Olohuoneen paraatipaikka

Kyllä yksi kaunis kukka riittää tekemään ihmeitä sisustukseen. <3 Tällä kertaa annan kuvien puhua puolestaan, enkä höpöttele sen erityisemmin. 🙂

IMG_8266.jpg

IMG_8237.jpg

IMG_8236.jpg

IMG_82488.jpg

IMG_8232.jpg

IMG_8228.jpg

IMG_8231.jpg

IMG_8224.jpg

IMG_8238.jpg

Nämä olivat vikat päivällä napatut kuvat lainassa olleella Canonin EOS 70D kameralla ja kyllä tulee kameraa kova ikävä. <3 Huomenna onneksi saan parin viikon lainaan EOS 700D mallin, joten näiden kahden väliltä valikoin sitten oman tulevan kamerani. Nämä kuvat on otettu 70D:n mukana tulleella 18-135 IS objektiivilla, joka on sellainen perushyvä kultaisen keskitien kittiobjektiivi. Parempia kuvia olisi varmasti saanut kahdella erillisellä putkella, toinen lähikuvaukseen ja toinen laajakuvaukseen. Canonin 700D lainakameran mukana tulee huomenna pelkkä laajakuvaputki, eli lähikuvat tulen todennäköisesti kuvaamaan omalla Olympus Penilläni. Innolla odotan jo huomista ja uutta kameraa, vaikka haikeana luovuin tästä 70D lainakamerastani. 🙂

Huomiseen siis! Luvassa uusia kuvia uudella lainakameralla. 🙂

10 kommenttia “Olohuoneen paraatipaikka

 1. Kauniit kukat! Onko orkidea vaikea hoitaa ja kestääkö kukinta vaihe kauankin? Paljonko tuo yksi orkidea maksoi? Kiitos jos ehdit vastata 🙂

  1. emilia: Orkidea ei ole vaikea hoitaa mutta minulla hoidosta huolimatta ne tuppaavat lakastumaan kuukaudessa. :/ Orkideasta maksoin muistaakseni alennuksessa noin 15 euroa, eli ei kovin paljoa. Normaalisti niiden pitäisi pysyä kukinnoissaan aika pitkään ja myöhemmin ehkä tehdä uusiakin kukintoja vanhojen tilalle. MInulla on vain todella surkea tämä minun viherpeukkuni ja saan kaktuksenkin kitumaan vaikka kuinka ohjeiden mukaan sitä hoitaisin (eli en hoitaisi jos on &quot;kuivakausi&quot;). 😀

 2. Heippa, ei liity tähän postaukseen yhtään mitenkään, mutta yhtäkkiä aloin miettimään, että missä teidän jääkaappi on? Onko se joku noista keittiön alakaapeista vai? En tiedä mistä tuli mieleen, mutta jäi vain häiritsemään.. 😀

  1. minna: Ihana ystäväni antoi sille luotaan uuden kodin. 🙂 win-win tilanne ja vaikka vähän riipaisi niin ihan oikea päätös oli. 🙂

 3. Oi että tykkään näistä sun blogin valokuvista. Niin raikkaita, valoisia ja valkoisia. Mielestäni kyllä nuo ennen Canon-lainaakin otetut kuvat ovat todella kauniita katsella. Saako kysyä mihin aikaan päivästä yleensä kuvaat? Luonnonvaloa ainakin näyttäisi olevan. Itse huomasin aamulla ennen töihin lähtöä kun pari kuvaa räpsäisin, että silloin sai otettua ihan kohtuullisia kuvia vielä (mutta aamulla kun niin harvoin on ylimääräistä aikaa valokuvailuun), illalla töiden jälkeen on jo auttamatta liian pimeää. Mielenkiinnolla jään odottelemaan kokemuksia tuosta laajakuvaputkesta, koska itsellä on uusi objektiivi jossain vaiheessa hankintalistalla.

  1. Kaisa J: Kuvailen vähän milloin sattuu, yleensä just ennen kuin aurinko laskee. Olen oppinut säätämään kameran asetukset niin että ylivalotuksella ne näyttävät aurinkoisella ilmalla kuvatulta vaikka oikeasti on jo alkuilta meneillään. Valotus on minun Olympuksessani plussalla 1,3 ja valkotasapaino on yhden pykälän sinertävällä. Olympuksen ominaisuus on normaalia kermaisempi sävy, joten jos kuvaat Canonilla niin pelkkä valotuksen lisääminen ja aukon säätäminen pitäisi auttaa aika pitkälle. :)<br />
   <br />
   Laajakuvaputkella otin muutamia kuvia, mutta niissä vääristymä venytti tosi luonnottomaksi kaikki mittasuhteet. Olisi pitänyt enemmän opiskella sen käyttöä, mutta halusin Canonissa keskittyä enemmän perusasetuksien säätämiseen kuin putkella kikkailuun. 🙂

  1. Tintti: Näin ja kuolasinkin sitä hetken, mutta pöytävalaisin on kolmesta AJ-lampusta se ei-mieluisin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *