H&M Home ja pieni valkoinen tilaus

Käväisin kurkkimassa H&M nettikaupan syksyistä sisustusvalikoimaa ja ihastuin heti kuvan nähtyäni valkoiseen uuden malliston lasipurkkikynttilään. <3 <3 En viitsinyt tehdä tilausta pelkästään kahdesta kynttilästä, joten lisäsin hieman extraa tilaukseni oheen. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-27%20koht

Nämä uudet Hotel Home Suite Home-kynttilät ovat todella kauniit ja ylellisen näköiset. Olohuoneeseen olisi valkoisille Tray-pöydille tarkoitus kerätä iso kynttiläkokoelma jouluksi ja nämä edulliset Henkkamaukan kynttilät ovat varmasti hyvä ostos hinta/laatu-suhteeltaan.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-27%20koht

Hotelli-kynttilöiden lisäksi näpyttelin tilaukseen myös kaksi perinteisempää valkoista lasipurkkikynttilää. Nämä ovat varmastikin koko H&M Home-malliston ikisuosituin tuote. Itselläni ei ole vielä näitä purkkikynttilöitä ollut, joten nyt pääsen minäkin testailemaan miten näissä liekki lepattaa. 🙂 Purkki on ainakin kaunis ja sopii myös meidän sisustukseen. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-27%20koht

Makuuhuoneeseen ajattelin lisätä hieman muhkeutta näillä yksivärisillä pellavakoristetyynynpäällisillä. Värisävyn uskoisin olevan aika lähellä meidän pellavaisia petivaatteita, joten tällä edullisella pikkulisällä saan sängyn muhevan kutsuvaksi ja runsaaksi. Yksivärisyys säilyttää huoneen tasapainoisen ilmeen ja muhkeampi lookki pysyy hyvin hallinassa. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-27%20koht

Nämä Hotel-sarjan pussilakasetit ja tyynyliinat ovat tosi kauniit myös. Sopivan pienesti on mustaa väriä mukana ja näillä saa varmasti tosi kauniin petauksen aikaan. Hieman Balmuir-tyyllisen mustavalkoisen luksuspetauksen. 🙂 Itse jätin nämä kuitenkin tilaamatta, koska lisäostoksia ei meidän liinavaatevarastomme kaipaa. Tosin siskoni ehdotti että hän voi kyllä ottaa Annon raidalliset petivaatteet omaan käyttöönsä, jotta minä “saan” ostettua nämä uudet siihen tilalle. 😀 En vielä ainakaan lämmennyt vaihdokselle, joten valkoisella ja raitakuosilla mennään. 🙂

Mukavaa perjantaipäivää kaikille! <3

(Kuvat: H&M Home)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *