Tine K kynttilät ja lumivalkoinen somistus

Tanskalaisen Tine K:n tuotteet ovat aivan ihania, vaikkakin useimmat niistä ovatkin omaan kotiini ja nykyiseen sisustustyyliini liian runsaita ja romanttisia. Merkin kynttilät sopivat kuitenkin jokaiseen kotiin tyylistä riippumatta, sillä ne ovat hyvin pelkistettyjä ja kauniita, sekä huumavan tuoksuisia. <3 Kävin nuuskuttelemassa näitä kynttilöitä ja tykästyin kovasti White Tea & Ginger sekä Limited SS13 / greippi -tuoksuihin. Erityisesti näiden kahden tuoksun yhdistelmä miellytti nenukkiani ja kuvaisinkin sitä pehmeäksi puuvillapyykiksi yhdistettynä hentoon ja sitruunaiseen miestentuoksuun. Tässä onkin oikeastaan ne maailman parhaat tuoksut sateisen metsän-, uunituoreen korvapuustin-, sahatun puun-, takkatulen- ja vauvantuoksun lisäksi. <3 <3

IMG_7992.jpg

IMG_7989.jpg

Tänään on tasan kolme kuukautta jouluaattoon ja joulufanina kaivelinkin rakkaat joulupalloni kaapin uumenista. Halusin hieman fiilistellä jo ennakkoon tulevaa valkoista joulunaikaa ja ideoin valmiiksi kotimme jouluista sisustusta. 😀 Kynttiläkuvat keksin somistella palloilla, joten nyt saattekin etukäteismaistiaisia meidän tulevasta joulu-lookista. 😀 Hieman on aikaista tälläiselle jouluhössötykselle, mutta kuten aina ennenkin, niin minun joulunodotukseni alkaa jo syyskuun lopulla. 😀

IMG_7999.jpg

Pieni greipintuoksuinen kynttilä on kokoa S ja se on tosi pikkuinen. Korkeutta sillä on vain 6,5cm, mutta pienestä koostan huolimatta se palaa peräti 14 tuntia. Tuoksu on mieto ja epätavallisen pehmeä ollakseen sitrushedelmäinen. Ihana tuoksu. <3 <3

IMG_8000.jpg

Isompi kynttilöistä on kokoa L, joka onkin jo omaan kätöseeni hieman iso. Painoakin löytyy sen verran että oli hankala kannatella sitä sormien varassa. Korkeutta lasipurkilla on 9,5cm ja paloaikaa 40 tuntia. Myös tämän tuoksu on mieto ja pehmeä. Oma nenuni on tunnistavinaan ainakin kuuman puuvillan ja tärkin, sekä Stockmannin sisustusosastolla leijailevan ominaistuoksun. <3 <3 <3

IMG_7995.jpg

IMG_7993.jpg

Kuten kuvistakin varmasti huomaa, on meidän joulusta tulossa tänäkin vuonna valkopainotteinen. Vielä on hieman auki aidon vihreän kuusen hankkiminen, mutta jos sellainen meille jouluksi tulee niin koristeet  tulevat olemaan kuitenkin valkoisia. Pumpulimaisuus on tarkoitus levittää hieman ennen jouluaattoa muuallekin kotiin ja mustan metallisen Hay Hee-nojatuolin päälle olenkin suunnitellut laittavani valkoisen taljan. Kynttilöitä on tälle vuodelle tarkoitus lisätä melko reippaasti, mutta katselen vielä joulukuuhun asti miten meidän pikkuneiti suvaitsee antaa pikkutavaroiden ja varsinkin kynttilöiden olla rauhassa. 🙂 En nimittäin haluaisi kaikkia poltettavia kynttilöitä jemmailla lasiseinäisten lyhtyjen sisälle. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

8 kommenttia “Tine K kynttilät ja lumivalkoinen somistus

 1. Oih ihanaa joulutunnelmaa!! 🙂 Tulipa hyvät fiilikset tänne asti!! Ja aivan ihania joulupalloja teillä!! 🙂 Oon jo viikon päivät haaveillu joulufiilistelystä ja kyllä odotus vaan kasvaa, että saa oman hetken ja joululehdet taas kouraan 🙂

  1. Jenni: Joulua odottelen jo taas kovasti, vaikka syksykin vasta alkoi. 😀 Yritän hieman hillitä joulumieltäni, jotta joulussakin on vielä jotain nautinnollista jäljellä. 😀 Tunnelmavaloja (eli niitä ns. jouluvaloja) alan ottamaan jo esille kohtapuoliin, koska ne on minulle nimenomaan tunnelmanluomista varten ja ne ovat ihania pimeällä vuodenajalla eikä pelkästeen jouluna. 😀 Joululehdet, glögi ja piparit… ihanaaaa! &hearts; &hearts;

 2. Hei! Kyselin jo aiemmassa postauksessasi minne olet viherkasvit piilottanut? Ne traakkipuut vai mitkä ne nyt olikaan sopivat kauniisti sisustukseesi.

 3. Oh, ihania nuo tuoksukynttilätkin (harmi että sitä tuoksua ei näin tietokoneen välityksellä vaan tunne) mutta nuo joulupallot hurmasivat minut täysin! Niin kauniita. Voivoi, mitenköhän sitä malttaa odottaa melkein joulukuulle asti, että saa alkaa pukea omaa kotiaan jouluun. Minulla on ollut tapana ostaa joka vuosi yksi uusi valkoinen tai hopeinen vähän suurempi tai muuten erikoisempi koriste joulukuuseen. Voi, kunpa tänä vuonna olisi mahdollisuus reissata Helsinkiin joulun alla ja päästä Stokkan jouluosastolle ihastelemaan ja valitsemaan koristeita. Useassakin blogissa on kuiskuteltu jo joulun lähestymisestä, mutta sait kyllä Miia nyt minutkin haaveilemaan jo joulusta 🙂

  1. Kaisa J: En kyllä varmastikaan malta joulukuuhun odottaa että saan hieman koristuksia laitella. 🙂 Mie jätin kolme palloa esille jo nyt, kun ne on niin kauniita. &hearts; &hearts; &hearts; Roikkuvat miun oksalla makkarissa. :)<br />
   <br />
   Stockmannin joulu on ihan paras! &hearts; &hearts; &hearts; Se tunnelma, tuoksu, joulumusiikki ja kaikki muu oheistoiminta tekee siitä niin taianomaisen, hieman sellaisen Disneyn satumaisen joulumaan pukkeineen. 😀 Ja ne joulupallot…. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Olen keräillyt niitä jo useamman vuoden ja innolla odottelen että tämän vuoden valikoima ilmestyy myyntiin. Neljä palloa olen kaavaillut ostavani, mutta voi olla että itsehillintäni romahtaa tyystin kun menen hypelöimään niitä palloja. 😀 Jos nyt alle kymmenellä pallolla pääsisin kaupasta ulos tänä vuonna. 😀

  1. m: Hihii, kiitokset. 🙂 Nämä ei itseasiassa ole rakennekynnet vaan sellaiset Cittarista ostetut liimattavat kynnet. 😀 Habitare-messuja varten ne laitoin lauantai aamuna ja edelleen ovat kiinni tiukasti. 🙂 Mikäs siinä, parin euron kynsipaketista riittää pitkäksi aikaa ja kun nämä kerran pysyvät näin hyvin kiinnikin, niin lokakuulle varattu oikeiden rakennekynsien laittoaikani on nyt peruttu. 😀 <br />
   <br />
   Minä olen siis aivan kamala kynsien nakertelija, eikä omilla kynsilläni kehtaa oikein liikuskella lähikauppoja kummoisempiin paikkoihin. 😀 Habitareen oli ihan pakko saada &quot;varakynnet&quot;, jotta minun ei tartte piilotella näitä nyrsittyjä nakkimakkara-sormiani. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *