Maailman helpoin tapa puhdistaa matto :)

Kaikille on varmasti tullut tutuksi tässä vuosien varrella minun Pappelina-fanitukseni ja -hehkutukseni?? 🙂 Olen edelleenkin täysin samoilla linjoilla maton suhteen ja sen loistavien ominaisuuksien lista on vaan kasvanut kasvamistaan. Tämän postauksen aiheena onkin maailman helpoin tapa puhdistaa matto. 😀

IMG_8013.jpg

IMG_8025.jpg

Pappelinan matto on muovipunosta, mutta materiaalistaan huolimatta se ei näytä “muoviselta”. Jos siis olet kasari-ysäri vuosikymmenten taitteessa traumatisoitunut kovista ja pahalta haiskahtavista muovimatoista, ei hätää. 😀 Nykyiset muovimatot eivät muistuta edes kaukaisesti näitä edeltäjiään, oli kyseessä sitten Pappelina tai jonkin muun merkin matto. 🙂 Tämä minun Pappelinani on jalan alla pehmeä ja lämmin, se ei tunnu edes paljaaseen jalkapohjaan muoviselta, kuten voisi kuvitella. 🙂 Matolla voi myös istua pitkiäkin aikoja, sillä matto ei tunnu lainkaan kovalta. <3

IMG_8028.jpg

IMG_8015.jpg

Kesällä tein isolle matolleni ensimmäisen isomman pesun ja koska minulla ei ole riittävästi tilaa oikeaan vesipesuun ja kuivatukseen, keksin hätäpäissäni ratkaisun ja moppasin maton Sinin parkettimopilla ja mikrokuitupesimellä. 😀 Puhdasta tuli niinkin, eikä parketti edes kostunut maton alla. 🙂 Ja voitte varmasti kuvitella miten paljon likaa lähti matosta irti, kun se lähes 1,5-v on yhtäjaksoisesti ollut lattialla meidän pikkulapsi- ja koirataloudessa. 😀

IMG_8016.jpg

IMG_8021.jpg

Pappelinan matto sai tänään siirtyä keittiöstä toiseen huoneeseen ja keittiöön tulee myöhemmin uusi matto tilalle. Sen vuoksi tartuin Sinin yhteistyötuotekampanjasta valikoimaani Pese ja kiillota -mikrokuituliinasetin kuviolliseen versioon ja laimennettua Maison Belle -yleispuhdistussuihketta käyttäen putsasin maton sekä tahroista että hiekasta ja pölystä. Kaunis pinkkikuvioitu liina on Aalto Yliopiston opiskelijan Paula Barclayn suunnittelema ja Old Windsor-nimeä kantava. Pikkuisen pinkkiä piristää mukavasti, erityisesti siivousvehkeissä. 🙂

IMG_8022.jpg

IMG_8030.jpg

Puhdasta tuli ja matto pääsi toteuttamaan yhtä tärkeää tehtävää. 😀 Illalla tulossa postausta tästä hauskasta ideasta… 😉

Mukavaa päivää kaikille! <3

(Postauksessa oleva siivousliina saatu Sinin siivouskampanjan kautta, sisältää kaupallisen linkin)

4 kommenttia “Maailman helpoin tapa puhdistaa matto :)

  1. Hei. Olisi kiva jos joskus taas tekisit päivänasu postauksia. Käytätkö siis vain valkoisia vaatteita?

    1. hannele: Kyllähän mie voin tehdä vaikka viikonloppuna asupostauksen. 🙂 Usein vaatteeni ovat hyvin samanlaisia (kuin aina), eikä asukokonaisuuksissa juurikaan ole suuria eroja. :D<br />
      <br />
      Käytän valkoisen lisäksi, mustaa, tummansinistä, beigeä, ruskeaa, harmaata sekä puuterin sävyjä. Valkoista suosin vaatteissa aikas paljon, useimmiten yläosat ovat valkoisia takkeja lukuunottamatta. Housut ovat pääsääntöisesti joko mustat tai tummansiniset. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *