuin Malm-lipasto aikaisemmin. Lipasto oli mitoiltaan ihan hyvä, mutta jotenkin kokonaisuus jäi vähän kovaksi. Nyt on huoneessa paljon enempi tunnelmaa ja lipastokaan ei ole paha tuossa oksan alla, vaikka nurkkapaikalla se olikin parempi. 🙂

 9. Onpa raikas makkari! Minäkin ehkä tykkäsin Malm-lipaston vanhasta sijoituspaikasta enemmän ja tuosta oksarekistä ihan yksinään, mutta ymmärrän hyvin tuon pointin, että ovesta näkyy nyt siistimpi näkymä. Ja kyllä tuossa pumpulipilvessä tulee varmasti hyvin uni 🙂

  1. kaisa J: Sohvalla istuessa oli oikeasti pitemmän päälle hieman ärsyttävää, kun katseli roikkuvia vaatteita henkareissa. 🙂 Sivusta katsottuna ne on tosi nätit ja sitä näkymää olisin ihan mielelläni katsellut vaikka vuosia, mutta neuletakki edestä ei ole kovin nätti, puhumattakaan paitiksesta tai roikkuvista pöksyistä. 😀

  1. sari: Kiitokset! &hearts; &hearts; Sänky on kyllä kutsunut viime aikoina enemmän kuin aikaisemmin ja iltaisin olen oikein odottanut että pääsen laittamaan pään tyynyyn. 🙂 saattaa kyllä johtua pimeästä ja viilenneestä vuodenajastakin. 😀

 10. Aivan älyttömän upea makkari &hearts; Kiitos Miia eilisestä! Olet niin ihana ihminen &hearts; En malta odottaa että tavataan uudestaan! Minulla oli niin upea päivä ja teistä kaikista jäin niin mahtava fiilis että en voi muuta kuin ihmetellä kuinka onnellinen olen että olen saanut niin monta uutta ja ihanaa ystävää! &hearts; &hearts;

  1. Fanni: Ihana olet! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Teillä myös. &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos itsellesi, olet aivan mielettömän ihana ihminen ja sinun seurassa oli niin luonnollinen ja rento olla ja höpöttää. 🙂 Meidän porukka on kyllä aivan mahtava, kiitos Fanni ja iiiiiiso halaus! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ja hei, marraskuussa uusi miitti. 🙂

  1. Jennifer: String sopii tosi kauniisti tuohon nurkkaukseen ja valaistuksen kanssa se on minusta huoneen paras kohta. &hearts; &hearts;

 11. Tämä on selkeästi onnistuneempi kokonaisuus. Arvatkos mistä se johtuu? Täällä on useampaa valkoisen sävyä. Se antaa tilalle syvyyttä ja mielenkiintoa. Ja päinvastoin: prikulleen toistensa kanssa samatsävyt, kuten lastenhuoneessa on käytetty, tekevät siitä ankean, kutsumattoman.

  1. Anonyymi: Valkoisen sävyjä on muutamia, osittain johtuu henkareissa roikkuvista vaatteista joissa on vitivalkoisesta hieman persikkaiseen valkoiseen. 🙂 Valaistuksella sain luotua tuonne huoneeseen ihanan tunnelman ja se pehmentää valkoisia pintoja entisestään. Tunnelmavalaistus ja valkoinen väri on parasta! &hearts;&hearts; &hearts; 🙂

 12. Todella kaunista! Sinänsä hassua, sillä minä valkaisin juuri meidän olohuonetta ja keittiötä :-)<br />
  <br />
  Ihanaa viikkoa!

  1. Vekarus: Hihiii, meillä on selvästi jonkinlainen lumivalkoisuuden vaihe. :D<br />
   <br />
   ihanaa lokakuun alkua ja syksyistä viikon jatkoa! &hearts;

  1. Np: Tämä oma makkari on kyllä paras kokonaisuus jonka olen koskaan saanut aikaan. 🙂 Se on aika pelkistetty ja suoralinjainen, mutta silti sopivan ylellinen olematta liian fiini. 🙂 Aikuismainenkin juu, muttei silti yhtään &quot;jäykkä&quot; tai varmanpäälle pelattu. 🙂 Onnistuin kyllä aika hyvin, vaikka itse sanonkin. 😀 😀

 13. Ihanan näköistä, jotenkin rauhallista ja kutsuvaa! Minäkin tosin pidin oksarekistä ilman lipastoa, nyt näyttää hieman ahtaalta. Mutta muuten aivan täydellinen makuuhuone 🙂

  1. Jossu: Nurkassa oleva seinähylly ja valaisin on minusta niin toimiva yhdistelmä, että sen vuoksi voin surutta tinkiä miun avoimesta ja keveästä oksarekkiseinästäni ja tukkia sen malmilla. 🙂 Eikä Malm onneksi näytä pahalta tuossa oksan alla. 🙂

 14. Heiiii ja ihanalta näyttää! Oletko vaihtanut kuplavalaisimen lamppuja? Omassani on jotenkin hirmu kylmä valo, mutta kun avasin valaisimen pohjan, huomaisn, että lamppujen vaihto ei ole ihan helpoimmasta päästä. Sun valaisimessa tuo valo näyttää ainakin kuvassa lämpimältä ja täysin erilaiselta kuin omani.

  1. Päivi: Kiitoksia! &hearts; En ole vielä vaihtanut kupliin lamppuja, mutta olen nähnyt kuinka se tehdään ja ei vaikealta kyllä näyttänyt. 🙂 Ohjeetkin pitäisi olla lampun mukana tai jos ei ole, niin netistä löytyy myös. Eli se valaisinosa on kiinni pohjassa ja se tulee kokonaan ulos sieltä rungon sisältä. Ja niiden pitäisi joustaa sen verran että hellävaroen kun laittaa sen takaisin sinne muovirungon sisälle, niin ei pitäisi olla ongelmaa. :)<br />
   <br />
   MInun S-lamppu on sellainen neutraalin valkoinen, eli ei keltainen muttei sininenkään. LÄhes vitivalkoiseksi sitä kyllä kuvaisin. Kuvissa kamera ehkä hieman vääristää tuota valaisimen värilämpötilaa, ei ole todellisuudessa ehkä ihan noin lämmin. 🙂

 15. Tosi monessa sisustuspostauksessasi on ollut jotain, mikä itselläni ei ole napannut, mutta tämä… tämä on ihan TÄYDELLINEN &hearts; ihana valkoinen hattaraunelma, jossa varmasti tulee nukuttua hyvin! Ja jokainen huonekalu on kuin tehty omalle paikalleen! Tälle ei tarvitse kyllä tehdä enää yhtään mitään 🙂 kauniita unia! &hearts;

 16. Valkoisella ei voi mennä vikaan! Erittäin onnistunut ja tyylikäs kokonaisuus! Tykkään paljon! &hearts;

 17. Aaaw ihana, kaunis, upea, täydellinen… tälläistä lisää! 🙂 Ainut jonka muuttaisin olisi tuo lipasto, sen siirtäisin muualle! Muuten täyskymppi! 🙂

  1. Heli: Kiitoksia! &hearts; &hearts; &hearts; Lipastolle ei valitettavasti ole parempaakaan paikkaa meidän kotoa tarjota, joten sitä ei oikein voi siirrellä. 🙂 Minusta tuo oksarekki-lipasto yhdistelmä ei kuitenkaan näytä pahalta. 🙂

 18. Aivan ihana makkari! Näyttää niin kutsuvalta, että voisin kuvitella hyviä unia näkeväni. Voi, kun saisin itselleni samanlaisen, mutta ei taida tuo miespuolinen olla samoilla linjoilla mun kans. Kivaa viikon alkua!

  1. Marja K: Pilvenhattara-huoneessa on kyllä uni maistunut, mutta johtuneen varmasti kylmistä ilmoista ja pimenevästä vuodenajasta. :)<br />
   <br />
   Ihanaa lokakuun alkua! &hearts; &hearts;

 19. Aivan ihana makuuhuone!!! Niin kaunista ja jotenkin ihanan unenomaista, tuolla jos jossain rauhoittuu päivän jälkeen. Ja tuo oksarekki on niin UPEA!!!! 🙂

 20. Tykkään kyllä, vaikka kaikki on valkoista &hearts; Onnistunut muutos. Hei meillä olisi nyt töissä Barcelona tuoli rahilla poistossa jos kiinnostaa … 😉 Laita viestiä!!

  1. Sanna: Kiitos kaunis! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Barcelonaa en raaski ainakaan pariin vuoteen vielä hankkia. 🙂 Odottelen että tuo pikkuneiti tuosta kasvaa ensin. Muuten saan olla sydärin partaalla viikottain ihanan tuolin vuoksi. 😀

 21. Aivan ihana makuuhuone! Valkoinen ja houkutteleva :P<br />
  Oletko mahdollisesti myymässä päiväpeitteesi? Jos olet, olisin kiinnostunut ostamaan. <br />
  Huomasin vain ettei sitä ole kuvissa näkynyt enään 🙂

  1. Rebecca: Kiitokset! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Päiväpeittoni on jo matkannut toisaalle, joten sitä minulla ei enää ole. Stockmannin myymälöihin on tullut uusi erä samaista päiväpeittoa, joten jos se on sinulle juuri se ehdoton hankinta niin nyt sitä saa uutenakin. 🙂 Ainakin helsingin keskustan liikkeessä on molempia kokovaihtoehtoja jäljellä vielä. 🙂

 22. Mielettömän näköistä! Ja tarkoitan pelkästään positiivisessa mielessä :). Valkoinen on väreistä kaunein, ja mielestäni olet saanut tehtyä makuuhuoneesta todella kodikkaan ja kutsuvan :). Helposti pelkällä valkoisella sisustaessa näkymä saattaa muuttua liian kliiniseksi, mutta makuuhuonettasi katsoessa sellainen ei edes käväise mielessä :). Rakastan tuota kovan ja pehmeän yhdistelmää, joka on huoneessa nähtävissä :).<br />
  <br />
  Ps. Blogissani olisi sinulle pikkuinen haaste :). <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.lily.fi/blogit/black-white-grey/kesakuvahaaste&quot; target="_blank">http://www.lily.fi/blogit/black-white-grey/kesakuvahaaste</a&gt;

  1. Tiia: Kiitos haasteesta! 🙂 Tämä kesäkuvahaaste tulee minulta nyt niin myöhään, että se on pikemminkin &quot;melkein on jo talvi&quot;-haaste. 🙂 yritän aloittaa tämän mahd. nopsaan. 🙂 Halaukset! &hearts;

 23. Apua, miten ihana vastaanotto! &hearts; &hearts; &hearts; Suuri kiitos kaikille kommenttia jättäneille ja muillekin. 🙂 <br />
  <br />
  Lipasto jakaa hieman mielipiteitä ja omastakin mielestäni oksarekki oli ihanan ilmava yksistään, mutta olkkarista sohvalta katseltuna näkymä oli aavistuksen epäsiisti koska katsontakulma oli oksan pääty. Lipastolle en myöskään keksinyt muualta kotoa tarpeeksi hyvää paikkaa, joten vaatesäilytyksen tarpeenkin osalta se on makkarissa ihan ok. 🙂 Ja makkari saa olla muusta kodista poiketen hieman runsaammin sisustettu ja kalusteiden yhdistely ja sijoitus on minusta aikas kodikaskin. :)<br />
  <br />
  Kiitokset vielä teille jokaiselle kommentoinistanne ja iso virtuaalinen halaus! &hearts; &hearts;

 24. Hei!<br />
  Ihana koti teillä ja makkari on upea. Haluatko kertoa, mitä materiaalia ja merkkiä vuodetekstiilit ovat? Ehkä jossain aiemmassa postauksessa oletkin kertonut, mutta en nyt ehdi tutkia. Onko kuplan valo sitä tasoa, että vuoteessa sen valossa on helppo lukea?

  1. Arja: Kaunis kiitos kommentistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Tuplakokoinen pussilakana on Balmuirin pellavapussari, se on päällimmäisenä tuossa petauksessa toimittamassa päiväpeiton virkaa. Sen alla on normikokoisten peittojen päällä Villa Stockmannin pellavapussikanat. Tyynyliinat ovat kaikki Villa Stockmannin pellavaa. <br />
   <br />
   Tuplakuplan valo on tosi hyvä lukemiseen. Tuon valaisimen koko on S ja se on sopivan pieni ja silti valaisee hyvin. Se jää hieman takaviistoon kun nojaan tyynyihin, joten se valaiseen optimaalisesti epäsuorasti takaa. Ei käy silmille tuo kirkkaus. 🙂

  1. Tykkään: Kiitokset! &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Minulla ei itseasiassa ole erillistä päiväpeittoa, vaan tuo peitto on tuplakokoinen nukkumapeitto, jossa on pellavapussilakana ympärillä. 🙂

  1. S: takimmaiset tyynyt ovat 60x80cm kokoiset Joutsenen untuvaiset nukkumatyynyt. 🙂 Omani taisin ostaa aikoinaan Hobbyhallista, kun siellä oli -20% kampanja Joutsenen tuotteista. 🙂

 25. Moi,<br />
  olen kahlannut usean viikon aikana sisustuskärpäsen puremana blogisi tähänastiset merkinnät läpi. Vasta tähän viitsin kommentoida: wau.<br />
  <br />
  Alkuaikojen blingbling, kromi ja tähtiöverit ei olleet minun makuuni, mutta kaverini kehui blogiasi ja jaksoin näin pitkälle. Kyllä kannatti! Makusi on kehittynyt huimasti (tai tietty makuasioista ei sovi kiistellä :). Itseäni puhuttelee valkoinen skandinaavisuus, ja tämän makuuhuoneen puhdaslinjainen valkoisuus hipoo täydellisyyttä. Upea. Pehmeä. Kodikas. Täydellinen.<br />
  <br />
  Pidän blogistasi kovasti, erityisesti tämän skandinaavisuuden aikana. Jatka rohkeasti eteenpäin ja pidä oma tyylisi rohkeasti. Kiitos että kirjoitat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *