La Compagnie de Provence -voiteet ja kosmetiikkapisteeni

En edes muista koska minulla on viimeksi ollut näin suuri määrä erilaisia kosmetiikkatuotteita esillä. Kuulun ehdottomasti enemmän siihen ryhmään, joka jemmaa purkit ja purtilot kaappien ja laatikoiden uumeniin, mielummin kuin pitää niitä esillä. Pakko on kuitenkin myöntää, että ovathan nuo aika kauniita esilläkin ja paljon helpommin tulee nyt rasvattua kädetkin kun pullo on valmiiksi esillä muistuttamassa olemassa olostaan. 🙂

La Compagnie de Provence kometiikkatuotteet esillä Omakotivalkoinen

Decubal ja Ceridal perusvoiteet

Sunnuntaina hyvästelin Decubalin ja Ceridalin perusvoiteet, kun niiden viimeisetkin rippeet sain ulos purtiloista. Ihoni on ollut koko alkusyksyn normaalia kuivempi ja nykyisin onkin pakko lutrata rasvojen kanssa aina suihkun jälkeen.

Decubalin voide on loistava kasvorasva minulle, mutta vartalolla sen kuivumisaika on ärsyttävän pitkä. Ceridal-suihkeen kanssa on hieman sama juttu, vaikka sen pitäisi imeytyä koostumuksensa vuoksi todella nopsaan. 

La Compagnie de Provence kometiikkatuotteet esillä Omakotivalkoinen

La Compagnie de Provence hajusteettomat tuotteet

Ystäväni ylisti La Compagnie de Provencen voiteita* maasta taivaisiin ja päätinkin hänen ehdotuksestaan kokeilla hajusteetonta vartalo- ja käsivoidetta. Hajusteettomat valitsin siksi, että en sekoittelisi montaa erilaista tuoksua iholleni päivän mittaan.

Suihkusaippuasta tykkään tuoksun kanssa ja se tuo jo oman vivahteensa päivään. Siihen kun lisää shampoon, hoitoaineen, hiuslakan ja hajuveden, niin aika paljon on jo erilaisia tuoksuja sekaisin. Siksi kosteusvoiteeni ovat yleensä aina tuoksuttomia. 

La Compagnie de Provence kometiikkatuotteet esillä Omakotivalkoinen

Kosteusvoide kuivalle ja herkälle iholle

Vartalolle tarkoitettu kosteusvoide sisältää oliivi- ja manteliöljyä, voipuunvoita ja E-vitamiinia. Käsivoide on sisällöltään lähes sama (oliiviöljy, voipuunvoita, E-vitamiinia), mutta rasvaisempi koostumus sopii paremmin käsien kovalle rasitukselle joutuvalle iholle.

Olen nyt parina päivänä rasvaillut näillä La Compagnie de Provencen hajusteettomilla voiteilla* ja pakko on yhtyä ystävän ylistykseen. Voide imeytyy (ainakin minun rutikuivaan nahkaani) hieman Decubalia nopeammin ja tekee ihosta pehmeän. Kaikki kiristys on tipotiessään ja edes aamuisen suihkun jälkeen ei iho ollut sellainen kireä viulunkielimäinen korppu, kuten aiemmin.

Hajusteita näissä ei ole, mutta oma nenuni haistaa kyllä hajusteettoman voiteen ominaishajun. Se onneksi haihtuu rasvan imeytyessä iholle, jonka jälkeen iho on… no öö hajuton. 😀 

La Compagnie de Provence kometiikkatuotteet esillä Omakotivalkoinen
La Compagnie de Provence kometiikkatuotteet esillä Omakotivalkoinen

Kauniit valkoiset pumppupullot

Molemmat pumppupullot ovat kierrätettäviä, kosteusvoide on lasipullossa ja käsivoide muovipullossa. Hyvänä puolena sisällön ja kierrätettävyyden lisäksi on näissä uusissa voiteissa sisustukseen kauniisti sopiva valkoinen pumppupullo – pikkuinen juttu, joka meni ihan nappiin. 🙂

Eipä tarvitse ainakaan hetkeen katsella punakorkillista Decubal-tuubia eikä vihertävää Ceridalia tuossa tasolla. On niin matchy-matchy sävytettynä kaikki meikit ja voidepullotkin nyt tuon makuuhuoneen sisustukseksen kanssa, enkä ole edes koordinoinut sitä tarkoituksella näin. 🙂

Ihanaa päivää kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.