and – Anna Nygård Design ja sälekaihtimet

Bongasin joskus keväällä valkoisen metallia muistuttavan pärekorikuvan lääkäriaseman odotustilassa olleesta lehdestä ja kyseinen kori on kummitellut mielessäni siitä asti. En kuollaksenikaan muistanut kuka oli valmistaja ja puutteellisilla googletustiedoillani en onnistunut koskaan löytämään pärekorin tekijää tai myyntiliikkeitäkään. Viikko takaperin Design Market -sisustustapahtumassa käydessäni sain selville, että kyseisen korin on ideoinut ja valmistanut Anna Nygård Design eli tuttavallisemmin and

_DSC3320.jpg

_DSC3305.jpg

Anna Nygård Design on tammikuussa 2013 perustettu yritys, jonka tuotevalikoima kattaa monipuolisesti erilaisia säilytyskoreja sekä -rasioita. Myös tarjottimet / alustat sekä laukut löytyvät mallistosta. Tuotteiden valmistusmateriaalina käytetään 100% käytettyä sälekaihdinta, jotka nerokkaasti on otettu uusiokäyttöön. 🙂 Anna on todellakin keksinyt niin huikean hienon kierrätysidean, että povaankin Annalle menestystä ja mainetta kansainväliselläkin tasolla. <3 Tämä on minusta yksi maailman parhaista Trash Design-toteutuksista, jossa hyödynnetään hävitykseen joutuvaa materiaalia uuden kauniin esineen luomiseen. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-23%20koht

lasit_korit_mv.jpg

metall_.jpg

Sälekaihtimista valmistetut tuotteet ovat kestävyydeltään huippuluokkaa. Ne eivät säikähdä kylmyyttä, kuumuutta eivätkä varsinkaan vettä, sillä nämä voi pestä jopa astianpesukoneessa. Kerrankin on markkinoilla sellainen pärekori, joka ei tarvitse huoltoa pysyäkseen siistinä ja kauniina.

DSC_3765.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-23%20koht

kansilaatikot_pieni.jpg

Täysin Suomessa valmistettavat tuotteet saivat syyskuun alussa Design from Finland-merkin käyttöoikeuden. Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja on erittäin arvostettu meriitti sekä kunnianosoitus.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-23%20koht

mets%C3%A4%20copy__%20%281%29.jpg

lehtiteline_s%C3%A4lekaihdin_.jpg

Löysin googlen avustuksella Designbox-nimisen suomalaisen verkkokaupan, jonka valikoima koostuu pääasiallisesti näistä hieman tuntemattomammista desing-merkeistä. Annan sälekoreja oli valikoimassa onnekseni pari kappaletta jäljellä ja näpyttelin tilaukseen yhden 13x13x13cm kokoisen sälekorin. Koriin olen laittamassa minun vähäiset meikkini, jotta ne eivät enää vaeltaisi pitkin pöytiä ja laatikonpohjia. Kosmetiikan säilytys voi joskus olla hyvin sotkuista puuhaa, erityisesti meikkipussien ja -korien pohjat ovat minulla nopeasti tahriintuneet. Pölisevät luomivärit sekä meikkivoidetöhröt ovat pahimpia, koska ne oikein liimautuvat säilyttimen pintaan ja saumoihin. Säleistä valmistettu järeää ja perusteellista pesua kestävä kori ratkaiseekin tulevaisuudessa sotkuongelmani meikkien osalta. 🙂

tosi_musta_and-logo__.jpg

Suosittelen kaikille tutustumista Anna Nygård Designin tuotteisiin. Lisäkuvia ja -infoa löydät Annan omasta blogista sekä yrityksen Facebook-sivulta

Tätä postausta ei ole tehty yhteistyössä tai virallisessa mainostusmielessä! Tarkoitukseni on levittää tietoa ja tunnettavuutta tämän uskomattoman innovaattorin ja upean naisen kehittämistä tuotteista teille lukijoille, jotta teilläkin on mahdollisuus tutustua kierrätystyönä valmistettuihin sälekoreihin. Tämä on suomalaisuutta parhaimmillaan ja haluan postauksellani antaa kaiken tukeni sekä Annalle että suomalaiselle yrittäjyydelle. <3 <3 

Kivaa päivää kaikille! 🙂 

(Kuvat: Anna Nygård Design)

Ps. Päivällä tulossa postausta uudesta pyykkisäilytyksestä.

8 kommenttia “and – Anna Nygård Design ja sälekaihtimet

 1. Toi on ihan mieletön kuva, missä noi &quot;kaktukset&quot; on istutettu noihin koreihin, ihana &hearts;

  1. Jossu: Se on ihan paras kuva! &hearts; &hearts; &hearts; Mie tilasin just ton kokosen yhden sälekorin ja keväällä saatan vaihtaa meikit pois ja jonkin kasvin tilalle. 🙂

 2. Itse haluaisin lisätä oman blondinäkemyksen vielä aiheeseen. Minusta sälekaihtimet ovat aina olleet kovin kylmiä sinällään ja ei ole ollut mielenkiitoa niihin koskea. Kunnes hiplasin näitä ekan kerran ja huomasin ettei nämä olekaan kylmiä, välähti. Ikkunasta talvella hohkaa kylmää ja en mä edes kuukausittain sälekaihtimia koskettele: se joskus kokemani kylmyys on jäänyt mielikuvana elämään.<br />
  <br />
  blondi mikä blondi.<br />
  <br />
  Samaa mieltä, jos löytyy hyvä tuote, siitä pitää kertoa kaikelle kansalle, riippumatta siitä saako itse siitä minkäänlaista hyötyä vai ei.

  1. lanttuleikkuri: Hihiii, täällä toinen blondi. 😀 Minulla on nimittäin ollut ihan samanlainen oletus kaihdinmateriaalin kylmyydestä, mutta eihän se ole kylmä kuin ainoastaan ikkunassa, kun ikkuna itsessään on kylmä (ilmastosta johtuen). :D<br />
   <br />
   Nämä andin tuotteet on minusta aivan loistavia ja Annan keksintö tehdä vanhoista kaihtimista uusia kokonaisia tuotteita on suorastaan nerokas. 🙂

 3. Upeaa Miia! Mä niin arvostan sitä, että hehkutetaan kivoja tuotteita ja liikkeitä &quot;ihan muuten vaan, jos itse tykkää&quot;. Teen itse tätä samaa.<br />
  Mulla oli taannoin kunnia tehdä yhteistyötä Annan kanssa, enkä voisi olla tyytyväisempi tuotteisiin. Suosittelen lämpimästi kaikille. Käyttötarkoituksia on rajaton määrä.

  1. Anna: Annan tuotteet ovat mielettömiä. &hearts; &hearts; &hearts; Ja olen ihan samaa mieltä siitä, että vastikkeettomasti tuotteiden tai palveluiden nostaminen esille on aina kunnioitettava teko. Näin portaalin alaisuudessa bloggaillessa halusin Anna-postauksen yhteydessä täsmentää sen, että kyseessä ei ole yhteistyönä toteutettu postaus, vaikka siinä olikin mainosmaisia &quot;myyntipuheita&quot; mukana. 😀 99% kaikista postauksistani on täysin tavispostauksia, eli niihin ei liity minkäänlaista yhteistyötä tms. Näihin en yleensä kirjoittele erikseen että &quot;tämä ei nyt ole mainospostaus&quot;. 😀 Moni lukija kuitenkin saattaa olettaa että kyse on jonkinlaisesta mainostuksesta ja tavallaanhan onkin, mutta en vaan itse siitä hyödy mitään muuta kuin että saan loistavan postausaiheen blogiini. :D<br />
   <br />
   Ihanat Annat! &hearts; &hearts; &hearts; Kävin kurkkaamassa sinun postauksen (en tajua miten se meni minulta ohi) ja tuollaiset yhteistyöt ovat kyllä sitä parhainta mitä olla saattaa! &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Annan tuotteet ovat aivan ihania! Meiltä löytyy pari pientä sälekoria ja ne ovat niin ihania ja sopii moneen käyttötarkoitukseen. 🙂 <br />
  Annan tuotteita voi ostaa myös Porissa toimivasta Hyvän Tuulen Puodista, jolta löytyy myös verkkokauppakin. 🙂 Olen tehnyt yhteistyötä Hyvän Tuulen Puodin kanssa ja en voi muuta kuin kehua tuotevalikoimaa kuin puotia täydestä sydämestäni! 🙂 Suosittelen asioimaan yrityksessä 🙂

  1. Live &amp; Home: Niin on! &hearts; &hearts; &hearts; Minulla on ostoslistallani vielä pari koria sekä ainakin iso tarjotin. 🙂 Hyvän tuulen puoti on tuttu paikka. 🙂 Ihania tuotteita ja mukava palvelu, tykkään kovasti. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *