Meidän päivä kuvina :)

Meidän päivä on mennyt todella laiskasti ja hieman flunssaisesti. Tai no, tyttö on ollut energiaa täynnä, mutta itse olin ihan veto pois tukkoisen nenän, kurkkukivun ja vetämättömän olon vuoksi. 🙂 Nappailin pitkin päivää kuvia meidän puuhista ja koska en nyt keksinyt mitään tarkkaa aihetta mistä teille postailisin, niin pistän päivän purkkiin tällä yhdellä sekalaisella postauksella. 🙂

IMG_8472.jpg

Päivän asuna oli kerrospukeutumista viluisuuden vuoksi. Miesten harmaat colleget oli legginsien päällä ja yläosana oli neljä erilaista paitaa joista en kuvaa saanut napattua. Ja villasukatkin oli jalassa, kuten aina. 🙂

IMG_8425.jpg

Koirulikin otti tänään laiskasti ja lähinnä makoili toisessa päässä sohvaa tai sänkyä. Siirtyi aina minun mukana huoneesta toiseen löhöilemään. 🙂

IMG_8466.jpg

Ensiapuna flunssaani kaivelin lääkelaatikostani kevätflunssan jäljiltä jääneet Finrexinit ja Codemaxit. Sanottakoon, että tuo Codemax on täysin turha eikä ainakaan minua auttanut yhtään tuon kurkkukivun kanssa.

IMG_8270.jpg

Sohvan takana oleva seinähylly oli päivällä ainut kuvauskelpoinen ja siisti kohta…

IMG_8151.jpg

… sillä tälläistä löytyi ympäri kotia. 🙂 Leluja, pyykkiä, lojuvia tavaroita ja kenkiä leviteltynä… 😀

iIMG_8475.jpg

Makkarissa löhöilin moneen otteeseen, kun oli pakko mennä lämmittelemään peittojen alle. Ilta-aurinko paistoi tänään tosi kauniisti ja olisi tehnyt mieleni lähteä pitkälle koiralenkille haukkailemaan raitista ilmaa. 

iIMG_8469.jpg

Lueskelin muutamia lehtiä aikani kuluksi, sillä päätin jo aamulla tukkoisena herätessäni että vietän tietokoneettoman ja somettoman (sosiaalinen media) päivän. Kyllä tulikin luettua viikonlopun ilmaisjakelut ja mainospostit kannesta kanteen. 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-05%20koht

Siivosimme tytön kanssa nopeasti iltasella hänen lelut ja mööpelit takaisin omaan huoneeseensa ja muut vaeltaneet tavarat nostelin pois lattioilta. Kyntteliköt ja orkideat saivat tänään taas kyytiä ja kukkia lukuunottamatta annoin tytön leikkiä niillä vapaasti. Lapset on kyllä niin loistavia leikeissään. 😀 Sellaista legendaa sain taas kuulla tytön höpöttelevän touhutessaan, että illalla oli kurkun ja pään lisäksi kipeänä myös naurusta särkevä masuparkani. 😀

iIMG_8488.jpg

Iltapalana taas kaurapuuroa kuten yleensäkin. Maitoon keitettynä se on minusta tajuttoman hyvää ja koostumus on kuin riisifruttia söisi. <3

iIMG_8491.jpg

iIMG_8495.jpg

Joukkoon iso voisilmä ja kaksi lusikallista pellavansiemenrouhetta. Tällä yhdistelmällä saa tankattua omega-3 rasvahappo- sekä kuituvarastot kerralla kuntoon. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-05%20koht

Koko päivän kestäneen löhöilyn seuraksena ei uni tule silmään ja päätin tulla tekemään teille postauksen tylsästä päivästämme. 😀 Yllä oleva kuva napattu siis ihan justiinsa tätä postausta tehdessäni ja tältä siis näyttää meidän käyttöliittymä täältä bloggaajan näkökulmasta katseltuna. Ja hups, uusia sähköposteja on tullut vaivaiset 44kpl. 🙂 Kiitos kaikille sekä eiliseen postaukseeni kommentteja ja kysymyksiä jättäneille että sähköpostia laittaneille. Vastailen teille pikimmiten ja alan koostamaan kysymyslistaa videopostaustani varten. 🙂

Nyt hetkeksi kuumaan suihkuun höyryhengittelemään. Kauniita unia kaikille ja huomiseen! <3

23 kommenttia “Meidän päivä kuvina :)

 1. Voi kurja ja hyvä jotta olet levännyt.<br />
  Codemax muuten on imeskeltävä yskänpastilli ei siis suoranaisesti kurkkukipuun. Siihen kurkkukipuun olisi parempiakin vaihtoehtoja, kuten Bafusin tai Strepsils. Itse tykkään suosia suolavedellä kurlausta ja aina se on toiminut. Flunssaan ylipäätänsä suosittelen nenäkannua ja tekniikka hiotaan oitis kuntoon ja aina flunssaisen olon ikävästi yllättäessä nenäkannu heti käyttöön aamuin illoin.<br />
  Myös paljon nesteitä pitää muistaa juoda ja levätä kuten oletkin jo tehnyt.<br />
  Pikaista paranemista :)<br />
  <br />
  -Merja-

  1. Merja: lepo teki hyvää ja nyt olo tuntuu tervehtyneen. :)<br />
   <br />
   Bafusin ja Strepsils ei ole auttanut myöskään minulla, ainoastaan niiden puuduttava vaikutus on turruttanut hetkeksi mutta se on saattanut myös pahentaa nielemisongelmia. :)<br />
   <br />
   Tuota Codemaxia käytin lähinnä siihen, että kurkkua poltteli ja kutisi ja kutina aiheutti yskimistä. En huomannut mitään vaikutusta edes yskään. Onneksi meni flenssu nopeasti ohi tällä kertaa. :)<br />
   <br />
   Ihanaa uutta viikkoa! &hearts;

  1. Vekarus: teidän toivotukset ja tsemppaus saattoi auttaa sillä flunssa tuntuu menneen kokonaan ohitse. 🙂 Aamulla olo oli ihan normaali, nenukaan ei ollut tukkoinen. 😀

 2. Flunssaa on nyt todella paljon liikkeellä, tavallista versiota sekä influenssan tyyppistä. Meilläkin ollut molemmat vuorotellen sairaana. Toivottavasti paranet pian! Monen päivän löhöily ottaa hermoille…

  1. Kristiina: Nyt on kunnon flunssaepidemiat meneillään kyllä. Onneksi itselläni meni flunssa ohi tosi nopeasti, parissa päivässä. 🙂 Uskoisin että omani oli sieltä lievimmästä päästä, koska nyt olo on täysin normaali. 😀

  1. Viivi: Kiitokset! &hearts; &hearts; Flenssu ment ohi supernopsaan. 🙂 kaksi ja puoli päivää sairastin ja siinä se. Nyt olen taas elämäni voimissa ja eliksiiriä täynnä. 😀

  1. Teepi: Näin on. 🙂 Minulla kurkku kutisi ja kirveli ja aiheutti kuivahkoa yskää. Siihen ei tämä Codemax auttanut, mutta taitaa olla että se onkin enemmän tarkoitettu limaiselle yskälle. Toipuminen on tapahtunut ja kaksi puoli päivää meni flunssaa potiessa. Nyt olo on tervehtynyt ja tukkoisuudestakaan ei ole mitään jäljellä. Jes. 🙂

 3. Pikaista paranemista levollista viikonloppua. Meillä kans sairastellaan flunssaa. Tyttö on ollut jo useamman päivän ja mä olen aivastellut koko päivän ja nenu vuotaa. Olo on todella viluinen. taidankin tästä lähteä keittelemään hunajavettä.

 4. Pikaista paranemista sinne! Codemax ei muuten ole lääke ollenkaan, vaan ihan karkkiin verrattava tuote. Käyttötarkoituskin on lähinnä yskänärsytyksen hillitseminen. Tehokkaampi tuote yskänärsytykseen on Code-tabs, joka on lääke. Kurkkukipuun löytyy kipua puuduttava ja desinfioiva Bafucin ja ilman puudutetta oleva desinfioiva imeskelytabletti Strepsils. Kurkkukipuun auttaa myös kunnon annos tulehduskipulääkettä.

  1. hani: Pikainen paraneminen on tapahtunut. 🙂 Kerrankin. :)<br />
   <br />
   Näinhän se on, aika monet pikalievittävät apteekin pastillit ovat humpuukia. 😀 Ostan niitä kuitenkin aina ja toivon että ne auttaisi edes vähäsen, hihiii. 😀 Suolavesikurlaus on auttanut minua myös joskus, mutta se on niin karmivan makuista että laukaisee oksurefleksin. Sitä en pysty kurlaamaan enää ollenkaan. 😀

 5. Löhöilypäivät on välillä oikein hyvä juttu, varsinkin flunssaa karkoittaessa. Tuntuu kyllä pöpöt jylläävän, itsekin niistelen tässä koko ajan 🙁 Codemax muuten auttaa yskään, ei niinkään kurkkukipuun. Pikaista paranemista!

  1. Johkis: Välillä tekee hyvää uppoutua röhnöttämään peittojen alle ja huilata. 🙂 Minulla onneksi eilen alkoi vointi kohenemaan ja hyvä niin, koska en olisi enää kolmatta päivää kestänyt huilia. Alkoi jo tylsistyttämään niin pahasti. 😀

  1. Satu: Parantuneita ollaankin jo. 😀 Luojan kiitos meni flunssa ohitse näin nopeasti sen normaalin viikon kärsimisen sijasta. 🙂 Puuro voinokareella on huippuherkkua. &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Codemaxia parempaa yskään on Codetabs. Ja jos kurkkukipuun ei auta Strepsilsit tai Bafucinit, kannattaa ostaa nieluun suihkutettavaa Pharysolia. 🙂

  1. Santsa: Codetabsia en muista koskaan kokeilleeni. Täytyykin laittaa se muistiin ja ostaa ensi kerralla testiin. 🙂 Pharysolista olen kuullutkin paljon kehuja, mutta siitäkään ei ole vielä omakohtaista kokemusta. Ostoslistalle apteekkiin sekin. 🙂 Kiitokset vinkistäsi! &hearts;

 7. Hei,<br />
  <br />
  Olen seuraillut blogiasi taustalla pidemmän aikaa ja on ollut mielenkiintoista katsella, mihin suuntaan sisustus etenee. Miten tyttäresi balettiharratus alkoi? Muistelen kun kirjoitit joskus syksyllä asiasta.<br />
  <br />
  Paranemista sinne. 🙂

  1. Lenni: Paljon on mahtunut tyylimuutoksia muutamaan vuoteen. 😀 Nyt valloillaan on valkoinen pääväritys, joka on tullut jäädäkseen pysyvästi. Tehosteväreinä musta tulee varmasti myöskin olemaan yksi vakkareistani. Sen määrä todennäköisesti seilaa hitusesta suureen ja nyt talvea vasten mustaa tulee olemaan vain himppunen. 🙂 Tarkoitus on pukea koti lumivalkoiseen jouluun jo tässä lokakuun aikana ja joulukuussa sitten tehdä loput koristelut kuusien ja muiden osalta. Keväällä taas tuttuun tapaani alkaa karsinta ja osa muhevimmista jutuista kuten pörrömatot pääsevät takaisin varastoon. :)<br />
   <br />
   Tyttö aloitti baletin esitanssin muodossa ja kivasti on mennyt. 🙂 Baletti on kyllä tytölle tosi tärkeä tanssilaji, vaikka tykkää kyllä tanssia muitakin tyylejä. 😀 Tanssihirmu hän on ja vaikka itsekin rakastan tanssimista suurella intohimolla niin kyllä pikkuneiti vie voiton. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *