Hullut Päivät: Artek, String Pocket, Louis Poulsen, Alessi…

Huomenta aamuvirkuille! 🙂 Stockmannin Hullut Päivät koittavat taas jälleen, kun myymälät sekä verkkokauppa pukeutuvat keltaiseen 9.-13.10.2013. Tällä kertaa valikoimassa on erityisen paljon herkkupaloja design-faneille sekä sisustajille. Keräsin sisustuspuolen must have-tuotteet myyntipäivien mukaisiin kollaaseihin ja heti keskiviikkona hemmotellaan mm. Artek-faneja loistavalla Kanto-tarjouksella. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-04%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-04%20koht

Torstain tuotteista löytyy niinkin ihania helmiä kuin String Pocket, Artekin mustavalkoinen E60-jakkara sekä Kartellin Componibili. Myös Iittala on hyvin edustettuna edullisella ja kattavalla tuotevalikoimallaan. Oma suosikkini näistä kodin kaunistajista on aivan ehdottomasti Louis Poulsenin valkoinen AJ-valaisin, torstain kohdalta tämäkin! <3 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-04%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-04%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-04%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-04%20koht

Perjantain sisustushelmiksi valitsin Nomess Copenhagenin teräshenkarit, Swedesen särmikkään Tree-naulakon sekä mustavalkoiseen sisustukseen sopivat Linie Designin kynnysmaton. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-04%20koht

Viikonloppua kohden uusien sisustustuotteiden valikoima supistuu ja lauantain suosikkini on Granan Saga-suihkusetti, jollaisen haluaisin tavallisen suihkun tilalle vaihtaa. Sunnuntain herkkupala on Kartellin Masters-tuoli mustana ja valkoisena. Valkoisen tuolin olen omistanut aikoinaan ja se oli aivan ihana sekä ulkonäöltään että istuinmukavuudeltaan. Sirosta muotoilustaan huolimatta se on erittäin tukeva tuoli. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-04%20koht

Näiden omien poimintojeni lisäksi Hullari-valikoima tursuaa erilaisia tekstiilejä, kuten Bossin pyyhkeitä ja muita vastaavia ylellisyyksiä. Itselläni ei ole tekstiilipuolella mitään erityisempiä tarpeita tällä hetkellä, joten keskityin tiirailemaan enemmän näitä kalustepuolen juttuja. 🙂

Jos et vielä ole ehtinyt tutustumaan Hullut Päivät-valikoimaan, löydät tuotekuvaston joko TÄÄLTÄ tai etsiytymällä Stockmannin nettisivujen kautta omia polkujasi pitkin perille. 🙂

Hyvää huomenta siis kaikille ja ihanaa alkanutta päivää! <3

(Kuvat: Stockmann.com, tuotevalmistajat)

10 kommenttia “Hullut Päivät: Artek, String Pocket, Louis Poulsen, Alessi…

 1. Minäkin viime yönä havahduin sähköpostiin mistä oli vielä ihan pakko silmät sikkurassa kahden aikaan käydä kurkkimassa uusi kuvasto 🙂 Hyvät valinnat! Oli kyllä paljon ihania design juttuja 😉 Ja nyt minä hankin ne uudet pyyhkeet &hearts; jes! Kivaa päivää miia &hearts;

  1. Suvi: Heti oli pakko kuolata kuvasto läpi kun sen meiliini sain. 🙂 Ja ihania juttuja onkin sisustuspuolella tällä kertaa, piti silmiä hieroa pariinkin otteeseen että onko totta että mm. Kantoa saa alta satasella. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa! &hearts; &hearts; &hearts; Halauksia! &hearts;

 2. Hei Miia, ihan tähän postaukseen liittymättä kysyisin, että mistäs löysitkään ison valokuvakehyksesi?<br />
  Minulla kans hakusessa iso ja olen totaallisesti unohtanut, että mistä omasi ostit.. :)<br />
  <br />
  Kiitos avustasi! 🙂

  1. Ansku: Iso kehys löytyi Kodin1:sen myymälästä Kaisaniemestä. Koko on 70×100 muistaakseni (en muista oliko mittaukseni 70×100 vai 80×100). 🙂 Prismassa on muuten nyt myös jätti-isoja kehyksiä, löytyy tätä miun kokoa ja siitä vielä isompaakin. 🙂

  2. Ansku: Toivottavasti lykästää ja sinunkin Prismasta löytyy iso kehysvalikoima. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts;

 3. Ihania poimintoja hullarikuvastosta, itsekin olin moneen noista iskenyt silmäni. 😀 Oliskos sinulla muuten hyviä vinkkejä ensimmäistä kertaa netissä tilausta tekevälle? Eli pitääkö/pystyykö sivustolle kirjatumaan etukäteen? Ja pystyykö esim. menemään kuvaston tietylle sivulle ja klikkailla päivitä-painiketta kahdeksan aikaan? Entä miten maksu menee? Olis kiva kuulla miten se homma toimii, ettei sitten joku unelma-tilaus kaadu siihen. On jonkun kerran käynyt niin konserttilippujen kanssa, niin on jäänyt vähän tällainen kauhukuva. 🙂 Hih, kummasti se elämä tuntuu aina siinä kohtaa kaatuvan, kun ei saa jotain tuollaista asiaa, vaikka parin tunnin päästä ei yleensä edes enää harmita. 😀

  1. Aamu: Aikaisempina kertoina nettikaupassa on ilmennyt joitain ongelmia. Viime kerralla oli sisäänkirjautumisen kanssa probleemaa, mutta aika hyvin Stockmann on aina korjannut havaittuja vikoja. :)<br />
   <br />
   Itse tekisin ja teenkin niin, että kirjautuisin sisälle verkkokauppaan jo hyvissä ajoin ja valikoisin haluamani tuotteet keskiviikon osalta (tai sen päivän / niiden päivien osalta jona shoppailet) valmiiksi ostoslistalle odottamaan klo 8.00 aukeamista. Sitten vaan klo 8.00 äkkiä ostoslistaan ja painaisin kaikki tuotteet ostoskoriin ja kiireen vilkkaa kassalle maksamaan ne. 🙂 Tällä tavoin luulisin että osa ainakin saa haluamansa tuotteet. Vaikea on arvioida kuinka paljon mitäkin tuotetta on valikoimassa ja kuinka moni tekee tällä tavoin ostoksensa. Hyvät mahdollisuudet kuitenkin veikkaan olevan tuotteiden saamiselle. :)<br />
   <br />
   Viime kerralla oli muutamat tuotteet loppuneet jo paria minuuttia yli aukeamisajan, mutta niitä tuli lisäerä myyntiin kesken päivää. JOs siis jäätkin jostain syystä nuolemaan näppejäsi, niin käy varmuuden vuoksi pari kertaa päivemmällä katsomassa olisiko tullut lisää tai vapautunut myyntiin yms. :)<br />
   <br />
   Tsemppiä shoppailuun, toivottavasti ei ilmene ongelmia verkkokaupassa tällä kertaa. 🙂

  2. Kiitos ihana vinkeistä! 🙂 Sain tämän päivän haluamani tuotteet tilattua äsken, eivät tosin tainneet olla ihan pieni erä ja kaikista halutuimpia, kun oli kyse lakanoista. 🙂 Mutta huomenna onkin sitten tärkeä aamu, kun tilaukseen lähtisi erittäin mielellään mm. nuo sinunkin esille nostamat talouspaperiteline ja Tivoli. Toivottavasti tämän päivän harjoituksella olen sitten huomenna jo mestari tässä. 🙂 Ihanaa päivää teille kaikille kolmelle! 😀 P.S. Minäkin toivon Miffestä enemmän kuvia. 🙂

  3. Aamu: Oijoi, tivolin radio on ihana! &hearts; &hearts; &hearts; Minulla on omani ollut jo vajaa pari vuotta ja parempaa radiota en tiedä. Siitä lähtee niin hyvät sounditkin ollakseen pikkuruinen pöytäradio. :)<br />
   <br />
   Miffe-postauksen voisin tehdä tässä ennen joulua, MIffe on aikamoinen vekkuli joka on tosin sairastellut nyt normaaliakin enemmän viime viikkoina. Snif. &hearts; &hearts; &hearts; Mutta postausta on kyllä siis tulossa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *