Uashmaman pestävät paperipussukat

Ylva Skarpin printtien lisäksi tilasin Nougatista Uashmaman pesunkestävästä paperista valmistetun ison XL-kokoisen pussukan, joka sopii kokonsa puolesta esimerkiksi pyykkikoriksi. Paperipussukka on valmistettu 100% selluloosasta ja sen voi kääriä yläreunasta haluamansa korkuiseksi. Itse rullasin XL-kokoisen ja suoristettuna 85cm korkean pussin muutaman kierroksen matalammaksi ja nyt sen korkeus on noin 60cm. Pussukan halkaisija on 24cm ja tähän mahtuu parin koneellisen verran pyykkiä, jos sitä haluaa käyttää pyykkikorina.

Uashmama XL kokoinen pyykkipussi Omakotivalkoinen
Uashmama XL kokoinen pyykkipussi Omakotivalkoinen

Uashmama – Ekologinen italialainen perheyritys

Uashmama on neljän italialaisen siskoksen perustama perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa selluloosasta tehtyjä pussukoita, laukkuja sekä lampunvarjostimia. Mielenkiintoinen Uashmama-nimi on siskoksien kunnianosoitus yrittäjä-äidilleen, joka aikoinaan on nimennyt oman yrityksensä tyttäriensä mukaan. Tuotteet sekä nimi viittavat ikiaikaiseen mielikuvaan, jossa perheenäiti pesee lapsiensa vaatteita.

Uashmama XL kokoinen pyykkipussi Omakotivalkoinen
Uashmama XL kokoinen pyykkipussi Omakotivalkoinen

Sisustustyynyjen säilyttäminen öisin

Tämä pyykkipussi ei meidän kotona sijaitsekaan kylpyhuoneessa, jossa sen olettaisi olevan. Likapyykin asemasta tässä pussissa tullaan säilyttämään makuuhuoneen torkkupeittoja ja sisustustyynyjä, jotka muutoin olisivat yöaikaan lattialla. Nyt voin viikata torkkupeitonkin siististi ja sujauttaa pussin suusta sisään. Eikä haittaa vaikka se unohtuisi pussiin, koska siellä se on paremmassa turvassa koiran kuopsuttelulta, kuin lattialla. 🙂 

Uashmama XL kokoinen pyykkipussi Omakotivalkoinen
Uashmama XL kokoinen pyykkipussi Omakotivalkoinen

Pestävät Uashmama säilytyspussit

Tämän ison pussin saatuani keksin heti tarpeen toiselle pienemmälle M-kokoiselle pussille. Haluaisin nimittäin kerätä kaikki päivittäiset perussiivousaineeni yhteen boksiin, laatikkoon tai pussiin, jotta niiden esille ottaminen ja liikuttelu olisi helpompaa kuin nyt irrallisina pulloina ja purtiloina. Tämä vettä ja vesipesua kestävä Uashmaman paperipussi olisi varmasti hyvä valinta ja samalla se myös piilottaisi pesuaineiden värikkäät etiketit. Parit siivousliinatkin saisin mahdutettua M-kokoiseen pussukkaan.

Ehkä olisi nyt viimeinkin aika hoitaa myös tämä siivouskäytäntöjäni entisestään helpottava asia kuntoon ja kipaista Nougatissa ostamassa M-pussukkakin. Ei tarttisi enää tuskailla sitä, että suihkepullot ja muut tykötarpeeni jäävät aina edelliseen huoneeseen kun siivous etenee tilasta toiseen, ja joudun turhaan ravaamaan edestakaisin täällä kotona. 🙂

Illalla tulossa hieman kynttilöitä ja pehmeitä tuoksuja, joten olkaahan ainakin kaikki kynttiläfanit kuulolla. 🙂

Moikat taas hetkeksi!


Comments are closed.