Eka kerros valkoista maalia jakkaroissa :)

Eilinen maalikerros on kuivunut ja lopputulos on kaukaa katsottuna oikein hyvä. Jakkaroiden vanha musta väri kuultaa paikoitellen valkoisen maalin läpi, joten lisäkerroksia tarvitaan. Olen ihan innoissani täällä tästä tulevasta ilmeestä ja ruokailuryhmä on nyt paljon rauhallisempi kuin mustilla jakkaroilla. Väliaikafoto tähän väliin ja sitten maalaamaan toista maalikerrosta. 🙂 

IMG_82977.jpg

Palailen illalla uuden postauksen ja kommenttivastausten voimin asiaa. 🙂 Inspiroivaa syyspäivää kaikille! 🙂

12 kommenttia “Eka kerros valkoista maalia jakkaroissa :)

  1. Frida: Niin ovat. 🙂 Mustissa on sellaista synkkyyttä ja ytimekkyyttä mikä näistä valkoisista valitettavasti puuttuu, mutta kuten meidän neiti sanoi "mamma, noi on nyt enkelituolit" on ne tosi kauniit myös valkoisena. ♥ ♥ Sellaiset kevyet ja pehmeät. 🙂

 1. Valkoisen ystävänä olen sitä mieltä että ovat kauniimmat näin valkoisena 🙂 Hienot oli mustanakin, mutta itse ottaisin valkoiset jos pääsisi valitsemaan (kirjoitin ensin että pitäisi, mutta kyllä päästä on parempi sana 🙂 )<br />
  <br />
  Olet kyllä aikamoinen tehopakkaus. Kun muut puntaroi ja suunnittelee, niin sinä paahdat jo toteuttamaan. Mistä saisi itsekin moisen energian… nimim. makuuhuoneen verhot aina vaan ompelematta.

  1. Kaisa J: Valkoiset on aina in. 🙂 Ihanan kevyeltä näyttää nyt tuo ruokailuryhmä. &hearts;<br />
   <br />
   Kröhöm, sen verran laiska olin etten jaksanutkaan alkaa maalailemaan. 😀 😀 Päivän energiapiikki meni ruoanlaitossa ja sen jälkeen en saanut enää itsestäni mitään irti. Laisuus iski. 😀 Huomenna uusintayritys, hihiiii. 😀

 2. Hei, ovat kyllä rauhallisemmat valkoisena, mustatkin toki kivoja..<br />
  <br />
  Ruokapöydän sijainti on mielestäni tässä paras, siis mitä kuvien perusteella on katsonut niin mielestäni edellinen paikka on jotenkin epäloginen.. En tiedä onko livenä eri fiilis, mutta kuvien perusteella istuu paljon paremmin tuohon, siis MINUN MIELESTÄ..;)

  1. Sini: Valkoiset on rauhallisemmat, tykkään enemmän. :)<br />
   <br />
   Pöytä aika usein seilaa pitkin huushollia, koska sille ei keittiön vajaavaisuuden vuoksi ole selkeää paikkaa ja se näyttää vähän uunolta aina. 😀 Nyt muuten illalla vaihtui pöytä neliön malliseksi, joten jatkossa sille on yksi ja ainut mesta, joka on juuri tuossa kohtaa ikkunan edessä. 🙂

 3. Kyllä toi valkoinen vaan on ihana:) mustatkin oli ok, mutta jotenkin tää valkoisuus,ilmavuus, keveys..hyvä värivalinta:)

  1. Krista: Valkoinen on aina hyvä, ja itsekin tykkään että nyt on rauhallisempi kokonaisuus kuin mustien tuolien kanssa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *